18 Kasım 2021 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    17
İkinci bölümden düşen kaç tane dizi tutmuş bu zamana kadar? Belki birkaç tane vardır o yüzden Misafir'in tutacağını sanmıyorum.

İkinci bölümün özetsiz yayınlanması “Misafir”e özgü değil ki, çoğu dizinin ikinci bölümü özetsiz yayınlanır. Rakipleri özet geçerken yeni bölümün başlaması o dizi için büyük avantajdır özellikle. İzleyici sabit izlediği dizinin özetine bakmaktansa dizisi başlayana kadar başka bir işe bakabilir, bu avantajdır ve yıllardır kanalların da politikasıdır. Haftaya zaten özetli yayına geçecek, uzun yayında reytingler daha yüksek olabiliyor ama bunda oturmuş izleyici kitlesinin ekranda kalması önemli. Dizi izleyiciyi çekemedikten sonra yayının uzunluğunun ne önemi var?

Bizim Hikaye çok iyi işti. Bu dizi de tutacak tutmalı en azından 5 bandına kadar çıkacağını düşünüyorum bir şekilde. Heyecan dokusu artarsa şansı yüksek. Güzel dramatik kısımlar başlamalı.

------

İkinci bölümden düşen kaç tane dizi tutmuş bu zamana kadar? Belki birkaç tane vardır o yüzden Misafir'in tutacağını sanmıyorum.
İşte o birkaç taneden biri olacak

Uzun zamandır tahminlerini takip etmiyorum ama herkes çok güveniyor hadi hayırlısı.
Ellerinde hazır fırsat Gece-Nazan'ı Erdem'in evinde bir araya getirdiler, heyecan için de dram için de güzel ortam.

Reactions: denizz19
Yasak elmayı nasıl bırakırsın

------

Yasak elma eski dizi olmasına rağmen 22.45 gibi bittiği zamanlar olmasına rağmen asla düşmedi bunun gibi.Ayrıca bütün yeni diziler reklamsız ve özetsiz gider

Reactions: Dosi
Üç Kız Kardeş de tam bizlik dizi gibi, Ocak sonu toplaşırız onda
İçinde güldüren unsurlar varsa neden olmasın

------

İlkkez değil ki
istediğim gibi ilerlemeyince soğuyorum
fragmanı sevmedim. Yıldız'ı haklı iken haksız duruma sokacaklar. Kazanamayacak.

İçinde güldüren unsurlar varsa neden olmasın

------

İlkkez değil ki
istediğim gibi ilerlemeyince soğuyorum
fragmanı sevmedim. Yıldız'ı haklı iken haksız duruma sokacaklar. Kazanamayacak.
Yıldız Doğan beyle evlenince izlemeye başlarsın

Reactions: Dosi
120 bölümlük Yasak Elma'yı 2 bölümlük diziyle karşılaştırman da yani. Ayrıca dizi 2. bölüme gelmiş tabii uzun özet verilmez ama bir kısa özet vermesi gerekiyor bence ayrıca reklam kuşağını erken açan diziler de var, yine bol reklamlı olsun diye bir şey de demedim. Ha bir de dizi 2 saat bile değil 9 buçukta televizyonun başına geçen biri dizinin son 10 dakikasına anca denk gelebiliyor.

Misafir'n tutmayacağı çok belliydi. Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy beğendiğim oyuncular ve merakla bekliyordum ama izlerken sarmamıştı ilk bölüm. Şaşırmadım oranlara @Yiğitt

Ben tutar gözüyle bakıyordum kesinlikle tutmalıydı gece izledim bölümü hiç sıkılmadan izlemiştim seyirci neyi sevmedi anlamadım

Demir çıktı bakalım umarım +60'lıklar bırakırlar diziyi de totale etkisi azalır. Demek bunlar yuzunden o kadar yuksekti 😡 Anam bile Yılmaz'cıyken Demir'ci oldu daha da izlenmez diyip duruyordu. Timur'cuppunla konuş da Demir'in 40'ı yada 52.si için özel bir bölüm yapsınlar ancak toparlar sonraki haftalar

Reactions: xemrexxx
Tüm oyuncular dün akşamı bekliyormuş, adam diziden çıkalı 2 ay oldu dün akşam veda paylaşımı yaptı oyuncular.

Reactions: Forumdash