18 Ekim 2020 Pazar Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Maria ile Mustafa | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
Yine başladın saçma sapan teorilere. :A Sırf yeni gün diye atraksiyon yazılacaksa daha mantıklı şeyler yazılırdı. :A Ben niyeyse yeni senaristin eskilerden de kötü yazdığını düşünüyorum.ss Senaryo buna göre ayarlandıysa daha da saçma. :A

Sorun hem günde hem senaryodaydı, şimdi sorun sadece senaryoda. :A
Yani yazılırdı ama Dicle'nin zor durumda kalmasından başka ne olabilirdi ki? İşte gün değişimi kısa süre içinde olunca o konuda çok düşünülemedi ve böyle bir niyetle yazıldı ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Fragmanlar da özellikle merak uyandırıcıydı ve hep bir gizem havası hakimdi o yüzden strateji yapılmadı denemez. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Öğretmen dereye düşüyor. Kanal belli ki gözden çıkarmış yapımı.

MA haftaya oran düşürürse direkt senariste tekmeyi vurup eskiyi getirsinler. Akşam ki bölüm Salı yayınlanaaydı şu an final haberini okuyorduk. Yeni güne dua etsin senarist.

• Güldürdün
Reactions: STAR and Carpe Diem
Yani yazılırdı ama Dicle'nin zor durumda kalmasından başka ne olabilirdi ki? İşte gün değişimi kısa süre içinde olunca o konuda çok düşünülemedi ve böyle bir niyetle yazıldı ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Fragmanlar da özellikle merak uyandırıcıydı ve hep bir gizem havası hakimdi o yüzden strateji yapılmadı denemez. :A
Neyse bugün mutluluğunu yaşa karışmayacağım sana. :A Dün dizi konusuna hiç uğramadın ben de bundan bölümü senin de beğenmediğini çıkardım. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
İzleyicinin bölüme sinir olmasına rağmen Menajerimi Ara yükselmiş. Sınır etmezse ilerleyen haftalarda zirveye oynar. Öğretmen bitecek bu gidişle savaşçı da dönecekmiş orijinal hikaye ile bitsin bari. Dün yine fena bölümdü.

Bu kadar kötü bölümle muhteşem bir yükseliş yaşamış. Tebrik ederim ekibi. Sen akşam neredeydin ya? Hiç sesin çıkmadı. :D
Neyse bugün mutluluğunu yaşa karışmayacağım sana. :A Dün dizi konusuna hiç uğramadın ben de bundan bölümü senin de beğenmediğini çıkardım. :A
Her zaman yorum yapasım gelmiyor daha önce de yanlış hatırlamıyorsam uzun uzun yorum yapmadığım bölümler olmuştu. :A Bu stratejiden devam edeyim ben. :A

• Güldürdün
Reactions: mesmeso
'Menajerimi Ara' çifte katlamış oranlarını, çok çok sevindim. Gün değişikliği harika yaramış, çok doğru bir karar olduğu belliydi zaten. Bol tekrar ve güzel konuklarla pazar akşamının zirvesi olabilir. :Z

• Harika
Reactions: STAR and Carpe Diem
Dün eğlence için tahmin yaptım ama tutmadı. :A Güvensizliğime sağlık. :A

Screenshot_20201019_115338.jpg

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
Akşam @Aserat ile özelden tahmin gönderdik birbirimize acaba tutturur muyuz diye denemek için. Ben 5 küsur yazmıştım ama dizi daha yükseğini almış. :oley:

Bu bölümde böyle yükseldiyse haftaya daha da artabilir. Heyecanlı bir noktada bitmişti.

Gün değiştirse de şe yaramaz gibi yorumlar görmüştüm daha önce. :F

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Akşam @Aserat ile özelden tahmin gönderdik birbirimize acaba tutturur muyuz diye denemek için. Ben 5 küsur yazmıştım ama dizi daha yükseğini almış. :oley:

Bu bölümde böyle yükseldiyse haftaya daha da artabilir. Heyecanlı bir noktada bitmişti.

Gün değiştirse de şe yaramaz gibi yorumlar görmüştüm daha önce. :F
Bende öyle yorumlar görmüştüm :A

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey