Muhteşem Yüzyıl'ın fragmanları kadar berbat olamaz Öbgzk'nin fragmanı.![]()
berabere takılalım yakup reyiz
- - - Ekleme - - -
berabere takılalım yakup reyiz![]()
işte klasik vadici my ye lafı getiriyor![]()
işte klasik vadici my ye lafı getiriyor![]()
aynen geçenlerde bbeb 13 falan görmüştü tns de 8 alamıyoöbgzk nin fragmanını izleyin gülmeyen gelsin yanıma
![]()
Öyle bi söylüyorsun ki sandım kanal D izlemek HARAMkanal d yanlışlıkla açık kalmış öbgzk nin fragmanını gördüm o andan itibaren gülüyorum bu ne lan![]()
vadinin fragmanıyla kıyaslıyon çok kötü aşırı salı özetsiz başlamazsa 5 falan alır
![]()
muhtesemı kıskanalar![]()
obgzk deki gercekci oyunculuklar ve o hicbir dizide olmayan profesyonel mizikler. Vadiyi 10'a katlar.![]()
Öyle bi söyleiyorsun ki sandım kanal D izlemek HARAMBu kadar mı gıcıksın Kanal D'ye
![]()
berabere takılalım yakup reyiz
- - - Ekleme - - -
berabere takılalım yakup reyiz![]()
ortada karalayacak biş iyok ki karalayayım takas batmış yeterince vadi![]()
Muhteşem'in fragmanı adı gibi muhteşem ÖBGZ'nin fragmanlari adı gibi öyle bi geçiyor.KVP psu kurup aniden çıksada yinede insana kanal zaplatıyorMuhteşem Yüzyıl'ın fragmanları kadar berbat olamaz Öbgzk'nin fragmanı.![]()
bir de haluk la destere gelsin okey oynayın![]()
L'analyse des systèmes vize'si olmasa oyle bi takilirdimki.. Ama haftaya saliya kadar susucam, icime aticam. Sali sinavdan sonra icimi oyle dokucemki sayfalara sigmayacak![]()
oyunculuk mumüzik mi
sen vadinin son bölümünü izle müzik oyunculuk görmemişsin hey yavrum hey sadece 1 bölüm izle gel
- - - Ekleme - - -
yok yav gıcık değilimiyi güldürüyon son günlerde
![]()
Muhteşem'in fragmanı adı gibi muhteşem ÖBGZ'nin fragmanlari adı gibi öyle bi geçiyor.KVP psu kurup aniden çıksada yinede insana kanal zaplatıyor![]()
oyunculuk mumüzik mi
sen vadinin son bölümünü izle müzik oyunculuk görmemişsin hey yavrum hey sadece 1 bölüm izle gel
- - - Ekleme - - -
yok yav gıcık değilimiyi güldürüyon son günlerde
![]()