Heh hemen bitirdin diziyi.sevdaluk gerçekten de geçen hafta en yüsek reytingini almış gibi geçen haftaya göre 2 reyting düşmüş my özeti çok iyi
Heh hemen bitirdin diziyi.sevdaluk gerçekten de geçen hafta en yüsek reytingini almış gibi geçen haftaya göre 2 reyting düşmüş my özeti çok iyi
maçtan değil my den korkması gerektiğini biliyor adamalr akıllılık ettiler benceYa aptal kanal işte bir gram akıl yok maç varken dizi mi başlar....
He he.maçtan değil my den korkması gerektiğini biliyor adamalr akıllılık ettiler bence
Kesinlikle Lordly. Çok yavaş gidiyor ya tempo artsın. Yoksa yavaş yükseliyor.Sevdaluk'un düşük gitmesinin maçla özetsiz başlamasıyla falan ilgisi yok.
İlk bölüme göre çok yavaş başladı hala da yavaş gidiyo.
Ama reklam vermeyecek bu anlık yükselir my'den izleyici gelir.
coşacak tabi my reklam olunca başka napacakSevdaluk coşar.
Siz bi de 20.45-21.00 anlığında görün.
Ben Devin Özgür'ü çok beğeniyorum çok tatlı ve bence çok kulağa hoş geliyor. Ama muhtar evet sıkıcı.sevdalukta şivlere ciddi ciddi kulagımı tırmalıyor erdal bakkalla bir devrim özgür berbat bi şive var sanki ingilizler karedenizi işgal etmiş gibi )))) . diznin düşmesi klışe konusununa daldılar. ilk bölümde de dedim dizideki ana konu klışenin dibi bu klışeyle dizi gitmez olaylar ve espirilerle diziyi sürüklemek lazım