Show Tv Saba Tümer le ilk sirayi kapmis, güzel bir program oluyor kemal sunal in kizi canli yayinda, ogluda telefonla baglandi
Ya kardes neresi Komik sabahlari mühe anli nin lider oldugunu Herkes biliyor bu AGB de de böyleydi ve sabahlari cocuklarin cizgi film izlemeside gayet normal
Takas kardes yani Saat 12 den 13 e Kadar en fazla Show tv izlenmis acik olan reyting cihazlarinin 2.27 si izlemis
Takas kardes yani Saat 12 den 13 e Kadar en fazla Show tv izlenmis acik olan reyting cihazlarinin 2.27 si izlemis
of of of diyorum aga birisi şunu tam anlatsın bana anlık reytingler süper olacak gibi
takas zaten anlık ölçülüo ama biz bilmioduk
yine ayni reytingler
pazartesi survivor
sali ö.b.g.z
çarsamba m.yüzyıl
persembe fatma gül vadi
cuma yalan dünya ferha hiçbisi degismicek çok iyi deil aslinda hiç iyi deil aynisi
aga biliyoruz öyle olduğunu demek istediğim her saat diliminde mi paylaşılacak her dakka mı nasıl ve nerde
twitterdan program ismini vermeden direk oranlari atiolar
<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>anlikreyting
twitter hesabı aç takip et kanka
Çocuk kanalları sabah kanallarının egemeni durumunda. Şimdi de CN girmiş listeye.
Fakat oranlar gösteriyor ki sabah saatlerinde belli bir galip yok. Oranlar çok dağılıyor...
Bakalim aksama Muhtesem Yuzyil olurken nekadar yazicak?
Saat 21:00 - 22:00 arasi 15 reyting olmustur.gece reytinglere baktim 13 yazio kanald nasil 15 alio anlamadim ?
Çocuk kanalları sabah kanallarının egemeni durumunda. Şimdi de CN girmiş listeye.
Fakat oranlar gösteriyor ki sabah saatlerinde belli bir galip yok. Oranlar çok dağılıyor...
bakalım yarın vadi zirveyi alacak mı eğer vadi 1.olamazsa güvenim kalmayacak zaten inanmıyorum ama eğer vadi yarın açık ara 1. olamazsa yuh diyecem yuhh herkes mematiyi konuşuyo