Skandal CW 0.1 çekmiş. 😱
@Çiğdem- @destere @sokak sanati @xemrexxx @OzaN @Forumdash @cookies @Aserat @MasacRE- @Harunnn60 @Tolstoyevski @MEnes @Sherlock @vadikızı
lucifer tekrarı falanmı ? niye bu kadar düşmüşki
@Çiğdem- @Forumdash ben iki haftadır ara verdiğim için reytingler ne hallere gelmiş
@Çiğdem- ablacım şuna bir şey der misin.
Çok bile cw ye
Aaa durun ayoll Cw dizisi değil sanırım program gibi bir şey hem bizim fenomen fantastik dizilerimiz 0.3 altına düşmüyor
Önemli olan konuda konuşulacak bir şeyler çıkması, tüm amacım foruma hizmet etmek.
Sanatını konuşturmuşsunAaa durun ayoll Cw dizisi değil sanırım program gibi bir şey hem bizim fenomen fantastik dizilerimiz 0.3 altına düşmüyorAyrıca 0.1 de sorun değil canımız tam çıkmadıkça nefes aldıkça devam ederiz 0 a düşmese yeter
Atacan , MasacRE e bir şey de demişsin hemen geliyor
Yoooooo!!!!!!! CW'mi kötü emellerine alet etmicektin kargaaa!! KargalaaarrÖnemli olan konuda konuşulacak bir şeyler çıkması, tüm amacım foruma hizmet etmek.
Tamamen iyi niyet ve CW de bu iyi niyete bir elçi oldu.Sanatını konuşturmuşsunRessam Bob abimiz ağlıyor. Onca çamdan ağaçlar çizdim ama böylesini ilkkez göruyorum diyor
Yoooooo!!!!!!! CW'mi kötü emellerine alet etmicektin kargaaa!! Kargalaaarr
Yemiyorum artık önce lafı sokup sokup sonra iyi niyet elçiliğiniTamamen iyi niyet ve CW de bu iyi niyete bir elçi oldu.
Yemiyorum artık önce lafı sokup sokup sonra iyi niyet elçiliğini
Eltim diyorsa doğrudur.
Hahah.Hhahahah bu kış ayı için bekletiyorum iyice serpilsin kar yağınca forumun ortasında yakıp ısınıcaz@MasacRE-
Hhaha ama gıcık MasacRE e uygun bir tablo çıkmış ortaya resmi görünce bende daha gıcık kapıyorum rüyamıza giricek bir günHahah.Sende çok fenasın ablacım.
Kütük olmam CW'nin ne kadar dandik bir kanal olduğu gerçeğini değiştirmiyorAaa durun ayoll Cw dizisi değil sanırım program gibi bir şey hem bizim fenomen fantastik dizilerimiz 0.3 altına düşmüyorAyrıca 0.1 de sorun değil canımız tam çıkmadıkça nefes aldıkça devam ederiz 0 a düşmese yeter
Atacan , MasacRE e bir şey de demişsin hemen geliyor
baltayı kütükteki bamyaya vurmayınbelden aşağı darbe vurmak kurallara aykırı? diskalifiye olabilirsiniz
Kütük olmam CW'nin ne kadar dandik bir kanal olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Sen demesen 100 düşünsem aklıma gelmicekti neyi kast ettiğiniz @destereHahah.Sende çok fenasın ablacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?