- Reaksiyon puanı
- 114,073
- Puanı
- 1,060
Tamamdır bir güzel överim umarımBölümü bitir de yorumunu bekliyorum.
Tamamdır bir güzel överim umarımBölümü bitir de yorumunu bekliyorum.
Yani yazılırdı ama Dicle'nin zor durumda kalmasından başka ne olabilirdi ki? İşte gün değişimi kısa süre içinde olunca o konuda çok düşünülemedi ve böyle bir niyetle yazıldı ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Fragmanlar da özellikle merak uyandırıcıydı ve hep bir gizem havası hakimdi o yüzden strateji yapılmadı denemez.Yine başladın saçma sapan teorilere. Sırf yeni gün diye atraksiyon yazılacaksa daha mantıklı şeyler yazılırdı. Ben niyeyse yeni senaristin eskilerden de kötü yazdığını düşünüyorum.ss Senaryo buna göre ayarlandıysa daha da saçma.
Sorun hem günde hem senaryodaydı, şimdi sorun sadece senaryoda.
Valla yaStar Menajerimi Ara'yı ipten aldı resmen tebrikler.
Neyse bugün mutluluğunu yaşa karışmayacağım sana. Dün dizi konusuna hiç uğramadın ben de bundan bölümü senin de beğenmediğini çıkardım.Yani yazılırdı ama Dicle'nin zor durumda kalmasından başka ne olabilirdi ki? İşte gün değişimi kısa süre içinde olunca o konuda çok düşünülemedi ve böyle bir niyetle yazıldı ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Fragmanlar da özellikle merak uyandırıcıydı ve hep bir gizem havası hakimdi o yüzden strateji yapılmadı denemez.
Yalnız değilsin ben de patladım.Bugün Menajerimi Ara tahmininde patladım....(Menajerimia Ara yüksek aldıya ben patlayayım sorun değil)
@Emre Ozansoy @Özgür @serhatt @Hazem @Gerekli24
3 küsür alır dedim ama 4 , 5 hiç beklemiyordum... Umarım haftaya 6 yı görür..Yalnız değilsin ben de patladım.
Ben zaten çok fena patladım umudum olmadığı için zorları denedimBugün Menajerimi Ara tahmininde patladım....(Menajerimia Ara yüksek aldıya ben patlayayım sorun değil)
Hepimiz gibi...Bugün Menajerimi Ara tahmininde patladım....(Menajerimia Ara yüksek aldıya ben patlayayım sorun değil)
Bu kadar kötü bölümle muhteşem bir yükseliş yaşamış. Tebrik ederim ekibi. Sen akşam neredeydin ya? Hiç sesin çıkmadı.
Her zaman yorum yapasım gelmiyor daha önce de yanlış hatırlamıyorsam uzun uzun yorum yapmadığım bölümler olmuştu. Bu stratejiden devam edeyim ben.Neyse bugün mutluluğunu yaşa karışmayacağım sana. Dün dizi konusuna hiç uğramadın ben de bundan bölümü senin de beğenmediğini çıkardım.
Uydurma be her hafta konuda oluyordun.Her zaman yorum yapasım gelmiyor daha önce de yanlış hatırlamıyorsam uzun uzun yorum yapmadığım bölümler olmuştu. Bu stratejiden devam edeyim ben.
Bende izliyorum Menajerimi Ara yıBugün Menajerimi Ara tahmininde patladım....(Menajerimia Ara yüksek aldıya ben patlayayım sorun değil)
Bende atayım o zaman dur
ÇGH2, Öğretmen ve Menajerimi Ara'yı tutturamadım.Bugün Menajerimi Ara tahmininde patladım....(Menajerimia Ara yüksek aldıya ben patlayayım sorun değil)
Bende öyle yorumlar görmüştümAkşam @Aserat ile özelden tahmin gönderdik birbirimize acaba tutturur muyuz diye denemek için. Ben 5 küsur yazmıştım ama dizi daha yükseğini almış.
Bu bölümde böyle yükseldiyse haftaya daha da artabilir. Heyecanlı bir noktada bitmişti.
Gün değiştirse de şe yaramaz gibi yorumlar görmüştüm daha önce.