O ses anca düellolara geçerse olur, yoksa görüldüğü gibi olamazKaradayı çok yakında zirvede agalar rahat olun.
O ses anca düellolara geçerse olur, yoksa görüldüğü gibi olamazKaradayı çok yakında zirvede agalar rahat olun.
Bence daha iyi keserler yarısını tv'de.
Kayıp 22`de mi bitecek 😱
Karadayı çok yakında zirvede agalar rahat olun.
Düellolara yarın ya da haftaya geçiyor. Karadayı en azından totali alır o zaman. Survivor gelince de rahat zirvede olur. Ben bugün niye Karadayı'cı oldum lo?O ses anca düellolara geçerse olur, yoksa görüldüğü gibi olamaz
senin diziyi bayağı dolaştırdılar umarım bu son değiştiği gün olurKayıp 19.55'te başladı, 20.00'da jenerik girdi.
Karadayı var işte ne boş günü
İzleyici tüm gün izlesin bence kanalı her an başlayabilirDüellolara yarın ya da haftaya geçiyor. Karadayı en azından totali alır o zaman. Survivor gelince de rahat zirvede olur. Ben bugün niye Karadayı'cı oldum lo?Kayıp'a gelince Merhamet'ten sonra da olmazsa sabah namazına sarkar gibi.
Beşiktaş/eminönü taksicileri bile bu kadar dolaşmamıştır istanbulusenin diziyi bayağı dolaştırdılar umarım bu son değiştiği gün olur
azerbaycanda çekmiyormuş atv
İlk anlıktan sonra merak ettim şimdi dizinin sıradaki zamanını kaldırılmayacağına göreİzleyici tüm gün izlesin bence kanalı her an başlayabilir
Beşiktaş/eminönü taksicileri bile bu kadar dolaşmamıştır istanbulu
Bence farklı bi saat dilimini seçebilirler 16.00'da belki esea erolu geçer o da ab'deİlk anlıktan sonra merak ettim şimdi dizinin sıradaki zamanını kaldırılmayacağına göre
Daha 3-4 durağı var bence)
bakalım son durakmı burası fazla dolaşan diziler çok çabuk kaldırılır,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?