18 Kasım 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Bakalim yarinki bbeb- yts kapismasinin sonucu ne olacak..

20:45 - 21:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 7.49 , 2) KANALD: 7.12 , 3) FOX: 4 , 4) STV: 3.91 , 5) ATV: 3.46

21:00 - 21:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 8.59 , 2) STV: 4.94 , 3) STAR: 4.62 , 4) FOX: 4.45 , 5) ATV: 3.8

Forumdash nerde ya bebb izlemiyor mu dün alev alevi eleştirmişti. kanal d yi zilemiyor mu evli barklı kadınların frikiklerine zoom yapıyorlar hiç gözükmüyor :)))

Abi haremi izleyin manyak bişey ya gülmekten izliyemiyorum diziyi bu bölüm harbi olağan üstü süper süper :d

Forumdash nerde ya bebb izlemiyor mu dün alev alevi eleştirmişti. kanal d yi zilemiyor mu evli barklı kadınların frikiklerine zoom yapıyorlar hiç gözükmüyor :)))
Burdayımda BBEB 'de ne var Macuna bakıyordum...Alev Alev'deki erotizmi başka yerde bulamam heralde :X

acunda geçen sezon finakle çıkmış 3 lü komedi gurubu vardı çok sıradan hiç gülmedim juri bir övüyor övüyor görseniz türkiyeden niye yetenek çıkmadıgının resmi :)))))

- - - Ekleme - - -

Burdayımda BBEB 'de ne var Macuna bakıyordum...Alev Alev'deki erotizmi başka yerde bulamam heralde :X

bebb bak tam sana göre :)))) kadınlar gol atıyor kaleye :)))))))

- - - Ekleme - - -

acub 21:33 de böldü programı

21:15 - 21:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 9.05 , 2) STAR: 7.06 , 3) STV: 4.91 , 4) FOX: 4.24 , 5) ATV: 2.78

10 dakikadaki espiriler
:buların yanına geleceğime survivor adasına gideydim ananas falan toplardım hemen ardından ++ gülme efekti
klopatra kerizdi bize mumya yerine mum yagı yolayacaktı +++ gülme efekti

oglumun çikolatası bu, mehmet ali erbil oglumun diye çikolta dükannı mı çıktı ++ gülme efekti

bu forumda daha kaliteli espiri yapan arkadaşlar var

10 dakikadaki espiriler
:buların yanına geleceğime survivor adasına gideydim ananas falan toplardım hemen ardından ++ gülme efekti
klopatra kerizdi bize mumya yerine mum yagı yolayacaktı +++ gülme efekti

oglumun çikolatası bu, mehmet ali erbil oglumun diye çikolta dükannı mı çıktı ++ gülme efekti

bu forumda daha kaliteli espiri yapan arkadaşlar var
dediğim gibi bölümün tamamını izle . bazı yerleri iyi olmasada ilk başlar manyaktı :d

Forum İstatistikleri

Konular
176,200
Üyeler
8,558
Son Üye
Redi