O ses anca düellolara geçerse olur, yoksa görüldüğü gibi olamazKaradayı çok yakında zirvede agalar rahat olun.![]()
O ses anca düellolara geçerse olur, yoksa görüldüğü gibi olamazKaradayı çok yakında zirvede agalar rahat olun.![]()
Bence daha iyi keserler yarısını tv'de.![]()
Kayıp 22`de mi bitecek 😱
Karadayı çok yakında zirvede agalar rahat olun.![]()
Düellolara yarın ya da haftaya geçiyor. Karadayı en azından totali alır o zaman. Survivor gelince de rahat zirvede olur. Ben bugün niye Karadayı'cı oldum lo?O ses anca düellolara geçerse olur, yoksa görüldüğü gibi olamaz![]()
senin diziyi bayağı dolaştırdılar umarım bu son değiştiği gün olurKayıp 19.55'te başladı, 20.00'da jenerik girdi.![]()
Karadayı var işte ne boş günü![]()
İzleyici tüm gün izlesin bence kanalı her an başlayabilirDüellolara yarın ya da haftaya geçiyor. Karadayı en azından totali alır o zaman. Survivor gelince de rahat zirvede olur. Ben bugün niye Karadayı'cı oldum lo?Kayıp'a gelince Merhamet'ten sonra da olmazsa sabah namazına sarkar gibi.
![]()
Beşiktaş/eminönü taksicileri bile bu kadar dolaşmamıştır istanbulusenin diziyi bayağı dolaştırdılar umarım bu son değiştiği gün olur
azerbaycanda çekmiyormuş atv![]()
İlk anlıktan sonra merak ettim şimdi dizinin sıradaki zamanını kaldırılmayacağına göreİzleyici tüm gün izlesin bence kanalı her an başlayabilir![]()
Beşiktaş/eminönü taksicileri bile bu kadar dolaşmamıştır istanbulu![]()
Bence farklı bi saat dilimini seçebilirler 16.00'da belki esea erolu geçer o da ab'deİlk anlıktan sonra merak ettim şimdi dizinin sıradaki zamanını kaldırılmayacağına göre![]()
Daha 3-4 durağı var bence)
bakalım son durakmı burası fazla dolaşan diziler çok çabuk kaldırılır,