total ab aynı olduğu bölümler aşırı fazla
my 1.si senin tahminlerin 2 gündür tutmuyo
sen my total 12 ab 15 dedin 11-14 aldıben ise senin o abartmana karşılık 9-12 dedim hatta sonra kreys 10 u geçer deyince ben de biliyom aga my ye inat öyle yaptım bence total 10 ab 13 alır dedim be tutturdum sayılır
2.si sen vadi ab de 9 alır dedin 10 aldı yani yine tutmadı total ise tuttu yani her yorumunda takas şöyle dedi ben böyle dedim falan demene gerek yok senin tahminlerin tutmuyo
- - - Ekleme - - -
vadinin totalde düşmesinin tek sebebi var reklamlar vadi forumlarına baktım çoğunluk reklamlardan şikayetçi bizim gibi çok sık reklam giriyo bi de arada 30 sn ara 1 dk ara falan yapıyolar onun da dışında dizinin içinde inanılmaz bi reklam var her tabela reklam her şey rekalm resmen reklam manyuağı yaptılar vadiyi ona rağmen hala haftalıkta 1.olması ise vadi farkıdır son 45 dk reklamsız oynasa 14 ü geçerdi vadi inanılmaz bi son bölüm izledik o ne müzik o ne aksiyon tavana yaptı tavanı deldi geçti resmen süper ötesiydi müzikler coşturdu süperdi tekrar takrar izliyorum
merhaba arkadaşlar dün akşamın sbt ve tns reytinglerini paylaşabilirmisiniz önemli bir ayrıntı yakaladım sizinle paylaşmak isterim
merhaba arkadaşlar dün akşamın sbt ve tns reytinglerini paylaşabilirmisiniz önemli bir ayrıntı yakaladım sizinle paylaşmak isterim
sildi yazdığını.. aşagı yukarı dediği iki denek sisteminde de kurtların totalde düşüş ab de yükselişi var ama ikisi madem ayrı denekler kulanıyor nasıl olur dediHızlı gonzales ne demiş bende gözükmüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?