Damien Duff
Favori Üye
Benim bilmediğim bir şey olmaz, olamaz.Bir şeyi de bilme yaw @Alos @slhttnmtl
Star yeni yılda OGM dizilerinden birini (Çöp Adam değil ama Ab-ı Hayat veya Ömer) salı yapar bence.Salı günü boşluğu neden farkedemiyor kanallar anlamış değilim. Üç Kız Kardeş resmen boşluktan izleniyor çünkü kadın seyirci için alternatif yok. Ben Bu Cihana Sığmazam'ın gazı erken sönmüş gibi. Gerçi yine kötü oranlar almamış. Muhtemelen bu boşluğu Yürek Çıkmazı ile ilk değerlendirecek TRT olacak. En karlı da o çıkacak gibi görünüyor.
İrlanda’nın polisiyesine bak bir orda her konuyu yazmak serbest en önemli oyuncusunu öldürmüşler yine Starbuckstaki patronun emriyle sebep uyuşturucu sattığını söylemiş bir kız Starbucksta ta ismi Fair city @denizz19Üç Kız Kardeş kudurtuyor herkesi. Ancak herkes İclal Aydın yazıyor da senaryo artık onda değil. Araştırmadan yorum yapılıyor ne yazık ki.
Sırf reyting düşmesin diye kitaptan koptular İclal ölüyodu normaldeÜç Kız Kardeş kudurtuyor herkesi. Ancak herkes İclal Aydın yazıyor da senaryo artık onda değil. Araştırmadan yorum yapılıyor ne yazık ki.
Muhtemelen dediğin gibi olacaktır. Yılbaşına kadar dolar zaten ama şu anki boşluğu ilk dolduran karlı çıkar.Star yeni yılda OGM dizilerinden birini (Çöp Adam değil ama Ab-ı Hayat veya Ömer) salı yapar bence.
Hahahaharzuğ.Benim bilmediğim bir şey olmaz, olamaz.
Her iki dizi de ortalama 10 reyting aldığı için kimsecikler salı gününde cesaret edemiyorsa o zaman ile şimdiyi bir tutamazsın.EDHO dışında rakibi olmadığı için olduğu için Kadın'ın boşluktan coştuğu zamanlardan iyidir.
Havalarla pek bir alakası yok, geliyor gelmekte olan seçim zamanı.Maşallah, havalar soğusun daha da artarız.
Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber
5,07 (4) - 4,62 (5) - 5,88 (3)
Seçim akşamı yine çok iyi gideriz. O kesin.Havalarla pek bir alakası yok, geliyor gelmekte olan seçim zamanı.
Başka alternatif yok çünkü.Seçim akşamı yine çok iyi gideriz. O kesin.
İnşallah 2-3 yıla Fatih'im geri döner. Selçuk'um da çok iyi ama.Başka alternatif yok çünkü.
Kitapla televizyon aynı şey değil. İlla ki ekranda reyting için hamleler şart. Kitaptan sapmak o sebeple normal.Sırf reyting düşmesin diye kitaptan koptular İclal ölüyodu normalde