18 Eylül 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

My iki anlık üst üste 10 reytingi geçmeyi başarmış. Tebrikler ama daha fazla alabilir mi bilemiyorum. Pis Yedili bugün gerçekten iyi iş çıkarmış. Diğer yapımlar ise ortalarda gözükmemiş fazla.
Vahide Perçin sayesinde bence. Vahide Perçin çok iyi bir oyunculuk çıkarıyor. Deniz öyle deyince dayanamayıp TV'den izledim biraz önce. Gerçekte çok iyi bir performans sergiliyor. Bravo Vahide'm! :)

@denizz19 doğuştan kemiklerinde sorun varmış ama sonradan farkedildi biraz büyüyene ka (6-7yaş) belli değildi sonra yeniden başladı :(

Bilmiyorum ya nedense yüzü beni biraz itiyor ya. ÖBGZK'de de haz etmezdim ben ama oyunculuğuna laf etmem mümkün değil. Gayet iyi bir oyuncu ama işte ısınamadım ben. Bana göre genç yetenekler arasında başarılı sayılabilen bir oyuncu yani ama sadece o. :X

Saygı duyarım ama çok iyi oynuyor.Aras'ı ilk sezon ordada severdim burdada çok sevdim.:)

Vahide Perçin sayesinde bence. Vahide Perçin çok iyi bir oyunculuk çıkarıyor. Deniz öyle deyince dayanamayıp TV'den izledim biraz önce. Gerçekte çok iyi bir performans sergiliyor. Bravo Vahide'm! :)
Yani bu reytingleri Vahide Perçin'e bağlamak pek doğru değil diye düşünüyorum. Bence daha ziyade Merve Boluğur etkiledi. Çünkü dizinin özellikle son yarısında Merve Boluğur'un sahnesi epey vardı. :) Bir de internetteki yorumları okudum da çoğu insan Merve Boluğur'u baya baya merakla bekliyordu ve beğenmişti gördüklerinde.

Rakipsiz mi pis yedili ne anliklarda 7.50 gördü.doksanlarda iyi gidiyor diyorsunuz.iki tane rakip ışte.
Pis Yediliyi rakip olarak mı görüyorsun :) Karşısında güçlü rakipler olsa bu reytingleri bile alamaz.Hem bakar mısın anlığa diğer kanallar kaç reyting almış :)

Vahide gordum hurremi yumusatmis. Klasik sevkatli anne yapmis. Diziden sahiden hurrem cikmis))
ilk 15 dk yi izleyince böyle oluyor panpa :D hürrem sülümanı avcunun içine almış artık eski hallere lüzm kalmamış yılmaz şahin in garezi meryemeymiş vahide gelnce hürrem gerçek gücünde gösterilmeye başlandı ya da vahide o entrikaları beceremez diye korktular

bilmem ama güzel olmuş :D

Düello sahnesi harikaydı.:)Beyazıt.:)
Selim yine çok iticiydi küçüklüğünü bilirim hiç değişmemiş.😀

Yani bu reytingleri Vahide Perçin'e bağlamak pek doğru değil diye düşünüyorum. Bence daha ziyade Merve Boluğur etkiledi. Çünkü dizinin özellikle son yarısında Merve Boluğur'un sahnesi epey vardı. :) Bir de internetteki yorumları okudum da çoğu insan Merve Boluğur'u baya baya merakla bekliyordu ve beğenmişti gördüklerinde.
Öyle ama artık Vahide Perçin'e bence o kadar ağır yorumlar atılmıyor. Atanların çoğu da fragmanı izleyince veya dizinin bu bölümünü izleyince fikrini değiştirdi ve attıkları yorumun ağır olduğunun farkına vardılar. :)

Merve Boluğur'da çok sevdiğim oyuncular arasında ama reytingi olmayan bir isim maalesef. Vahide Perçin'in çok mu reytingi var diyeceksen aslında var ama var olan kitlenin çoğu Vahide Perçin'i dram dizilerinde veya bu tür entrikalı dizilerde görmek istiyorlar. O zaman reytingi oluyor Vahide Perçin'in. :)

Reklamıyla 6'yı geçmiş my. :) Adamlar işi biliyor bu arada . Pargalı'nın sesi bile reyting şov yapmaya yeter. :D

Pis Yediliyi rakip olarak mı görüyorsun :) Karşısında güçlü rakipler olsa bu reytingleri bile alamaz.Hem bakar mısın anlığa diğer kanallar kaç reyting almış :)
Kvp nunda karşısında rakip yok ona bakarsak tek intikam var oda rakipmi dediğin pis yediliden daha az izleniyor.kvp nun suanda rakibi var mi?

Öyle ama artık Vahide Perçin'e bence o kadar ağır yorumlar atılmıyor. Atanların çoğu da fragmanı izleyince veya dizinin bu bölümünü izleyince fikrini değiştirdi ve attıkları yorumun ağır olduğunun farkına vardılar. :)

Merve Boluğur'da çok sevdiğim oyuncular arasında ama reytingi olmayan bir isim maalesef. Vahide Perçin'in çok mu reytingi var diyeceksen aslında var ama var olan kitlenin çoğu Vahide Perçin'i dram dizilerinde veya bu tür entrikalı dizilerde görmek istiyorlar. O zaman reytingi oluyor Vahide Perçin'in. :)
Ben kesinlikle zaten Vahide Perçin'e laf etmiyorum. Herrkesin "Hürrem"i izleyeceğim diye dizinin adını unutturacak derecede sevdiği Meryem Uzerli gibi bir oyuncunun karakterini canlandırdığı için zaten 1-0 yenik başladı ve dediğin doğru. Kendisini dram dizilerinde takip edecek büyük bir kitle var.
Merve Boluğur kendisine sunulan role bağlı olarak reyting getiren biri bence. Mesela Kuzey Güney'de Zeynep rolü berbat yazılmıştı, sonradan monte edilmişti.Karakter tutarsızca işleniyordu ve herkes Merve Boluğur'un sahneleri bir an önce geçsin istiyordu. Fakat şimdiki rolü tam aksine cuk oturmuş olduğu için reytingleri etkiledi diye düşünüyorum. :)

KAYIP dizisinin jeneriğini biri bana yollayamaz mı ya telefona indircem bulamıyorum