18 Mayıs 2011 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki - Tekrar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Komedi Dükkanı (Star)

• Porto - Braga Maçı (Star)

• Sakarya Fırat (TRT 1)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .
Adminim sence Star Komedi Dükkanını bitirirmi?

Tolga Çevik'e bağlı bir durum. Tolga Çevik devam etmek isterse Star devam ettirir bence ama artık PT1'de yayınlanması çok zor. Geniş Aile, bu hafta da düşük reyting alırsa gelecek hafta Çarşamba PT1'e gelir diye tahmin ediyorum.

Muhteşem Yüzyıl'ın 20'den aşağı düşmeyeceğini tahmin ediyordum bende. Ama 20'nin altında kaldı.

Muhteşem Yüzyıl da Öyle Bir Geçer Zaman Ki gibi zirvedeki günlerinden uzaklaşmaya başladı.

Gelecek sezon da bu yapımlar zirvede yer alacaktır ama rakip kanallar karşılarına iyi projeler koymaları halinde direnebilirler.

Mesela Kıvanç Tatlıtuğ ve Mehmet Günsur'un rol alacağı dizinin Çarşamba olması durumunda Muhteşem Yüzyıl daha da kan kaybeder. Totalde 2.sıraya bile düşebilir.

Şanslı Masa'nın sonucu beni pek şaşırtmadı. Beklediğim bir sonuçtu. Ama Cumartesi günkü faciadan sonra yine kötü gelir mi diye de düşünmüyor değildim. :)

Kanal D Çarşambaya Kıvanç Tatlıyuğun Dizisini Koyarsa Muhteşem Yüzyıl GüçLÜ Bir Yapım 15 Reytingin Altına İnmez.kAN Kaybeder ama dediğin gibi o kadar düşmez Bu Hafta Yükselememişin sebebi final maçı

Karakol inşallah yükselir. Ben ordaki Reşat Komser rolünü çok beğendim. Çok gerçekçi yapıyor. Adamın komiklik yanı da var.

Kanal D Çarşambaya Kıvanç Tatlıyuğun Dizisini Koyarsa Muhteşem Yüzyıl GüçLÜ Bir Yapım 15 Reytingin Altına İnmez.kAN Kaybeder ama dediğin gibi o kadar düşmez Bu Hafta Yükselememişin sebebi final maçı

Uefa finalinin pek etkilediğini sanmıyorum,maçın reytingi düşük sayılır, bence yukarıda benim ve Ozan arkadaşımın saydığı etkenler daha etkili olmuştur...

Uefa finalinin pek etkilediğini sanmıyorum,maçın reytingi düşük sayılır, bence yukarıda benim ve Ozan arkadaşımın saydığı etkenler daha etkili olmuştur...

bana göre sizin saydığınız etkenlerle alakası yok yaza yaklaşmak hariç.
muhteşem yüzyıl maç ve erkeklerin seyredebileceği yapımlar yayınladığında düşüyor.

Karakol inşallah yükselir. Ben ordaki Reşat Komser rolünü çok beğendim. Çok gerçekçi yapıyor. Adamın komiklik yanı da var.

ekin türkmen hakkında ne düşünüyorsun biraz bana yan karekter gibi geldi karakolun oyuncuları çok iyi rolün hakkını veriyor bu dizi 7 reytingi görmeyi hakediyor keşke showda başlamasadı bu dizi

Arkadaşlar dizifilm'in aşağıdaki aşırı yanlı haberine bir bakar mısınız ?

Muhteşem Yüzyıl Atağa Kalktı

18 Mayıs Çarşamba Tüm Gün İzlenme Oranları belli oldu.

Muhteşem Yüzyıl oranlarını arttırarak gecenin liderliğine yerleşti. Çocuklar Duymasın, izlenme payında artış yaşayarak gecenin ikinci dizisi olmayı elden bırakmazken, Şanslı Masa, düşen ratingiyle dikkat çekti. Program, Öyle Bir Geçer Zaman ki üstü yayınındaki izlenme payı % 20 iken, dün akşam PT 1'deki yayını % 11 izlenme payıyla geceyi tamamladı.

Karakol ve Unutulmaz geceyi değişiklik yaşamadan tamamlayan işler olurken, Canan düşüş yaşadı.

Muhteşem Yüzyıl için bu başlık sadece son haftayı görmektir, bu doğru bir yaklaşım değildir kanımca. Şanslı Masa'yı da nasıl dibe çekeriz diye uğraşmışlar... Aslında 1 haftalık değerlendirmede dedikleri doğru ama bana daha geniş düşünmek gerekiyormuş gibi geliyor...

Muhteşem Yüzyıl tarih dizisi olduğu için sıkmayabilir. Hele hele önümüzdeki sezon Hürrem Sultan çağı başlıyor artık. Tarihte Hürrem' in fırtınalar estirdiği, yönetimde İbrahim' den daha fazla söz sahibi olduğu (bu dönemde İbrahim' in Avusturya arşidükü ile aynı mevkide olduğunu ve padişahın sahip olduğu 7 tuğun 6' sına sahip olduğunu hatırlatırım) bir dönem başlıyor. Hürrem, Kanuni' nin politikalarına bizzat yön verecek ve devleti yöneten bir güç olacak.

bana göre sizin saydığınız etkenlerle alakası yok yaza yaklaşmak hariç.
muhteşem yüzyıl maç ve erkeklerin seyredebileceği yapımlar yayınladığında düşüyor.

Muhteşem Yüzyıl erkeklerden çok kadaınlara hitap eden bir dizi gibi görünüyor bol entrikasıyla, bunu sizi yalanlamak için söylemiyorum...

Arkadaşlar dizifilm'in aşağıdaki aşırı yanlı haberine bir bakar mısınız ?

Muhteşem Yüzyıl için bu başlık sadece son haftayı görmektir, bu doğru bir yaklaşım değildir kanımca. Şanslı Masa'yı da nasıl dibe çekeriz diye uğraşmışlar... Aslında 1 haftalık değerlendirmede dedikleri doğru ama bana daha geniş düşünmek gerekiyormuş gibi geliyor...
Dizifilm'in reyting yorumlamada çok başarılı olduğunu düşünmüyorum. Tarafsız bir yaklaşım sunamıyorlar. Sık sık büyük hatalar yapıyorlar. Yine son derece saçma bir değerlendirme yapmışlar... Zaten en başından beri Muhteşem Yüzyıl, Adını Feriha Koydum, Karadağlar gibi Show TV dizilerini nasıl övebiliriz diye uğraşıyorlar adeta :) Büyük ihtimalle aynı şeyi Canım Babam için de yapacaklar :)

Dizifilm'in reyting yorumlama da çok başarılı olduğunu düşünmüyorum. Tarafsız bir yaklaşım sunamıyorlar. Sık sık büyük hatalar yapıyorlar. Yine son derece saçma bir değerlendirme yapmışlar... Zaten en başından beri Muhteşem Yüzyıl, Adını Feriha Koydum, Karadağlar gibi Show TV dizilerini nasıl övebiliriz diye uğraşıyorlar adeta :) Büyük ihtimalle aynı şeyi Canım Babam için de yapacaklar :)

Canım Babam propogandası başlamış bile, "ilk kez bizde" etiketiyle fragmanlarını yayınlıyorlar...

Muhteşem Yüzyıl tarih dizisi olduğu için sıkmayabilir. Hele hele önümüzdeki sezon Hürrem Sultan çağı başlıyor artık. Tarihte Hürrem' in fırtınalar estirdiği, yönetimde İbrahim' den daha fazla söz sahibi olduğu (bu dönemde İbrahim' in Avusturya arşidükü ile aynı mevkide olduğunu ve padişahın sahip olduğu 7 tuğun 6' sına sahip olduğunu hatırlatırım) bir dönem başlıyor. Hürrem, Kanuni' nin politikalarına bizzat yön verecek ve devleti yöneten bir güç olacak.
İzleyici işin tarih kısmında olsa dediğin doğru ama büyük bir kısmı ne yazık ki Mahidevran, Hürrem'e nasıl tokat attı gibisinden şeyler için izliyor diziyi...

18 Mayıs Çarşamba Tüm Gün İzlenme Oranları belli oldu.

Muhteşem Yüzyıl oranlarını arttırarak gecenin liderliğine yerleşti. Çocuklar Duymasın, izlenme payında artış yaşayarak gecenin ikinci dizisi olmayı elden bırakmazken, Şanslı Masa, düşen ratingiyle dikkat çekti. Program, Öyle Bir Geçer Zaman ki üstü yayınındaki izlenme payı % 20 iken, dün akşam PT 1'deki yayını % 11 izlenme payıyla geceyi tamamladı.

Karakol ve Unutulmaz geceyi değişiklik yaşamadan tamamlayan işler olurken, Canan düşüş yaşadı
.
Bu Yorumu Yazmışlar Ve Doğru Geldi Bana Çünkü Sanşlı Masa Salı Günün Kü Özeti Daha Çok Reyting Aldı Ve Muhteşem Yüzyılda Yükselişte Ama Dizifilm Sevdiği Dizilerin Çok Övüyor Mesala Karadağ 4 Reyting Aldığı An karadağlardan atak diye bir örnek Gönülçelen Son Haftalarda Sürekli Düşüste her seferinde kanalın yüzünü güldürmeye devam ediyor yazıyorlar

Yukarıdaki ankette Şanslı masa oldukça iyi gidiyor. Sanırım Muhteşem Yüzyıl'a iyi bir alternatif oluşturmuş. Ben artık Şanslı Masa ve kelime oyunu izliyorum çarşambaları...

Canım Babam propogandası başlamış bile, "ilk kez bizde" etiketiyle fragmanlarını yayınlıyorlar...

Adını Feriha Koydum Da Yapmışlardı Ve Karadağlarda Da Geçen Hafta İlk Bizde Feriha diye slogan yapıyorlar adanalı dizisini 2 sezondur bitirememişlerdi yok bitecek yok seneye devam etmicek ondan sonra bittiği zaman yine yanılmadıkmış allahg allah

Adını Feriha Koydum Da Yapmışlardı Ve Karadağlarda Da Geçen Hafta İlk Bizde Feriha diye slogan yapıyorlar adanalı dizisini 2 sezondur bitirememişlerdi yok bitecek yok seneye devam etmicek ondan sonra bittiği zaman yine yanılmadıkmış allahg allah

Bazı dizileri nedense ön plana çıkarmaya çalışıyorlar, işin ucunda ticari bir durum var mı,merak ettim...

İzleyici işin tarih kısmında olsa dediğin doğru ama büyük bir kısmı ne yazık ki Mahidevran, Hürrem'e nasıl tokat attı gibisinden şeyler için izliyor diziyi...

Haklısın ama seneye daha fazla entrika göreceğiz. :) Mahidevran eski saraya sürülecek ve yoksul bir hayat yaşayacak. Hareme tek hakim Hürrem olacak. Mahidevran' ın oğlu Mustafa Yeniçeri Ocağı' nın gözdesi olacak. Hürrem oğullarını Kanuni' den sonra padişah yapmak için Mustafa ile mücadele edecek. İbrahim' le Hürrem arasında güç yarışı kızışacak ve Hürrem galip gelip, İbrahim' i infaz ettirecek. Tabi o sahneye gelene kadar 2012 Haziran' ını beklemek lazım. :) Aralarda bol bol entrika izleriz. :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,177
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961