18 Ekim 2020 Pazar Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Maria ile Mustafa | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
Öğretmen’in oranları çok üzücü.
Dün akşamki bölüm harikaymış keşke ona baksaydım, seyirciyi salak yerine koyan diziye değil.
Ne oldu? 😱
Ben henüz tam bakamadım Menajerimi Ara'ya. Ona mı lafın?
Galiba Beren Ve Dicle mevzusu?
Evde bir kaç saat kimse olmayacak. Salon sakin TV karşısında reklamsız iyice izlerim
ama umarım sıkıcı sahneler olmaz ve atlamama gerek kalmaz
(ama kesin atlarım)

Reactions: Özgür
Menajerimi Ara'nın yükselmesine inanılmaz sevindim.
Özellikle heyecanla reytingleri bekledikten sonra sevinmeyi de özlemişim çünkü güzel bölümlerin düşük reytinglerle harcandığını görmek çok üzücüydü. Sürekli söylediğimiz gibi sorun senaryoda değil gündeydi çünkü Masumlar Apartmanı'ndan inanılmaz etkileniyordu. Keşke senaristten önce gün değişseydi ama sağlık olsun. Sosyal medyanın siniri tepesindeydi ama ben 1 haftaya 2 bölüm yetiştirme telaşından biraz aceleye gelen bir geçiş bölümü olduğunu düşünüyor/umuyorum. Malum sahnelerin de yeni güne atraksiyon olsun diye planlı yazıldığını düşünüyorum çünkü Burçin Terzioğlu'nun olduğu bölümü de yeni senarist yazmıştı ve gayet güzeldi. Reytingleri toparlandıktan sonra eski yapı devam edecektir ama senaristin bu yükselişi yanlış anlamayıp dizinin dokusunu bozmaması önemli. Ne olursa olsun ekrandaki pek çok dizinin arasında inci gibi parlayan ve uzun süre yayınlanmayı hak eden bir iş ve final hattından kurtulması harika oldu o yüzden bu konuyu daha fazla irdelemeyeceğim şimdilik.

Kanal farkını Öğretmen'in durumuyla daha iyi görüyoruz. Star dizisini kurtarmak için elinden geleni yaparken FOX geçen sezon çarşamba 8-9 alan dizisini kurtarmak için hiçbir şey yapmadı. 7 ay ara + gün değişiminden sonra daha özenli davranılması gerekirken tekrarı bile verilmedi ve yeni bölüm reklamla birlikte 21.15'te başladı. Baraj ve Zümrüdüanka bol tekrarla yükseltilirken (en azından 4+ aldılar) bu diziye asla hak ettiği değer verilmiyor. Üstelik bölüm de harikaymış. Ama söylendiği gibi 36 bölüm devam edebileceğini sanmıyorum o yüzden erken final yapacaksa bile orijinal hikayeyi toparlayıp öyle bitirsinler. Allah belanı versin Tilki.ss

Reactions: Gerekli24
Menajerimi Ara ya bende çok sevindim

İyi de bu bölümü senarist yazarken haftada 2 bölüm yayınlanma gibi bir dert yoktu. Sen kendin demedin mi geçen hafta Ahsen story atmış üstünde 9.bölüm yazıyor diye.
Yani yeni güne geçiş tarzı bir şey değildi çünkü öncesinde yazılıp, çekilmeye başlanmıştı.
Neyse umarım seyirci dün akşamki felaketlerden sonra kaçmaz.

Beren dizinin başrolü olmuş iyice ve küçük şımarık çocuklar gibi hareket etti bölüm boyunca.
Bence izlerken sıkılmaktan çok sinirleneceksin ama sen yine de bak.

Reactions: Dosi
Beren dizinin başrolü olmuş iyice ve küçük şımarık çocuklar gibi hareket etti bölüm boyunca.
Bence izlerken sıkılmaktan çok sinirleneceksin ama sen yine de bak.
İyyyyy
Neyse yarım saat Feris ve diğerlerini izlesemde olur

Sonra başka diziye atlarım bende

Reactions: Özgür
Bence gün değişikliği buna göre planlandı çünkü Ahsen o videoyu yanlış hatırlamıyorsam salı günü paylaşmıştı ve yeni gün de akşam dizi sırasında açıklandı. Biz yeni öğrendik ama bence Star ve Ay Yapım ta geçen haftaki reytinglerden sonra senaryonun buna göre ayarlanmasını istemiş olabilir.

Star Menajerimi Ara'yı ipten aldı resmen tebrikler.

Reactions: Carpe Diem
Yine başladın saçma sapan teorilere.
Sırf yeni gün diye atraksiyon yazılacaksa daha mantıklı şeyler yazılırdı.
Ben niyeyse yeni senaristin eskilerden de kötü yazdığını düşünüyorum.ss Senaryo buna göre ayarlandıysa daha da saçma.

Sorun hem günde hem senaryodaydı, şimdi sorun sadece senaryoda.

Reactions: mesmeso