18 Eylül 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Muhteşem çok can yakacak gibi bu akşam. Müthiş gidiyor çünkü, bu kadar beklemiyordum. :)

Samanyolu coşmuş. SBT işte umarım birleşmezler TNS ile...
ne alaka be kardeşim ne alaka iki dünya arasında dün tns de de seksenleri bile geçti ilk 5 e kadar yükseldi dizi müthiş gidiyo ben bile kaçırmıyorum evdekiler hastası zaten özeti bile kaçırmıyolar bu dizi haftalık falan olsa uçur kesin çok iyi

Muhteşem Yüzyıl daha ölmemiş görülen o. :)
rakipsizlikten böyle alıyo adam akıllı rakip gelmesi lazım atv kaçak ı bugüne koymalıydı bomboş gün izlicek bişey yok

ne alaka be kardeşim ne alaka iki dünya arasında dün tns de de seksenleri bile geçti ilk 5 e kadar yükseldi dizi müthiş gidiyo ben bile kaçırmıyorum evdekiler hastası zaten özeti bile kaçırmıyolar bu dizi haftalık falan olsa uçur kesin çok iyi
Benim bildiğim kadarıyla SBT`de Samanyolu ve TRT yüksek çıkıyor.

İki Dünya Arasında 6 görüyor ama 3 alıyor. Küçük Gelin 9 görüyor 5 almıştı galiba. TRT`de Seksenler de SBT`de 10 alıyor, TNS`de 5. Geçen hafta Zenginz Kız Fakir Oğlan A/B`de 10 alarak Kurtlar Vadisini geçti ama TNS`de 5 aldı.

SBT`de Samanyolu ve TRT`nin yüksek çıktığı bir gerçek...

My bugün şov yapacak gibi reytinglerde. Merakla bekliyorum ilk bölümü ben de. Tüm sezon zirvede yer alır gibi ama A.Ş.K da iyi gidecektir tabii. Bakalım iki dizinin kapışması nasıl sonuçlanacak? :)

rakipsizlikten böyle alıyo adam akıllı rakip gelmesi lazım atv kaçak ı bugüne koymalıydı bomboş gün izlicek bişey yok
Doksanlar, Pis Yedili, Merhamet falan çok da boş değil geçen yıl da böyleydi. Ama tabii rakip olabilecek dizi değil hiçbiri o ayrı.

iki dünya arasında bu reytingleri fazlasıyla hakeden bi dizi çok normal bence heycan tavan yapıyo dizide

Doksanlar, Pis Yedili, Merhamet falan çok da boş değil geçen yıl da böyleydi. Ama tabii rakip olabilecek dizi değil hiçbiri o ayrı.
çok boş çok :D atv kaçak ı bu güne koymalıydı erkeklerin izleyeceği hiçbişey yok hepsi kadın dizisi ama adamlarda bunu düşünecek kapasite yok işte

yalnız beklentiniz fazla olmasın my nin özetle yeni bölüm arasında fazla fark olmaz kadın kitlesi olduğu için evdeler zaten başlayınca açıp izliyolar

gül fakı muhteşeme cariye olarak katılmış ))) her ünlü olmaya çalışan kadın ünlü bir gün haremin tadını tadacak sanırım ))