18 Eylül 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Fatmagül gelmiş.:)😱Çok şaşırdım Mihrimah'ın cariyesi.:)

Uzun süreden sonra Çocuklar Duymasın izliyorum, komiklik yok olmuş, boş boş gülme efekti var. :)

iki dünya arasında şovunu yaptı gene suriye sahneleri süper ötesi olmuş gerçekten
şimdi doksanları izleyeyim

iki dünya arasında bu reytingleri fazlasıyla hakeden bi dizi çok normal bence heycan tavan yapıyo dizide
totalde bu reytingleri alması çok normal aksiyon tavan yaptı bu sezon. boş aksiyonun artıgı her dizinin ab si düşer. eskiden iki dünya kanalın en iyi ab oranlarına sahip dizisiydi şimdi çok gerile düşütü.

iki dünya arasında şovunu yaptı gene suriye sahneleri süper ötesi olmuş gerçekten
şimdi doksanları izleyeyim

Doksanlar'a bakıyorum bende, ilk bölümlere göre daha iyi gibi gerçekten ama hala bi şeyler eksik bu dizide. Komedi yönü mü az? O sıcaklığı mı hissedemiyorum anlamadım. En büyük sorunlardan biri de genç kadronun aşk olaylarına fazla ağırlık vermesi bence.

Bu arada MY gayet iyi gidiyor. Geçen yılda çok güçlü rakipler olmadı zaten karşısında.

of arkadaş of kaçak şu gün olsa nolurdu ya pazar günü küçük gelin var dizi on numara ama bi taraftada memati var
şu gün olsaydı ne güzel izlerdik erkek izleyici çay içiyodur balkonda :kiki:
pis yediliye helal olsun bu arada iyi gidiyo

merhamet berbat gidiyor geriye gidip gidip duruyorlar bu kadar geriye gidişi millet sıkar bu ne ya romanı aynen dizi mi yapıyorlar acaba. foruma yazarken eskiden rahat takip ederdim şimdi çok zor takip ediyorum )))

Doksanlar'a bakıyorum bende, ilk bölümlere göre daha iyi gibi gerçekten ama hala bi şeyler eksik bu dizide. Komedi yönü mü az? O sıcaklığı mı hissedemiyorum anlamadım. En büyük sorunlardan biri de genç kadronun aşk olaylarına fazla ağırlık vermesi bence.

Bu arada MY gayet iyi gidiyor. Geçen yılda çok güçlü rakipler olmadı zaten karşısında.
kardeş bende birazdan izlicem dediklerine imzamı atarım gençlerin aşk işlerini uzatıyolar bence de

Çocuklar Duymasın'a En Son Babalar Duyar'da ki Tankut'ta katılmış. Pideci de bazı dizilerde Temel olarak oynuyordu. :)

Hürrem cezalandırıldığını kabul etti 😱 Vahide Perçin birtane ya oyunculuğa bak 😛