18 Ekim 2020 Pazar Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Maria ile Mustafa | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
Çok Güzel Hareketler 2 bu hafta 3 bandını geçmeyi başarmış. Kanalın dokunacağını sanmıyorum bu oranları aldığı müddetçe.

Menajerimi Ara'nın sıkıntısı günü mü değil mi diye çok tartışma olmuştu. Aldığı oranlara bakılırsa gerçekten günündeymiş sıkıntı. Gün değiştirip bu kadar yükselen (2 reyting) başka bir dizi hatırlamıyorum.

Öğretmen'nin dünkü bölümü çok güzeldi ben yükselir diye tahmin ediyordum ama maalesef düşmüş. Kanala bu reytingler pek yetmeyebilir.

Yetmedi zaten final kararı aldı dizi

Arıza çok iyi gidiyor, bu oranlarda devam edersen sezonu çıkarır. Ağırlıklı olarak mafyavari bir dizi olmasına rağmen işleyişi çekiyor insanı.

Menajerimi Ara da çok iyi oranlar almış, yeni günü yaramış, umarım uzun süre devam eder.

Tövbeler Olsun ve Maria ile Mustafa bu oranlarla ne kadar devam eder bilinmez, iki dizide kötü gidiyor.

ÇGH2 özetsiz yayınla gidince yükseliş yaşamış, kanalı idare eder.

Minnnak Menajer 5'leri görmüş, o kadar dramanın arasından sıyrılıp ekrana tutunabilmesine çok sevindim şahsen, yolu açık olsun.

Baraj ve Zümrütkuşu da iyi oranlar almıyordu, kanal Öğretmen'e haksızlık etmiş gerçekten. Umarım en azından 13. bölüme kadar şans verilir diyeceğim ama zor. Ekibin yolu açık olsun, dizi benlik olmasa da ilk sezonda iyi iş çıkarmıştı.

Reytingler de düzeldiğine göre ne yapıyoruz kaldığımız yerden izlemeye devam ediyoruz.

Reactions: kerem
Öğretmen iyi oranlar almış aslında neden final kararı verilir ki?

Bu arada kimse yazmamış ama Gönül Dağı'nın haber öncesi yayınlanan tekrarı tüm gruplarda 20. sıralarda. Anlaşılan gelecek hafta tahminlerimizden çok izlenip büyük bir sürpriz yapacak.