18 Eylül 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

1:18 saniyede my nin star tv nin sitesindeki bölümünü 1.100+ kişi izledi bakalım kaç olacak yarın akşama ka büyük ihtimal 00:00 da yüklendi bölüm
@mrt-06 @Forumdash

Süleyman: En büyük zafer, savaşmadan kazanılandır.

Hürrem: Unutma, her erkeğin arkasında güçlü bir kadın olmalı.

Sonra yine Hürrem: Kazanmak koca bir ömür ister. Kaybetmek içinse anlık bir gaflet yeter.

maşallah diyologlara yüklenmiş yılmaz şahin
@yatutarsa @Almila

Bende biriken tweet sayısı
Total ve AB'yi nasıl bölmüşler?? Profilleri tek tek grip kimin resimleri daha zengin diye bakıp bakııp ayırmışlarmi

Ekli dosyalar

• aimg818.imageshack.us_img818_1926_3ntl.png
    20.6 KB · Hit: 747
MUHTEŞEM YÜZYIL MUHTEŞEM BASLAMASI TOTALDE ÖZET AZ FARKLA 3.CÜ OLMUS AB İLK İKİYİ KAPAMIS

Son düzenleme:
my 9 reytingle başlamış iyi sayılır
pis yedili de iyi gitmiş
iki dünya arasında süper gidiyo hala

my gecen sene kaldığı yerden devam etmiş pis yedili iyi sonuçlar alıyor

96 BIRAKIN KONUSALIM KANAL D 18.09.2013 09:58:26 12:21:57 0,42 3,02 13,98

My 2 gruptada gayet iyi başlamış Pis yedili totalde iyi ab'de kötü Doksanlar kötü gitmiş böyle giderse başka güne yada part 2'ye gider

Muhteşem Yüzyıl iki grupta da sezona çok iyi bir açılış yapmış. Zamanla ab'si daha da artar gibime geliyor.
Pis Yedili günün en çok izlenen 2.yapımı olmayı başarmış. Az daha Doksanlar'ı ab'de geçiyormuş.
Doksanlar iki grupta da 3 reytinglerde kalmış. Bu reytinglerle tüm sezonda iş yapamaz. Yakında kaldırılır yayından. Belki haftasonuna da atılabilir.
Merhamet ab'de çok iyi gitmiş. Pt2'de oranları daha da artabilir.
Bir Milyon Kimin çok kötü başlamış. Kısa zamanda biter bu reytinglerle.

my 9 reytingle başlamış iyi sayılır
pis yedili de iyi gitmiş
iki dünya arasında süper gidiyo hala
Sana 9 alır demiştim zamanında 😉

Dün Akşam Muhteşem Yüzyıl'ı izledim.
Çok güzel bir bölümdü.

Muhteşem Yüzyıl sezonu çok başarılı açmış.Total'de fena atak yapmış ama ab grubunda dahada yüksek oranlar bekliyordum.11 12 almasını bekliyordum Ab grubunda.Özetiyle beraber büyük fark yarattığı için tebrik ediyorum.
Merhamet ab grubunda aynı oranlar almış ama Total'de çok az artsada pt2 yoluna çıktı.Diziye pt2'de başarılı olmasını diliyorum.

Doksanlar Vasat ilerliyor.Yazın çok başarılı başlayan dizi yarı yarıya reyting kaybetti.Atv acil bir çözüm bulmalı.
Pis Yedili kanalının yüz akı olmaya devam ediyor.Muhteşem Yüzyıl'ın özetinide geçerek zor işi başarmış.😀
Umutsuz ev kadınları çok fena düşmüş.Dizi her iki gruptada ilk 10'un dışına çıkarak geçen haftaki performansının çok uzağında kalmış.Fox bu diziyi kurtarmalı.

Avrupa Avrupa çok başarısız.Ama tehlikeli reytingler almıyor.Daha bitmez.

İki dünya arasında çok az bir düşüş yaşamış.Deniz yıldızı, Çocuklar duymasın ve Unutma beni standart oranlarla yollarında başarılı bir şekilde devam ediyorlar.Milyoner'de güzel sonuçlar almış.

Ana haberlerde Star atağa kalkmış.Ab grubunda çok başarılı olmuş.Totalde ise her zaman Kanal D zirvede.

Büyük Risk yeni sezona hiç bir şey kaybetmeden devam ediyor.

Bir milyon kimin vasat başlamış.
İntikam'ın tekrarı iyi gitmiş.
Esra Erol gece tekrar yayınlanmış.İyi iş çıkarmış 88. olmuş.😀

Başarılı olan Tüm Yapımları tebrik ediyorum.