18 Kasım 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

@takas Allah yardımcın olsun aga İnşallah isteğin notu alırsın
Mb bitmek üzere aga o yüzden resim mesim java hepsini kapattım kusura bakma alıntı yapılmıyor etiketlemek zorunda kalıyorum

O ses uçmuş
Kanal D`deki film nerede acep yok anlıklarda

Acun uçuyor

Karadayıya baktım, ilk izlediğim günki gibi soğukluk gitmemiş diziden. 5 dk bile dayanamadım büyük bi hışımla zap yaptım

Vizeler, ödevler, sunumlar, spor vs kafayı yedirtti bana galiba aga. Toparlayacaz inşallah.
aga sınav zamanı bulanıma giriyorum ya yarın çok önemli bi sınav var çalışmadım daha çalışma isteğimin gelmesini bekliyorum
bir an önce bitse de rahatlasak ya

O ses Türkiye | Reklam dönüşü 23.00

Acun uçuyor

Karadayıya baktım, ilk izlediğim günki gibi soğukluk gitmemiş diziden. 5 dk bile dayanamadım büyük bi hışımla zap yaptım
soğukluk mu
o soğukluktan ziyade kanal d de olmamasındandır karadayıda soğuksa diğer diziler ne merak ediyorum
intikam derin dondurucu kayıp buzdolabı falandır
zaten reytinglerden de belli oluyo hangisi sıcak hangisi soğuk
)))))

acun kaçak güreşmese 90 dakika reklamsız gitmese anlıklarda karadayıyı geçemiyor.

aga sınav zamanı bulanıma giriyorum ya yarın çok önemli bi sınav var çalışmadım daha çalışma isteğimin gelmesini bekliyorum
bir an önce bitse de rahatlasak ya
Aga çalışmak istiyorsan forumdan çıkış yapacaksın. Altın kural.

Aga çalışmak istiyorsan forumdan çıkış yapacaksın. Altın kural.
çalışmak istemediğim için girdim zaten o değilde saat 11 olmuş ve dünya kadar konu var çalışacak of yaa ağlamak istiyorum

Bana göre soğuk, sana göre sıcak.
))
Evet intikam o soğukluğuyla bile ab de zirvedeydi bi ara
bir de sıcak olsaydı ikinci bi aşkı memnu , fatmagül şovu olurdu reytinglerde

çalışmak istemediğim için girdim zaten o değilde saat 11 olmuş ve dünya kadar konu var çalışacak of yaa ağlamak istiyorum
Aga aslında sabah vaktin varsa sabah çalış erkenden kalkıp. Ben çok faydasını gördüm sabah çalışmalarının.

Bana göre soğuk, sana göre sıcak.
))
Evet intikam o soğukluğuyla bile ab de zirvedeydi bi ara
bir de sıcak olsaydı ikinci bi aşkı memnu , fatmagül şovu olurdu reytinglerde
zirvedemiydi
vadiye en yakın olduğu zaman bile arada 6 reyting fark vardı hangi zirveden bahsediyon
intikam vadinin özetinin yarısının yarısını alıyo malesef

karadayı bu soğuk haliyle kayıpı 4 e intikamı 4 e falan katlıyosa sıcak olsa yakardı heralde