18 Aralık 2020 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    24
Çocukluk başladığı hafta Kırmızı Oda'yı erken başlatıp erken bitiren, 2. bölümünde de izleyici gitmesin diye 170 dakika bölüm yaptıran TV8'in Akrep (daha iyi başladı üstelik) gelmesine rağmen 1 saat 15 dakika boyunca at koşturmasına izin vermesi..
Gerçi artık kitlesini oturttu ama zirveyi tehdit ederse görürüm ben gelecek hafta.

Sıradan bir TV dizisinin, hele ki türk dizisinin kendisi nasıl trajik sunulmuyor acaba?
Zaten anlatılan hikayeler çok dramatik yani onu iyice trajedi haline getirmek için daha da kanırtmıyorlar.

Dediğin gibihyse hiç müzik çalınmaması, abartılı oyunculukların olmaması lazım o zaman. Bu akşam sendeki devreler yanmış anlaşılan.

Reactions: 12.Adam
Off televizyonculuk nedir, ne yapar araştır bir önce.
Tüm oyuncuların kariyerleri şahlandırdığı dizi için abartılı oyunculuklar demek ilginçmiş.
Melisa Sözen, Evrim Alasya, Burcu Biricik herkes ayrı coşuyor.

Tüm oyuncuların kariyerleri şahlandırdığı dizi için abartılı oyunculuklar demek ilginçmiş.
Melisa Sözen, Evrim Alasya, Burcu Biricik herkes ayrı coşuyor.
Bu onların görsel bir şölen için abartılı oynadıkları gerçeğini değiştirmiyor ama. Binnur Kaya'nın mimiklerine ne demeli? Ya da ikide bir çalınan Sezen Aksu ve diğer trajik müziklere peki? Onlar da mı abartılmamış.

Binnur Kaya'nın mimiklerine kurban olun keşke daha çok yapsa da gerçek doktor böyle olmaz diyenler şişer.

Sadece Sezen çalmıyor mesela bu bölüm Şebnem Ferah vardı. Bir ara Sertab da çaldı.

Binnur Kaya'nın mimiklerine kurban olun keşke daha çok yapsa da gerçek doktor böyle olmaz diyenler şişer.

Sadece Sezen çalmıyor mesela bu bölüm Şebnem Ferah vardı. Bir ara Sertab da çaldı.
Ben sorularıma cevap alamadım yalnız.

Sezen ile Sertab fix her yerde çalıyor zaten, Sadakatsiz'de de sadece ikisinin şarkıları çalıyor.

Akrep çok fena düşmüş şaşırdım...

Akrep geçen hafta ab ve abc'de yüksek reyting alarak şaşırtmıştı ama bu haftaki oranları şaşırtmadı. AB'lik bir dizi değildi zaten. Forumda gereksiz şişirilmişti, bekliyordum böyle bir düşüşü.
Kırmızı Oda totalde umarım zirvedeki yerini korur. Çok sevdiğim bir dizi olmasa da arka sokaklar denen fosilleşmiş diziden 1000 kat daha iyidir.

Akrep 1. Bölüme göre durgun bir bölümdü..Bu durgunlukla bile bu reytingi aldıysa haftaya uçar..Fragman çok güzeldi🤩..Haftaya reytingi artar....

Daha üç ay olmasına rağmen o kadar rakip geldi geçti Kırmızı Oda kimseye aman vermedi. Asıl starın oyuncular değil hikaye olduğunu her hafta anlamak istemeyen sektör elemanlarının başına güzelce çakıyor olması bile yeter tebrikler.
Bu arada kıyaslamak istemezdim ama bu hafta da AB'de Sadakatsiz'i geçmiş yılın dizisi.
@kerem

Akrep bayağı şaşırttı. Hafta boyunca tekrarları da bayağı ilgi çekmişken (reytingleri iyiydi) bu kadar düşmesi ilginç. Üstelik günün en çok izlenen dizisi adeta 20.00-21.15 arasını ona teslim etmişken. Anlaşılan insanlar ilk bölüme biraz da Kırmızı Oda'dan tanıdıkları Meliha var refleksiyle merak edip baktı ama beklediğini bulamadı. En iyisi Star bir kurşun döktürsün bu kadar şanssızlık hayra alamet değil.

Akrep de bekleneni veremediği için Son Yaz'ın tutunması adına hala umut var ama o da 4-5 küsürden yukarı çıkacak bir iş gibi gelmiyor açıkçası. AB kitlesi için alternatif bir projenin daha yüzü gülebilir.

Reactions: Gerekli24
Akrep tam da dediğim gibi düşüş yaşamış, benim gibi diğer seyirci de ilk bölüm fragmanlarının etkisiyle ilk bölüme bakıp ardından bölümü beğenmeyip ikinci bölüme şans vermemiş. O kasvetli havası hala devam ediyorsa ki ediyor gibi görünüyor düşüş kaçınılmaz olur.

Akrep'in düşüş yaşamasına çok şaşırdım. 😱 Ben 6-7 bandına çıkar diyordum. Dün akşamki bölümü de çok beğendim. Entrikası ve temposu yüksekti. Üzüldüm düşmesine.

Reactions: STAR and Carpe Diem