Had bildirici başıyım. Yoksay'a bas olsun bitsin, girip okumak zorunda değilsin. Her hareketin falso.Sen kimsin ki seni takip edeceğim sürekli yorum attığın için ana sayfada en üstte duruyor.
Had bildirici başıyım. Yoksay'a bas olsun bitsin, girip okumak zorunda değilsin. Her hareketin falso.Sen kimsin ki seni takip edeceğim sürekli yorum attığın için ana sayfada en üstte duruyor.
Okumuyorum zaten sadece ne kadar saçmalayabilirsin diye baktım ama her seferinde kendini aşarak yine yanıltmadın.Had bildirici başıyım. Yoksay'a bas olsun bitsin, girip okumak zorunda değilsin. Her hareketin falso.
Bana söylediğin her cümle o kadar çok seni anlatıyor ki kendimle bağdaştıramıyorum. Resmen kendini anlatıyorsun bana yazdığın mesajlarda.Okumuyorum zaten sadece ne kadar saçmalayabilirsin diye baktım ama her seferinde kendini aşarak yine yanıltmadın.
Neyse biz de başkaları gibi sayfalar boyunca uzatmayalım da reyting konusu dağılmasın daha fazla.
Cevap veremeyince aynı lafları bana söylemeye çalışman ne kadar da acınası. Neyse hadi naş.Bana söylediğin her cümle o kadar çok seni anlatıyor ki kendimle bağdaştıramıyorum. Resmen kendini anlatıyorsun bana yazdığın mesajlarda.
Seninle bu kadar vakit kaybetmek bile büyük bir hata, hadi yol al.
Senin kaçamak cevaplar vermen ve hiç verecek cevabın olmadığında kaçman kadar acınası değil.Cevap veremeyince aynı lafları bana söylemeye çalışman ne kadar da acınası. Neyse hadi naş.
Takım tutmayan Aserat'tan beklenmedik hamle. 😍
Doktor Hanım-Gülben ortaklığıyla bundan sonra o reytinglerin iki katı gelecek merak etme. Artık sana da bol bol çatlamak düşer.İyi işte 5 reytingle ilk sezonu kapattıysa yeni sezonda çok rahat 4'lere kadar iner ve yeni sezonda erken final is coming...
Bırakmadık laf ettiğin dizinin karakterine muhtaçsınız, utan biraz.Doktor Hanım-Gülben ortaklığıyla bundan sonra o reytinglerin iki katı gelecek merak etme. Artık sana da bol bol çatlamak düşer.
Ekli dosyayı görüntüle 104056
Bence sen utan çünkü haksız yere laf ettiğin diziyi izlemek zorunda kalacaksın Gülben'in hikayesini öğrenmek için.Bırakmadık laf ettiğin dizinin karakterine muhtaçsınız, utan biraz.