18 Kasım 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Suskunlar Yakında Final Yapıyor Arkadaşlar..

20:45 - 21:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 7.49 , 2) KANALD: 7.12 , 3) FOX: 4 , 4) STV: 3.91 , 5) ATV: 3.46

21:00 - 21:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 8.59 , 2) STV: 4.94 , 3) STAR: 4.62 , 4) FOX: 4.45 , 5) ATV: 3.8

Forumdash nerde ya bebb izlemiyor mu dün alev alevi eleştirmişti. kanal d yi zilemiyor mu evli barklı kadınların frikiklerine zoom yapıyorlar hiç gözükmüyor
))

Abi haremi izleyin manyak bişey ya gülmekten izliyemiyorum diziyi bu bölüm harbi olağan üstü süper süper

Forumdash nerde ya bebb izlemiyor mu dün alev alevi eleştirmişti. kanal d yi zilemiyor mu evli barklı kadınların frikiklerine zoom yapıyorlar hiç gözükmüyor
))
Burdayımda BBEB 'de ne var Macuna bakıyordum...Alev Alev'deki erotizmi başka yerde bulamam heralde

acunda geçen sezon finakle çıkmış 3 lü komedi gurubu vardı çok sıradan hiç gülmedim juri bir övüyor övüyor görseniz türkiyeden niye yetenek çıkmadıgının resmi
))))

- - - Ekleme - - -

Burdayımda BBEB 'de ne var Macuna bakıyordum...Alev Alev'deki erotizmi başka yerde bulamam heralde

bebb bak tam sana göre
))) kadınlar gol atıyor kaleye
))))))

- - - Ekleme - - -

acub 21:33 de böldü programı

21:15 - 21:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 9.05 , 2) STAR: 7.06 , 3) STV: 4.91 , 4) FOX: 4.24 , 5) ATV: 2.78

10 dakikadaki espiriler
:buların yanına geleceğime survivor adasına gideydim ananas falan toplardım hemen ardından ++ gülme efekti
klopatra kerizdi bize mumya yerine mum yagı yolayacaktı +++ gülme efekti

oglumun çikolatası bu, mehmet ali erbil oglumun diye çikolta dükannı mı çıktı ++ gülme efekti

bu forumda daha kaliteli espiri yapan arkadaşlar var

dediğim gibi bölümün tamamını izle . bazı yerleri iyi olmasada ilk başlar manyaktı