Ganici olurum birdenDur sen yarın neler çekecen. Ama my ile başa baş giderse sen de fırsata çevirebilirsin bu durumu.
Güzel. My anticiliği her şeyin önündedir.Yok artık tekrar 8 ile maçin önünü tıkamış korkun osmanımdan
Ganici olurum birden
E heralde meno teyzeyi gördükçe,daha da anticiliğe bağlanıyorum. Meryem olaydı bu kadar şiddetlenmezdim.Güzel. My anticiliği her şeyin önündedir.
7 alır benceKüçük Ağa tekrarı TNS`de 6-7 reyting alır.
Geç anlamaları güzel oldu.Ah bu KA nın tekrralarını çalıkuşu almış olaydı uçardı...
Tekrarı düşmüş milletin jeton 15 köşeli yeni anlamışlar izlediği bölümü izlediklerini
Birden dank etti aa izlediğim yerler dediler içlerinden ve kanal değiştirdilerGeç anlamaları güzel oldu.
Benim canım Kanal D'm her şeyin en iyisini bilir.Birden dank etti aa izlediğim yerler dediler içlerinden ve kanal değiştirdiler
Bence daha halen niye çalıkuşu salı diye zorlanıyor tamam bende izliyorum ama bir dakikada satadabilirim çalıkuşunu KA nın tekrarı müthiş gitti yarın özeti gibi KA dan sonra gelecektirBenim canım Kanal D'm her şeyin en iyisini bilir.
Günler o kadar dolu ki Çalıkuşu'na başka yer kalmadı. Sanırım sezon sonuna kadar devam ettirecekler bir şekilde ama bari 23:00'a falan alsalar..Bence daha halen niye çalıkuşu salı diye zorlanıyor tamam bende izliyorum ama bir dakikada satadabilirim çalıkuşunu KA nın tekrarı müthiş gitti yarın özeti gibi KA dan sonra gelecektir
Günler o kadar dolu ki Çalıkuşu'na başka yer kalmadı. Sanırım sezon sonuna kadar devam ettirecekler bir şekilde ama bari 23:00'a falan alsalar..
Dediklerin mantıklı ama Pazartesi'ye Paşa Gönlüm'ün geleceğini düşünüyorum.Pazartesi ye çalıkuşu konup x-factorde salı 23 de yayınlanabilir...böylece ikiside izlenirliğini yitirmez-x-factorde KA nın ardından başarılı gider...
Benimde içime öyle doğuyorDediklerin mantıklı ama Pazartesi'ye Paşa Gönlüm'ün geleceğini düşünüyorum.