18 Kasım 2012 Pazar Reyting Sonuçları

işte klasik vadici my ye lafı getiriyor :d

vadici olduğunu kim söylemiş adam objektif yorumlarına saygı duymalısın :D sen her konuda vadiyi karalayarak kendini tatmin ediyon zaten :D

- - - Ekleme - - -

işte klasik vadici my ye lafı getiriyor :d

vadici olduğunu kim söylemiş adam objektif yorumlarına saygı duymalısın :D sen her konuda vadiyi karalayarak kendini tatmin ediyon zaten :D

kanal d yanlışlıkla açık kalmış öbgzk nin fragmanını gördüm o andan itibaren gülüyorum bu ne lan :d :d vadinin fragmanıyla kıyaslıyon çok kötü aşırı salı özetsiz başlamazsa 5 falan alır :d
Öyle bi söylüyorsun ki sandım kanal D izlemek HARAM :F:F:F Bu kadar mı gıcıksın Kanal D'ye:X

obgzk deki gercekci oyunculuklar ve o hicbir dizide olmayan profesyonel mizikler. Vadiyi 10'a katlar. :d

oyunculuk mu :d müzik mi :d sen vadinin son bölümünü izle müzik oyunculuk görmemişsin hey yavrum hey sadece 1 bölüm izle gel :D

- - - Ekleme - - -

Öyle bi söyleiyorsun ki sandım kanal D izlemek HARAM :F:F:F Bu kadar mı gıcıksın Kanal D'ye:X

yok yav gıcık değilim :D iyi güldürüyon son günlerde :D

ortada karalayacak biş iyok ki karalayayım takas batmış yeterince vadi:D

batmış haliyle tüm dizileri eziyo ve son yılların en müthiş bölümünü ortaya çıkarıp(170.bölüm felaket bişeydi mutlaka izlenmesi gerek) hayranlarına sunuyosa varsın batsın be gülüm :d

oyunculuk mu :d müzik mi :d sen vadinin son bölümünü izle müzik oyunculuk görmemişsin hey yavrum hey sadece 1 bölüm izle gel :D

- - - Ekleme - - -

yok yav gıcık değilim :D iyi güldürüyon son günlerde :D

Kendimi galata'dan atarimda yine suratina bakmam persbe aksamlari atv'ye :d