18 Mayıs 2011 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki - Tekrar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Komedi Dükkanı (Star)

• Porto - Braga Maçı (Star)

• Sakarya Fırat (TRT 1)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .
Muhteşem Yüzyıl'ın dün akşamki konusu Yeniçerilerin Ayaklanmasıydı. Reytinglerinin çok yüksek olacağını tahmin ediyordum. A/B'de 22 alabilecek bir bölümdü. Yinede geçen haftaya göre yükselmiş.
Çocuklar Duymasın, yükselmiş. Tek güne inmesinin etkisi olduğu düşünüyorum. Haftaya 6'yı görebilir Totalde. Çünkü Çocuklar Duymasın'da maçtan etkilenmiş olabilir.
ATV'nin elini süremediği diğer bir yapımda Unutulmaz. İzleyici baskısı nedeniyle final yapmaktan kurtulan diziyi ATV yine izleyici baskısı nedeniyle ekranlarda tutuyor.
Komedi Dükkanı, Cuma PT2 çok iyiydi. Star iyi bir şey yaptığını sanıyor ama yanıldığını görmüştür umarım.
Canan, Muhteşem Yüzyıl'dan çok etkileniyor. Cuma günü FOX için boş bir gün. Muhteşem Yüzyıl'ın olmadığı haftalardaki reytinglerinden bir örnek:
9 Mart Çarşamba'nın reytinglerinde Canan çok iyi bir çıkış sergilemişti. Çünkü o gün Muhteşem Yüzyıl'ın kolaj bölümü vardı. Ömre Bedel'i Cuma gününe denemeden bitiren FOX yetkilileri Canan'a bir şans verin Cuma'ya taşıyın. :)

9 MART 2011 ÇARŞAMBA(TOTAL)

Program AdıTipolojiKanalSaatRTSH
1COCUKLAR DUYMASINSerials TurkishATV20:2511,125,0
2DENIZ YILDIZI.Serials TurkishFOX19:146,616,1
3UNUTMA BENISerials TurkishFOX15:285,925,6
4TOTTENHAM-MILANSporting EventsSTAR21:455,814,4
5CANANSerials TurkishFOX20:435,712,5

Seneye bence de Muhteşem Yüzyıl zirvede kalamaz... Ay Yapım'ın dizisinin çarşamba olacağı kesin gibi, iddialı bir proje,iki dizi kafa kafaya gider herhalde... Zirvede olmak o kadar da önemli değil zaten, zirvede olmasa da KvP çok izleniyor, Muhteşem Yüzyıl da böyle olabilir...

Bazı dizileri nedense ön plana çıkarmaya çalışıyorlar, işin ucunda ticari bir durum var mı,merak ettim...
Med Yapım ile bir yakınlıkları olduğu kesin. Ticari durum da vardır kesin :)

Haklısın ama seneye daha fazla entrika göreceğiz. :) Mahidevran eski saraya sürülecek ve yoksul bir hayat yaşayacak. Hareme tek hakim Hürrem olacak. Mahidevran' ın oğlu Mustafa Yeniçeri Ocağı' nın gözdesi olacak. Hürrem oğullarını Kanuni' den sonra padişah yapmak için Mustafa ile mücadele edecek. İbrahim' le Hürrem arasında güç yarışı kızışacak ve Hürrem galip gelip, İbrahim' i infaz ettirecek. Tabi o sahneye gelene kadar 2012 Haziran' ını beklemek lazım. :) Aralarda bol bol entrika izleriz. :)
Dizi başlamadan önce kaliteli bir tarihi dizi izleyecek olmak çok heyecanlandırmıştı beni. Ama ne yazık ki çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için. Tamamen harem hayatı işleniyor gibi ve çok sıkıcı bir dizi bence... Bu söylediğin gelişmeler de heyecanlandırmıyor çünkü yine kötü bir şekilde işlenecek bence...

muhteşem yüzyılda pargalının kötü yanları çıkmaya başladı belki düşüs bu yüzden olabilir.

Muhteşem Yüzyıl'ın dün akşamki konusu Yeniçerilerin Ayaklanmasıydı. Reytinglerinin çok yüksek olacağını tahmin ediyordum. A/B'de 22 alabilecek bir bölümdü. Yinede geçen haftaya göre yükselmiş.
Çocuklar Duymasın, yükselmiş. Tek güne inmesinin etkisi olduğu düşünüyorum. Haftaya 6'yı görebilir Totalde. Çünkü Çocuklar Duymasın'da maçtan etkilenmiş olabilir.
ATV'nin elini süremediği diğer bir yapımda Unutulmaz. İzleyici baskısı nedeniyle final yapmaktan kurtulan diziyi ATV yine izleyici baskısı nedeniyle ekranlarda tutuyor.
Komedi Dükkanı, Cuma PT2 çok iyiydi. Star iyi bir şey yaptığını sanıyor ama yanıldığını görmüştür umarım.
Canan, Muhteşem Yüzyıl'dan çok etkileniyor. Cuma günü FOX için boş bir gün. Muhteşem Yüzyıl'ın olmadığı haftalardaki reytinglerinden bir örnek:
9 Mart Çarşamba'nın reytinglerinde Canan çok iyi bir çıkış sergilemişti. Çünkü o gün Muhteşem Yüzyıl'ın kolaj bölümü vardı. Ömre Bedel'i Cuma gününe denemeden bitiren FOX yetkilileri Canan'a bir şans verin Cuma'ya taşıyın. :)

9 MART 2011 ÇARŞAMBA(TOTAL)

Program AdıTipolojiKanalSaatRTSH
1COCUKLAR DUYMASINSerials TurkishATV20:2511,125,0
2DENIZ YILDIZI.Serials TurkishFOX19:146,616,1
3UNUTMA BENISerials TurkishFOX15:285,925,6
4TOTTENHAM-MILANSporting EventsSTAR21:455,814,4
5CANANSerials TurkishFOX20:435,712,5

Özellikle Canan konusunda katılıyorum. Bence de Cuma gününde denenmeli.
admin sana sitem edeceM;
diziler bölümünde karakol yok eklermisin?
Birazdan açılıyor :)

Ekin Türkmen dediğin gibi yan oyuncu tarzında bir performans sergiliyor.

Starın en az 3 dizisi yazın devam ediyor ve 4 tanede yarışma programı var. Büyük ihtimalle dizilerde gün değişikliğine gidebilir.

Yorumlarımı belirteyim :)

Muhteşem Yüzyıl geçen haftaya göre biraz toparlansa da hala eski reytinglerinden uzak.
Çocuklar Duymasın'ın tek güne inmesi dizinin prestiji için iyi olmuşa benziyor. 4 reytingli günlerinden az da olsa uzaklaştı.
Komedi Dükkanı düşüşünü sürdürüyor. Programın derhal Pazartesi PT-2 ye alınması gerekir.
Dün akşam Öyle Bir Geçer Zaman Ki yayınlanırken Şanslı Masa'nın tanıtımları çok iyi yayınlandı. Bence program bu yüzden yükselişe geçti.
Karakol dizisi böyle gittiği sürece yayından kaldırılmaz. Ama reytingleri biraz düşsün hemen yayından kaldırılabilir.
Porto- Braga maçı fazla ilgi görmemiş. Maç şifresiz olsaydı baya bir ilgi görebilirdi.
Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin tekrarı da idare eder.

Yorumlarim:

Muhtesem Yüzyil beklenen reytingleri alamadi bu hafta, bölümü cok güzeldi bence 21 reytingi hakediyordu.
Cocuklar Duymasin toparlanmaya basliyor bence dizi yazinda devam etsin daha daha iyi reytingler alir ... ama simdilik ATV'nin yüzünü güldürtüyor.
Kanal D carsamba aksamlari icin iyi bir alternatif buldu ; Sansli Masa.. ama dizi sali aksamlari pt2'de daha iyi reytingler aliyordu onu da belirtiyim.
Canan gercekten AB'de olmuyor artik ya FOX bu diziyi bitirir ya dizi cuma aksamlari yayin hayatina devam eder, ikincisi bana daha olumlu geliyor:).
Karakol total'de bir türlü istenilen reytingleri alamiyor maalesef yani siralamarda ilk 10'a giremiyor, AB'de iyi gidiyor ama SHOW bu reytinglerle memnun mi orasi merak konusu..
Unutulmaz total'de saatine göre iyi ve AB'de ise vasat, diziye baktim sanki dizi sonlara gidiyor erken final'da yapabilirler.
Porto-Braga AB'de iyi gitmis sayilir total'de gayet iyi diyelim.
Carsamba aksamlari STAR'a gercekten Genis Aile gelmeli, bide orada denesinler...

Gelecek sezon devam edecek olan diziler:
Cocuklar Duymasin, Muhtesem Yüzyil.

Gelecek sezon devam etme ihtimali olan diziler:
Canan ( bu reytinglerle cok az) , Karakol.

Bitecek olan dizi:
Unutulmaz

Dün Müge Anlı A/B'de şok bir düşüş yaşayarak 31. sıraya gerilemiş,dikkatimi çekti...

Bencede Geniş Aile Çarşamba gününe alınmalı.Geniş Aile'nin Çarşamba günü İlk 10'a girebileceğini düşünüyorum ama bu durumdan Çocuklar Duymasın olumsuz etkilenecektir.Ama Pazartesi 22:00'da denenirse daha başarılı olabilir.Ondan önce İzmir Çetesi olursa Star'ın reytingleri Pazartesi günü yükselir bence seneye böyle bir değişiklik olabilir:

Pazartesi-20:00 İzmir Çetesi 22:00 Geniş Aile
Salı-20:00 Papatyam
Çarşamba-20:00 Küçük Sırlar
Perşembe-20:00 İffet
Cuma-20:00 Sihirli Annem
Cumartesi-20:00 Dürüye'nin Güğümleri
Pazar-20:00 Behzat Ç.

Not:Seneye hangi diziler ile anlaşacaklar bilmediğim için böyle bir sıralama yaptım.Seneye yeni dizilerin gelmesiyle Küçük Sırlar Pt2'ye alınabilir.Dürüye'nin Güğümleri içinde aynı şey geçerli.

Son düzenleme:
Müge Anlı gerçekten ilginç bir şekilde çok düşmüş.

Bu arada Star gündüz kuşağında değişikliğe gitmiş. Zuhal Topal'i 14.15'e almış. Papatyam'ı ise 17.15'e. Bakalım nasıl etkileyecek sonuçları ?

Müge Anlı gerçekten ilginç bir şekilde çok düşmüş.

Bu arada Star gündüz kuşağında değişikliğe gitmiş. Zuhal Topal'i 14.15'e almış. Papatyam'ı ise 17.15'e. Bakalım nasıl etkileyecek sonuçları ?

Zuhal Topal erken saatlerde çok denendi ve hep başarısız oldu, Papatyam da o saatte daha önce denenmişti, olmamıştı, ben şu an Star için en iyisinin haber öncesi Zuhal Topal'ı yayınlamak olduğunu düşünüyorum...

Ben Yorumumu Fazla Belirtmemişim Hemen Belirtem ;
1-ÇOCUKLAR DUYMASIN:İLK ÖNCE ESKİSİ GİBİ 8 REYTİNGLERDEN UZAK OLSADA GÜNÜN BAŞARILI YAPIMLARDAN OLDU
2-MUHTEŞEM YÜZYIL: MAÇIN ETKİSİYLE AB DE 20 İ GEÇEMEMİŞ
3-KOMEDİ DÜKKANI:YAPIMCILAR BU SEZON BİTİRİR KANALDA ÖLE BELKİ HAFTAYA BİTECEK DİYE HABER ALABİLİRİZ
4-CANAN: CUMA GÜNÜ BOŞ FOXUN DERHAL ORAYA ALINMASI LAZIM AB DE DURUM FECİ
5-UEFA MAÇI:STAR ŞİFRELİ YAPTIĞI İÇİN DAHA DOĞRUSU ZORUNLU KALDIĞI İÇİN ÇOK YÜKSEK İZLENME ORANI ALAMAMIŞ NE KÖTÜ NE DE İYİ
6-KARAKOL: OYUNCULARIN OYUNCULUK YÖNÜNDE DE DİZİYİ DE BEĞENDİM DİZİ PT 1 YAYINLANMASI GEREKEN YAPIMLARDAN
BİTMESİ GEREKEN YAPIMLAR;
1-CANAN
2-KOMEDİ DÜKKANI
3-UNUTULMAZ
BİTMEMESİ GEREKEN YAPIMLAR;
1-KARAKOL
2-ÇOCUKLAR DUYMASIN
3-MUHTEŞEM YÜZYIL

Forum İstatistikleri

Konular
172,171
Üyeler