Muhteşem Yüzyıl'ın fragmanları kadar berbat olamaz Öbgzk'nin fragmanı.
berabere takılalım yakup reyiz
- - - Ekleme - - -
işte klasik vadici my ye lafı getiriyor
işte klasik vadici my ye lafı getiriyor
aynen geçenlerde bbeb 13 falan görmüştü tns de 8 alamıyo öbgzk nin fragmanını izleyin gülmeyen gelsin yanıma
Öyle bi söylüyorsun ki sandım kanal D izlemek HARAM Bu kadar mı gıcıksın Kanal D'yekanal d yanlışlıkla açık kalmış öbgzk nin fragmanını gördüm o andan itibaren gülüyorum bu ne lan vadinin fragmanıyla kıyaslıyon çok kötü aşırı salı özetsiz başlamazsa 5 falan alır
muhtesemı kıskanalar
obgzk deki gercekci oyunculuklar ve o hicbir dizide olmayan profesyonel mizikler. Vadiyi 10'a katlar.
Öyle bi söyleiyorsun ki sandım kanal D izlemek HARAM Bu kadar mı gıcıksın Kanal D'ye
- - - Ekleme - - -
ortada karalayacak biş iyok ki karalayayım takas batmış yeterince vadi
Muhteşem'in fragmanı adı gibi muhteşem ÖBGZ'nin fragmanlari adı gibi öyle bi geçiyor.KVP psu kurup aniden çıksada yinede insana kanal zaplatıyorMuhteşem Yüzyıl'ın fragmanları kadar berbat olamaz Öbgzk'nin fragmanı.
bir de haluk la destere gelsin okey oynayın
L'analyse des systèmes vize'si olmasa oyle bi takilirdimki.. Ama haftaya saliya kadar susucam, icime aticam. Sali sinavdan sonra icimi oyle dokucemki sayfalara sigmayacak
oyunculuk mu müzik mi sen vadinin son bölümünü izle müzik oyunculuk görmemişsin hey yavrum hey sadece 1 bölüm izle gel
- - - Ekleme - - -
yok yav gıcık değilim iyi güldürüyon son günlerde
Muhteşem'in fragmanı adı gibi muhteşem ÖBGZ'nin fragmanlari adı gibi öyle bi geçiyor.KVP psu kurup aniden çıksada yinede insana kanal zaplatıyor
oyunculuk mu müzik mi sen vadinin son bölümünü izle müzik oyunculuk görmemişsin hey yavrum hey sadece 1 bölüm izle gel
- - - Ekleme - - -
yok yav gıcık değilim iyi güldürüyon son günlerde