totalde bu reytingleri alması çok normal aksiyon tavan yaptı bu sezon. boş aksiyonun artıgı her dizinin ab si düşer. eskiden iki dünya kanalın en iyi ab oranlarına sahip dizisiydi şimdi çok gerile düşütü.iki dünya arasında bu reytingleri fazlasıyla hakeden bi dizi çok normal bence heycan tavan yapıyo dizide
iki dünya arasında şovunu yaptı gene suriye sahneleri süper ötesi olmuş gerçekten
şimdi doksanları izleyeyim
kardeş bende birazdan izlicem dediklerine imzamı atarım gençlerin aşk işlerini uzatıyolar bence deDoksanlar'a bakıyorum bende, ilk bölümlere göre daha iyi gibi gerçekten ama hala bi şeyler eksik bu dizide. Komedi yönü mü az? O sıcaklığı mı hissedemiyorum anlamadım. En büyük sorunlardan biri de genç kadronun aşk olaylarına fazla ağırlık vermesi bence.
Bu arada MY gayet iyi gidiyor. Geçen yılda çok güçlü rakipler olmadı zaten karşısında.
ee jenerikte yoksa nerde bu kadın 2 ihtimal var ya ölmüş(diziyle uzaktan yakından alakam yok bilmiyorum) ya da unutuldu ama unutulmuşsa baya gülerim vadide abdülheyin jenerikte olmaması gibi bişeyHahah ne alakası var ya
Hayır ya ismi var fotoğrafı yokee jenerikte yoksa nerde bu kadın 2 ihtimal var ya ölmüş(diziyle uzaktan yakından alakam yok bilmiyorum) ya da unutuldu ama unutulmuşsa baya gülerim vadide abdülheyin jenerikte olmaması gibi bişey
Zaten öyle.Aman Allah'ım Selim'i ayyaş gibi göstermişler.