18 Aralık 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Samanyoli tv nun izleyucusu da maçdan felan etkulanmiyır....Sevdalukuk harcunacak bu geduşla...

Sevdaluk'un düşük gitmesinin maçla özetsiz başlamasıyla falan ilgisi yok.

İlk bölüme göre çok yavaş başladı hala da yavaş gidiyo.

Ama reklam vermeyecek bu anlık yükselir my'den izleyici gelir. :)

Sevdaluk'un düşük gitmesinin maçla özetsiz başlamasıyla falan ilgisi yok.

İlk bölüme göre çok yavaş başladı hala da yavaş gidiyo.

Ama reklam vermeyecek bu anlık yükselir my'den izleyici gelir. :)
Kesinlikle Lordly. Çok yavaş gidiyor ya tempo artsın. Yoksa yavaş yükseliyor.

Şu senaristleri anlamıyorum. İlk 5-8 bölüm full yüklenmeleri lazım senaryoya. Sonra tempo düşse de kitlesini oluşturmuş olucaklar..

Sevdaluk fırlamış bir anda my'nin özetini geçmiş tebrikler. :) Diğer anlık iyice uçar. :)

sevdalukta şivlere ciddi ciddi kulagımı tırmalıyor erdal bakkalla bir devrim özgür berbat bi şive var sanki ingilizler karedenizi işgal etmiş gibi )))) . diznin düşmesi klışe konusununa daldılar. ilk bölümde de dedim dizideki ana konu klışenin dibi bu klışeyle dizi gitmez olaylar ve espirilerle diziyi sürüklemek lazım

Tempo düşük iyi almış bence.

sevdalukta şivlere ciddi ciddi kulagımı tırmalıyor erdal bakkalla bir devrim özgür berbat bi şive var sanki ingilizler karedenizi işgal etmiş gibi )))) . diznin düşmesi klışe konusununa daldılar. ilk bölümde de dedim dizideki ana konu klışenin dibi bu klışeyle dizi gitmez olaylar ve espirilerle diziyi sürüklemek lazım
Ben Devin Özgür'ü çok beğeniyorum çok tatlı ve bence çok kulağa hoş geliyor. :D Ama muhtar evet sıkıcı. :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking