salı günü başlacakmış pazar değilkaçak dizisini bitirmenin en iyi yolu pazar gününe koymak olurdu onuda başardı atv sanki kendi ayağına sıkıyor zaten çoğu erkek izleyici maçlara bakıyor kalan bayan ve çocuk izleyicide güneşi beklerken e kayacak
salı günü başlacakmış pazar değilkaçak dizisini bitirmenin en iyi yolu pazar gününe koymak olurdu onuda başardı atv sanki kendi ayağına sıkıyor zaten çoğu erkek izleyici maçlara bakıyor kalan bayan ve çocuk izleyicide güneşi beklerken e kayacak
tanıtımlarında pazar yazıyorsalı günü başlacakmış pazar değil
boçs kaçaktan sonra mı yayınlanacaksalı yazıyo artık
Ben Onu Çok Sevdim mi kaldı abi. İlk 30'a zor giren diziyi mi tutacaklar yayında. Kaldırılır 1-2 haftaya.boçs kaçaktan sonra mı yayınlanacak
haklısın ne diyeyimBen Onu Çok Sevdim mi kaldı abi. İlk 30'a zor giren diziyi mi tutacaklar yayında. Kaldırılır 1-2 haftaya.
çok geç olmaz mıB.O.Ç.S aslında vadden sonra yayınlasalar nası reytnigler alıcak merak ettim.
part 1'de yayınlancağını artık zannetmiyorum part2'ye koyalar ordada tutmazsa toptan kaldırırlarhaklısın ne diyeyim
çok geç olmaz mı
adamların şansına iki haftada da maç vardı bakalım bu hafta pt2 nasıl sonuç alacakpart 1'de yayınlancağını artık zannetmiyorum part2'ye koyalar ordada tutmazsa toptan kaldırırlar
Salı günü part 2'demi olucakadamların şansına iki haftada da maç vardı bakalım bu hafta pt2 nasıl sonuç alacak
ne bileyim ben öyle tahmin ettimSalı günü part 2'demi olucak
konudan bol ne var ben başka bişeye dikkat çekiyorum. konu yani olay örgüsü bir dizi izletmez mesela sen merhameti izliyormusun izle nasıl bir konu var olay örgüsüyle diziyi boguyorlar ama 3 reyting alıyorBeyazıt'ı unutma.Çok karıştırıyor ortalığı.İran şahına kadar gidiyor.Hürrem ölecek daha o var.Sokullu gelecek daha sonra Fatma Sultan geliyor.Konu bitmez.
Maşallah my'de full öbgzk'nin oyuncularına çalışıyo oldu@yakup09 MY, ÖBGZ'den Berrin'in kızı da almış
Total 9.15 ab 9.45.My kac reyting almis mobiden gozukmuyor