18 Aralık 2017 Pazartesi ABD Reytingleri

Tamam işte dandik kanal ben de onu diyorum zaten :A
giphy.gif

lucifer tekrarı falanmı ? niye bu kadar düşmüşki :)
@Çiğdem- @Forumdash ben iki haftadır ara verdiğim için reytingler ne hallere gelmiş :)

Ne kadar rezil bir kanaldır bu CW ya :A @Çiğdem- @Forumdash @destere

@Çiğdem- ablacım şuna bir şey der misin. :A

Oğlum dostmusun düşmanmısın? Koynumuzda beslediğimiz yılanmısın? Ne dikkatleri üstüne çekiyorsun? Tatildeyiz bi kere biz:T: @Çiğdem- kovalım şunu. Acımayalım şuna:T:

Evet tekrar ama yeni bölüm reyt,ngleri de pek matah değil:X

Tatildeyiz biz tatilde:T: Nal toplattık herkese yorulduk dinlenmek hakkımız :A @Çiğdem-
Aaa durun ayoll Cw dizisi değil sanırım program gibi bir şey hem bizim fenomen fantastik dizilerimiz 0.3 altına düşmüyor :F Ayrıca 0.1 de sorun değil canımız tam çıkmadıkça nefes aldıkça devam ederiz 0 a düşmese yeter :A :A :A

Atacan , MasacRE e bir şey de demişsin hemen geliyor :Z:Z:Z
JO1z7Y.jpg

Oğlum dostmusun düşmanmısın? Koynumuzda beslediğimiz yılanmısın? Ne dikkatleri üstüne çekiyorsun? Tatildeyiz bi kere biz:T: @Çiğdem- kovalım şunu. Acımayalım şuna:T:

Evet tekrar ama yeni bölüm reyt,ngleri de pek matah değil:X

Tatildeyiz biz tatilde:T: Nal toplattık herkese yorulduk dinlenmek hakkımız :A @Çiğdem-
Önemli olan konuda konuşulacak bir şeyler çıkması, tüm amacım foruma hizmet etmek. :bhr: :Z

Aaa durun ayoll Cw dizisi değil sanırım program gibi bir şey hem bizim fenomen fantastik dizilerimiz 0.3 altına düşmüyor :F Ayrıca 0.1 de sorun değil canımız tam çıkmadıkça nefes aldıkça devam ederiz 0 a düşmese yeter :A :A :A

JO1z7Y.jpg
Sanatını konuşturmuşsun :A Ressam Bob abimiz ağlıyor. Onca çamdan ağaçlar çizdim ama böylesini ilkkez göruyorum diyor :F:F

Önemli olan konuda konuşulacak bir şeyler çıkması, tüm amacım foruma hizmet etmek. :bhr: :Z
Yoooooo!!!!!!! CW'mi kötü emellerine alet etmicektin kargaaa!! Kargalaaarr :F:F

JO1z7Y.jpg
Kütük olmam CW'nin ne kadar dandik bir kanal olduğu gerçeğini değiştirmiyor :A

baltayı kütükteki bamyaya vurmayın:) belden aşağı darbe vurmak kurallara aykırı? diskalifiye olabilirsiniz :)
Kütük olmam CW'nin ne kadar dandik bir kanal olduğu gerçeğini değiştirmiyor :A
Hahah. :F Sende çok fenasın ablacım. :A
Sen demesen 100 düşünsem aklıma gelmicekti neyi kast ettiğiniz @destere :F

Ona bakarsan kaşlarıda ağzıyla aynı gibi yanı çizizmimi öyle kaçmış kaşlarada çizika tsam aynı çıkıcak , senin deyiminle ozaman bu çocuğun kaç tane şeyi var 3-4 tane :F :F :F
V3dRdq.jpg