aynı duyguları paylaşıyoruz bu konuda yalnız değilsin
sen sanırım şrek deki fionayla karıştırdın )Böyle dediğine göre kesin şişman bir kadındır.
aynı duyguları paylaşıyoruz bu konuda yalnız değilsin
sen sanırım şrek deki fionayla karıştırdın )Böyle dediğine göre kesin şişman bir kadındır.
Hahahah Sana komik değil diyenler utansın sayende güldüm.aynı duyguları paylaşıyoruz bu konuda yalnız değilsin
sen sanırım şrek deki fionayla karıştırdın )
shamelessdaki fiona tek başına insanı sarıyor zaten diğerlerine gerek yok
Yalnız destereceğim Atacan'ın ilgisini Fiona çekmez biliyorsun onun ilgileneceği kişi IanBöyle dediğine göre kesin şişman bir kadındır.
Hayatımda hiç öpüşen erkek resmi aramadım Google’de 87 bin mesajımın da hiçbirinde böyle bir görsel bulamazsın ama demek ki sen ilgilisin ki bu tarz gifleri anında bulabiliyorsun.Yalnız destereceğim Atacan'ın ilgisini Fiona çekmez biliyorsun onun ilgileneceği kişi Ian
Bir de forumun admini olacaksın hiç bir şeyden haberin yok Altta gif arama butonu var oraya Shameless Ian yazıyorsun karşına çıkıyorHayatımda hiç öpüşen erkek resmi aramadım Google’de 87 bin mesajımın da hiçbirinde böyle bir görsel bulamazsın ama demek ki sen ilgilisin ki bu tarz gifleri anında bulabiliyorsun.
Ablacım nerde kaldınnnnn. :S @Çiğdem-
Çok bile cw yeSkandal CW 0.1 çekmiş. 😱
@Çiğdem- @destere @sokak sanati @xemrexxx @OzaN @Forumdash @cookies @Aserat @MasacRE- @Harunnn60 @Tolstoyevski @MEnes @Sherlock @vadikızı
Oğlum dostmusun düşmanmısın? Koynumuzda beslediğimiz yılanmısın? Ne dikkatleri üstüne çekiyorsun? Tatildeyiz bi kere biz @Çiğdem- kovalım şunu. Acımayalım şunaSkandal CW 0.1 çekmiş. 😱
@Çiğdem- @destere @sokak sanati @xemrexxx @OzaN @Forumdash @cookies @Aserat @MasacRE- @Harunnn60 @Tolstoyevski @MEnes @Sherlock @vadikızı
Evet tekrar ama yeni bölüm reyt,ngleri de pek matah değillucifer tekrarı falanmı ? niye bu kadar düşmüşki
@Çiğdem- @Forumdash ben iki haftadır ara verdiğim için reytingler ne hallere gelmiş
Tatildeyiz biz tatilde Nal toplattık herkese yorulduk dinlenmek hakkımız @Çiğdem-
görümcem gerçekleri söylemiş kutluyoruz kendisini
CW düşmanıda bayağı çokmuş neyseki yalnız değiliz ama sen virjin izliyordun o da cw değilmiydiÇok bile cw ye
Görümcelere gelesicegörümcem gerçekleri söylemiş kutluyoruz kendisini
CW düşmanıda bayağı çokmuş neyseki yalnız değiliz ama sen virjin izliyordun o da cw değilmiydi
elti görümce aramızda su sızmıyor artık birde süper modüllüğe atasaydı beni işler tam tıkırında diyecektimGörümcelere gelesice
Hadi oradan daha geçen haftaya kadar yayınlanıyordu dizileriniz, onların da halini gördük Çıkarttırma şimdi onları bana
Bilmiyorum modüllüğe atanaırsın yoksa bişeylere monte mi edilirsin Çok sıkı fıkı olma. Bak CW CW diye yırtınıyordu noldu? Tatildeyiz 0.1lik reytingle gömmüşelti görümce aramızda su sızmıyor artık birde süper modüllüğe atasaydı beni işler tam tıkırında diyecektim
Çıkar hadi... Ama Victoria Secret defilesiyle kıyasla VS başka kanalda kaç izleniyormuş, CW de kaç izleniyormuşHadi oradan daha geçen haftaya kadar yayınlanıyordu dizileriniz, onların da halini gördük Çıkarttırma şimdi onları bana
en yüksek oranları zaten 0.4 özet olunca 0.1 i geçmesi mucize olur cw dizilerininHadi oradan daha geçen haftaya kadar yayınlanıyordu dizileriniz, onların da halini gördük Çıkarttırma şimdi onları bana
Bırak şimdi VS'yi ben sizin dizilerden bahsediyorum Ne zaman baksam son sırada olan rezalet reytingli dizilerinizdenBilmiyorum modüllüğe atanaırsın yoksa bişeylere monte mi edilirsin Çok sıkı fıkı olma. Bak CW CW diye yırtınıyordu noldu? Tatildeyiz 0.1lik reytingle gömmüş
Çıkar hadi... Ama Victoria Secret defilesiyle kıyasla VS başka kanalda kaç izleniyormuş, CW de kaç izleniyormuş
işte görmcem diye övmek gibi olmasın hep gerçekleri söyler mesela başkası olsa izlediği dizileri şişirmeyi tercih ederdi ama görümcem öylemi? kendinden olanı bile yerin dibine batırmasını bilir helal olsunBilmiyorum modüllüğe atanaırsın yoksa bişeylere monte mi edilirsin Çok sıkı fıkı olma. Bak CW CW diye yırtınıyordu noldu? Tatildeyiz 0.1lik reytingle gömmüş
Çıkar hadi... Ama Victoria Secret defilesiyle kıyasla VS başka kanalda kaç izleniyormuş, CW de kaç izleniyormuş
Ben de sana diyorum ki VS'den yola cıkarak Flash'ın filan diğer kanallarda izlenmesini oranla Mesela CBS'den gelen Supergirl'ü düşün İlk sezonu CBSde ortalama 7-8milyonla kapattı ama CWde 2.sezonu 2milyonlaBırak şimdi VS'yi ben sizin dizilerden bahsediyorum Ne zaman baksam son sırada olan rezalet reytingli dizilerinizden
yooo sen helal dedikçe benim gözümde karga misali görünüyor @mrt-06işte görmcem diye övmek gibi olmasın hep gerçekleri söyler mesela başkası olsa izlediği dizileri şişirmeyi tercih ederdi ama görümcem öylemi? kendinden olanı bile yerin dibine batırmasını bilir helal olsun
E tamam işte CW'ye gelen batıyor kendin söylüyorsunBen de sana diyorum ki VS'den yola cıkarak Flash'ın filan diğer kanallarda izlenmesini oranla Mesela CBS'den gelen Supergirl'ü düşün İlk sezonu CBSde ortalama 7-8milyonla kapattı ama CWde 2.sezonu 2milyonla
yooo sen helal dedikçe benim gözümde karga misali görünüyor @mrt-06
CW ile CBS'nin yayın alanları bir mi? Kanal D - teve2 gibi düşün işteE tamam işte CW'ye gelen batıyor kendin söylüyorsun
Tamam işte dandik kanal ben de onu diyorum zatenCW ile CBS'nin yayın alanları bir mi? Kanal D - teve2 gibi düşün işte