Cidden öyle, senaryo öyle ahım şahım değil. Tamam genel kitleye hitab eden bi öyküsü var ama bu kadar yükseklerden uçuyorsa demekki oyuncularını halk baya bi sevmiş, kopamıyor.Halk Osman'ı izlemekten hiç sıkılmıyor valla.![]()
İnşallah uzun yıllar kopmazlar.Cidden öyle, senaryo öyle ahım şahım değil. Tamam genel kitleye hitab eden bi öyküsü var ama bu kadar yükseklerden uçuyorsa demekki oyuncularını halk baya bi sevmiş, kopamıyor.![]()
İnşallah. Osmanım en iyisini hakediyor hepİnşallah uzun yıllar kopmazlar.![]()
Kısasa kısasİtinayla @mrt-06'ya gönderme yapılır.![]()
Total 13.2, ab 12.8 civarında bekliyorum.İnşallah. Osmanım en iyisini hakediyor hepyarın kaç alır sence ?
![]()
Şu an maça odaklandım Yakup'a yarın gönderme üstüne gönderme yapıcam. 😉İtinayla @mrt-06'ya gönderme yapılır.![]()
Saat 6'da sınavım var biter bitmez ben de sana katılırım.Şu an maça odaklandım Yakup'a yarın gönderme üstüne gönderme yapıcam. 😉
Total 14 ab 13.5 alır benceTotal 13.2, ab 12.8 civarında bekliyorum.![]()
![]()
Çalıkuşu gün değiştirir diye düşünüyordum ama gün değişmemiş.25 mart salı tanıtımı çıkmış![]()
DikmenŞu an maça odaklandım Yakup'a yarın gönderme üstüne gönderme yapıcam. 😉
Haftalıklarda iki grupta da zirveyi almalı diyecem ama şişirilen dizi çok.Total 14 ab 13.5 alır bencetekrarı da 6 ile kaçakı geçer
![]()
Dikmen üzerinden gelmeyin.cidden üzülüyorum bak.Saat 6'da sınavım var biter bitmez ben de sana katılırım.Dikmen uçacak.
![]()
Hele ki hükümetin kanalı atv dizileri.. Sbt de 9 alan dizi 12 , 10 alan dizinin 13 alması gibi. Birde tns cemaatin elinde demiyolar mı..Haftalıklarda iki grupta da zirveyi almalı diyecem ama şişirilen dizi çok.))))
Dikmen üzerinden gelmeyin.cidden üzülüyorum bak.zoruma gidiyor ganinin yükselişi üzerinden gönderme yemek
![]()