cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,660
- Puanı
- 1,060
Çok boş bir gün. Recep olaydı iyiydi.
Çocuklar Duymasın'a baksana. Son 4 dakika..
Çok boş bir gün. Recep olaydı iyiydi.
Her ne kadar film gibi desende olmaz o iş ben de O Ses'i izlerim acık arada da Kutsal Damacana 2 İtmen'e bakarım.Karadayi her türlü anlamasanda izlenir. Her bölümü film gibi
Çocuklar Duymasın'a baksana. Son 4 dakika..
O Ses'e bakıyorum. Düellolardan önceki son elemeler galiba. Artık düşüşe geçmeye başlar.
Ben düşceğinden emin değilim aga böyle almaya devam ederse şaşırmam bu yıl iyi baya bide Tns var tabiO Ses'e bakıyorum. Düellolardan önceki son elemeler galiba. Artık düşüşe geçmeye başlar.
Her ne kadar film gibi desende olmaz o iş ben de O Ses'i izlerim acık arada da Kutsal Damacana 2 İtmen'e bakarım.
Arada iyidir şimdi yiğidi öldür hakkını verme O Ses açık ara Acun'un en iyi yarışması gerisi çöp.O Ses izledigin icin seninle irtibati kesiyorum hem birde haftaliklari yapmamis
Aşk Kırmızı varmış TV'de ilk Kanal D'de ama onu da keserler hep.
Arada iyidir şimdi yiğidi öldür hakkını verme O Ses açık ara Acun'un en iyi yarışması gerisi çöp.
Haftalıklar sendeydi bir kere daha geçen hafta dedim tamam haftayayı ben yapacam diye.
Gecen Sali günü baktim, baya baydi beni. Cok güzel sesler secilmeyince insani bayiyor. Gecen hafta en az 2 güzel ses secilmedi. Cok üzüldüm.
Karadayı çok yakında zirvede agalar rahat olun.Ben düşceğinden emin değilim aga böyle almaya devam ederse şaşırmam bu yıl iyi baya bide Tns var tabi
püüüüü... tam Karadayi'nin hatsafaya ulasacagi saatler. Internet'te kaldik yine..