18 Kasım 2012 Pazar Reyting Sonuçları

esim bilir 2 saatir reklama girmedi acun 1 saat 35 dakikadir reklamsız aradaki 25 dakika reklam farkı var birde 21:33 böldü acun zirveyi alma sansi çok daha yüksek

22:30 - 22:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 11.57 , 2) STAR: 10.79 , 3) TRT1: 4.15 , 4) ATV: 1.77 , 5) SHOW: 1.53

- - - Ekleme - - -

22:45 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 8.94 , 2) STAR: 5.34 , 3) TRT1: 3.36 , 4) SHOW: 3.24 , 5) FOX: 2.69

bbeb yi izledim bi 15 dk rezillik ya karı kız erkek demeden arabaya sıkıştırıyolar bu türk ahlakına sığmaz rtük ün cezayı kesmesi şart bu ne rezillik yav 27 kişiyi bi arabaya soktular yok böyle bişey erkek kadın demeden

kanal d yanlışlıkla açık kalmış öbgzk nin fragmanını gördüm o andan itibaren gülüyorum bu ne lan :d :d vadinin fragmanıyla kıyaslıyon çok kötü aşırı salı özetsiz başlamazsa 5 falan alır :d

Bbeb blok reklamların süresini kısalttı. Normalde 15 dakika verirdi. 10 dakikaya düşürdüler. Daha çok sanal reklama geçmişler...

kanal d yanlışlıkla açık kalmış öbgzk nin fragmanını gördüm o andan itibaren gülüyorum bu ne lan :d :d vadinin fragmanıyla kıyaslıyon çok kötü aşırı salı özetsiz başlamazsa 5 falan alır :d

biz de vadini fragmanına gülüyoz her hafta birini öldürüyolar fragmanda başka olay yok

Muhteşem Yüzyıl'ın fragmanları kadar berbat olamaz Öbgzk'nin fragmanı. :d

Son düzenleme:
sbt ile tns nin alakası kalmadı hele hafta sonları. cumartesi gördük. acunla bebb yıktı ortalıgı ala ala 6 aldılar :)))))

aynen geçenlerde bbeb 13 falan görmüştü tns de 8 alamıyo :d öbgzk nin fragmanını izleyin gülmeyen gelsin yanıma :d

Takas kendi capinda takil :d :d

- - - Ekleme - - -

ama yts de 21.30 dan 22.45' e kadar surekli ayni orani almis yani o da reklama girmemis 1 saat icinde. :)

- - - Ekleme - - -

ama yts de 21.30 dan 22.45' e kadar surekli ayni orani almis yani o da reklama girmemis 1 saat icinde. :)

berabere takılalım yakup reyiz :d

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

berabere takılalım yakup reyiz :d