ne alaka be kardeşim ne alaka iki dünya arasında dün tns de de seksenleri bile geçti ilk 5 e kadar yükseldi dizi müthiş gidiyo ben bile kaçırmıyorum evdekiler hastası zaten özeti bile kaçırmıyolar bu dizi haftalık falan olsa uçur kesin çok iyiMuhteşem çok can yakacak gibi bu akşam. Müthiş gidiyor çünkü, bu kadar beklemiyordum.
Samanyolu coşmuş. SBT işte umarım birleşmezler TNS ile...
rakipsizlikten böyle alıyo adam akıllı rakip gelmesi lazım atv kaçak ı bugüne koymalıydı bomboş gün izlicek bişey yokMuhteşem Yüzyıl daha ölmemiş görülen o.
Benim bildiğim kadarıyla SBT`de Samanyolu ve TRT yüksek çıkıyor.ne alaka be kardeşim ne alaka iki dünya arasında dün tns de de seksenleri bile geçti ilk 5 e kadar yükseldi dizi müthiş gidiyo ben bile kaçırmıyorum evdekiler hastası zaten özeti bile kaçırmıyolar bu dizi haftalık falan olsa uçur kesin çok iyi
Doksanlar, Pis Yedili, Merhamet falan çok da boş değil geçen yıl da böyleydi. Ama tabii rakip olabilecek dizi değil hiçbiri o ayrı.ne alaka be kardeşim ne alaka iki dünya arasında dün tns de de seksenleri bile geçti ilk 5 e kadar yükseldi dizi müthiş gidiyo ben bile kaçırmıyorum evdekiler hastası zaten özeti bile kaçırmıyolar bu dizi haftalık falan olsa uçur kesin çok iyi
rakipsizlikten böyle alıyo adam akıllı rakip gelmesi lazım atv kaçak ı bugüne koymalıydı bomboş gün izlicek bişey yok
çok boş çok atv kaçak ı bu güne koymalıydı erkeklerin izleyeceği hiçbişey yok hepsi kadın dizisi ama adamlarda bunu düşünecek kapasite yok işteDoksanlar, Pis Yedili, Merhamet falan çok da boş değil geçen yıl da böyleydi. Ama tabii rakip olabilecek dizi değil hiçbiri o ayrı.
kaçak'ı koysalardı ne olacaktı sanki en fazla 2 alıcaktı, sende fazla büyüttün o diziyi gözünde.çok boş çok atv kaçak ı bu güne koymalıydı erkeklerin izleyeceği hiçbişey yok hepsi kadın dizisi ama adamlarda bunu düşünecek kapasite yok işte
Çoğu reklamdı hepsi de olabilir.reklammıydı bu anlık my
ölmüş demekki Allah rahmet eylesinMahidevran yok jenerikte !!!