Menajerimi Ara'nın yükselmesine inanılmaz sevindim.
Özellikle heyecanla reytingleri bekledikten sonra sevinmeyi de özlemişim çünkü güzel bölümlerin düşük reytinglerle harcandığını görmek çok üzücüydü. Sürekli söylediğimiz gibi sorun senaryoda değil gündeydi çünkü Masumlar Apartmanı'ndan inanılmaz etkileniyordu. Keşke senaristten önce gün değişseydi ama sağlık olsun. Sosyal medyanın siniri tepesindeydi ama ben 1 haftaya 2 bölüm yetiştirme telaşından biraz aceleye gelen bir geçiş bölümü olduğunu düşünüyor/umuyorum. Malum sahnelerin de yeni güne atraksiyon olsun diye planlı yazıldığını düşünüyorum çünkü Burçin Terzioğlu'nun olduğu bölümü de yeni senarist yazmıştı ve gayet güzeldi. Reytingleri toparlandıktan sonra eski yapı devam edecektir ama senaristin bu yükselişi yanlış anlamayıp dizinin dokusunu bozmaması önemli. Ne olursa olsun ekrandaki pek çok dizinin arasında inci gibi parlayan ve uzun süre yayınlanmayı hak eden bir iş ve final hattından kurtulması harika oldu o yüzden bu konuyu daha fazla irdelemeyeceğim şimdilik.
Kanal farkını Öğretmen'in durumuyla daha iyi görüyoruz. Star dizisini kurtarmak için elinden geleni yaparken FOX geçen sezon çarşamba 8-9 alan dizisini kurtarmak için hiçbir şey yapmadı. 7 ay ara + gün değişiminden sonra daha özenli davranılması gerekirken tekrarı bile verilmedi ve yeni bölüm reklamla birlikte 21.15'te başladı. Baraj ve Zümrüdüanka'yı bol tekrarla yükseltirken bu diziye asla hak ettiği değer verilmiyor. Üstelik bölüm de harikaymış o yüzden Allah belanı versin Tilki.ss