18 Ekim 2020 Pazar Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Maria ile Mustafa | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
İnşallah öğretmen yükselmiştir

Öğretmen’in oranları çok üzücü. :( Dün akşamki bölüm harikaymış keşke ona baksaydım, seyirciyi salak yerine koyan diziye değil. :A

• İlginç
Reactions: Dosi
1 hafta boyunca tekrar bile verilmezse olacağı bu. Sadece fragman yayınlamakla olmuyor. Dünkü bölüm çok iyi deniliyor üzüldüm. :(
Heyecan bir an bile eksik olmadı. Kanal Çocukluk yüzüne doğru düzgün tekrar vermedi, umarım bu hafta tekrar vs. verir de yükselir reytingi. :(

• Beğendim
Reactions: Aserat
18.10.2020 Pazar RatingSonuçları
TOTAL - AB - ABC1
MasterChefTürkiye 6.41 - 7.64 - 8.39
Arıza 5.49 - 4.75 - 5.78
menajerimiara 4.42 - 5.54 - 4.67
öğretmen 2.99 - 2.88 - 3.13
çghb2 3.25 - 2.78 - 3.22
mariailemustafa 3.38 - 1.70 - 2.51
tövbelerolsun 1.66 - 2.78 - 1.98

Öğretmen fazla tutunamayacak belli.
Total grubunda ilk 10'da bile yer almamış.

Haftaya ankette Maria ile Mustafa'yı yine üst sıraya yazarsın @Tolstoyevski :A

Menajerimi Ara :Z

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Menajerimi Ara’nın yeni gününde yükseleceğini düşünüyordum ama bu kadarı sürpriz oldu. :A Her ne kadar dün akşamki bölüme çok sinir olsam da bu işin harcanmasını istemiyorum. Seyircinin dinlenmesini, düşük gidince hemen final yapmak yerine şans verilmesini çok doğru buldum.

Harika fragmanlarla bizi yükselttiler, bölümle çakıldık şimdi reytinglerle tekrar yükseldik. :A

Umarım kanalın ve seyircinin diziye verdiği bu şansı senarist de iyi değerlendirir.

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Carpe Diem and STAR
Benim canım dizim Menajerimi Ara harika bir şekilde yükselmiş Finalden kurtulduk gün değişikliği o kadar harika yaramış ki daha bile yükselir canım diziiim:Z kanal göbek atıyordur bu oranlara :A . (Darısı Hekimoğluna)

Maria ile Mustafa Atv nin 2. Gözden çıkarıcağı dizi belli oldu her hafta boynu bükük gidiyor :A .

Öğretmen 10 a girmeyecek belli oldu ama kanal final yapmaz bence bu oranlarda sezon sonuna kadar devam ettirir diye düşünüyorum.

Arıza hala iyi gidiyor.

• Harika
Reactions: STAR
Öğretmen'im haftaya artar.
My Heart Love GIF