Hepimiz gibi...
Hayırlısı olsun...Bakalım kimler çıkacak bir üst tura.. Şimdiden çıkanlara tebrikler...ÇGH2, Öğretmen ve Menajerimi Ara'yı tutturamadım.
Hepimiz gibi...
Hayırlısı olsun...Bakalım kimler çıkacak bir üst tura.. Şimdiden çıkanlara tebrikler...ÇGH2, Öğretmen ve Menajerimi Ara'yı tutturamadım.
Deniz ben mi oluyorumMA fandom moodDeniz ve diğerleri de diğer fandomlar.@Özgür @hayret bi şey @serhatt
https://twitter.com/x/status/1318090086555226114
Ben oraya tahmin yarışmasında tahmin de bulunanları etiketledim . Menajerimi arayla ilgili artık seni de etiketlerim..Bende izliyorum Menajerimi Ara yı
Hayır Avlu'daki Deniz yani Demet Evgar.Deniz ben mi oluyorumEğer bensem ben de MA izledim zaten
SağolBen oraya tahmin yarışmasında tahmin de bulunanları etiketledim . Menajerimi arayla ilgili artık seni de etiketlerim..
Yetmedi zaten final kararı aldı diziÇok Güzel Hareketler 2 bu hafta 3 bandını geçmeyi başarmış. Kanalın dokunacağını sanmıyorum bu oranları aldığı müddetçe.
Menajerimi Ara'nın sıkıntısı günü mü değil mi diye çok tartışma olmuştu. Aldığı oranlara bakılırsa gerçekten günündeymiş sıkıntı. Gün değiştirip bu kadar yükselen (2 reyting) başka bir dizi hatırlamıyorum.
Öğretmen'nin dünkü bölümü çok güzeldi ben yükselir diye tahmin ediyordum ama maalesef düşmüş. Kanala bu reytingler pek yetmeyebilir.
Reytingler de düzeldiğine göre ne yapıyoruz kaldığımız yerden izlemeye devam ediyoruz.Minnnak Menajer 5'leri görmüş, o kadar dramanın arasından sıyrılıp ekrana tutunabilmesine çok sevindim şahsen, yolu açık olsun.
Baraj ve Zümrütkuşu da iyi oranlar almıyordu, kanal Öğretmen'e haksızlık etmiş gerçekten. Umarım en azından 13. bölüme kadar şans verilir diyeceğim ama zor. Ekibin yolu açık olsun, dizi benlik olmasa da ilk sezonda iyi iş çıkarmıştı.
3. bölümdeyim zaten.Reytingler de düzeldiğine göre ne yapıyoruz kaldığımız yerden izlemeye devam ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?