18 Kasım 2019 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Çukur (Show TV)

Oy: 6 37.5%
  • Yasak Elma (FOX)

Oy: 5 31.3%
  • Zalim İstanbul (Kanal D)

Oy: 2 12.5%
  • Vuslat (TRT 1)

Oy: 1 6.3%
  • Masterchef Türkiye (TV8)

Oy: 1 6.3%
  • Diğer (Lütfen belirtiniz)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Oy: 3 18.8%

• Kullanılan toplam oy
    16
Ankete de işaretleme yapabilir misiniz? Yeni uygulama artık TV'de ne var ile reyting konularını birleştirdik. :A
1-2 şıkkı eklemeyi unutmuşsun o yüzden anketi düzenledim ama oyların tekrar verilmesi gerekecek. :A

Vuslat'ı izleyen mi var ya eklemişsin. :A
Ama yeni bölüm yayınlayan tüm yapımları eklememiz lazım kural gereği. :A Bir de alttaki herkese açık oy kullanımı kısmına da basmamız lazım ki kimin neye oy verildiği görülsün. :D

Zahmet olmazsa diğerlerini tekrar etiketler misin TV izlemeyeceğim diyen biri şu an Vuslat'a oy vermiş gibi görünüyor. :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06
Ama yeni bölüm yayınlayan tüm yapımları eklememiz lazım kural gereği. :A Bir de alttaki herkese açık oy kullanımı kısmına da basmamız lazım ki kimin neye oy verildiği görülsün. :D

Zahmet olmazsa diğerlerini tekrar etiketler misin TV izlemeyeceğim diyen biri şu an Vuslat'a oy vermiş gibi görünüyor. :A
Sana ne kimin ne izlediğinden. :A Görürler zaten ama sen etiketlemek istersen etiketle. :A

• İlginç
Reactions: Aserat
'Yasak Elma' şov yapıyor vallahi, çok iyi gidiyor. Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi konumuna ulaşacak bu gidişle, vallahi tebrikler. Zamanında hiç tutacağını bile düşünmüyordum bile. :X

'Çukur' güzel gidiyor, kanalı sırtlıyor yine. AB grubunu kaybedebilir yakında, biraz heyecanı arttırmaları lazım.

'Zalim İstanbul' yükselişe geçmiş, tüm gruplarda +5 almış. Kanalı çok rahat kurtarır zaten.

'Masterchef Türkiye' de bu zorlu günde çok iyi sonuç çıkarıyor, sezonun sürprizi bence. İnsanlar sürekli O Ses, Survivor, YST formatlarından sıkıldı. Masterchef güzel heyecan kattı, iyi de oldu. :D

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Çukur'un dünkü bölümünü bugün izledim ve pek beğenmesem de harika oranlar almış yine. Kadın'la beraber efsanelerim oldular. :Z

• Beğendim
Reactions: mrt-06
'Yasak Elma' şov yapıyor vallahi, çok iyi gidiyor. Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi konumuna ulaşacak bu gidişle, vallahi tebrikler. Zamanında hiç tutacağını bile düşünmüyordum bile. :X

'Çukur' güzel gidiyor, kanalı sırtlıyor yine. AB grubunu kaybedebilir yakında, biraz heyecanı arttırmaları lazım.

'Zalim İstanbul' yükselişe geçmiş, tüm gruplarda +5 almış. Kanalı çok rahat kurtarır zaten.

'Masterchef Türkiye' de bu zorlu günde çok iyi sonuç çıkarıyor, sezonun sürprizi bence. İnsanlar sürekli O Ses, Survivor, YST formatlarından sıkıldı. Masterchef güzel heyecan kattı, iyi de oldu. :D
Kuzey Yıldızımız da sırtılıyor. :bhr:

Beklenen gelişme arkasında durması lazım. :A
Yayından kalkar, Gökçek'in kanalı için çalışma. :A

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx