18 Aralık 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Oha my ab de 3+ reyting kaybetmis
Mac iyi oranlar almis sevdaluk
My nin özetini gecmis

my askam cok iyidi ya Hurrem dondu.Reyingleri dusmus ama acik ara zirvede total 9.45 ab 9.67 ile

sevdaluk sevdaluk dedikleri bu muymus
dizi my ye rakip bile olamaz alacagi en yuksek oranlari almis ilk bolumuyle gercekten total 5.41 ile 4.olmus ab 4.72 ile 8.olmus

My geçen haftaya göre çok düşmüş.Hele ab grubunda 13 den 9 lara kadar düştü bir anda

Sevdaluk özetli başlamasına rağmen total de iyi ab de ise kötü gitmiş.
1)my de öyle bir bölüm 10 bölümde bir gelir

2)sevdaluk özetsiz başladı

sonuçlara bakarsak my yine çok iyi gitmiş geçen haftaki bölüm kalitede uçlardaydı bu sene öyle en fazla 2 bölüm daha gelir
bu bölüm hürrem teyzenin rolü arttı yine kadının afk den getirdiği bir totallliği var

sevdaluk düşmüş özetsiz başlaması+maç etkisi de olabilir ama öyle olsa bile total 7 ab 5 olur en iyi yine beklenen seviyede değil bu arada o ka emek-para harcayıp bu kadroyla üstelik komedi dizisi oalrak total dizisi olmak zor iş tebrikler

merhamet ab de iyi gitmiş

kanal d haber iki gündür coşuyor

geçen hafta demiştim fazla gaza gelmeyin diye hemen düşmüş
)))
boş bi gün olduğunun altını tekrar çiziyorum
sevdalukta düşmüş ama özetsiz başlaması hataydı kesinlikle hemde maç varken

geçen hafta demiştim fazla gaza gelmeyin diye hemen düşmüş
)))
boş bi gün olduğunun altını tekrar çiziyorum
sevdalukta düşmüş ama özetsiz başlaması hataydı kesinlikle hemde maç varken
demene gerek yoktu panpa geçen haftaki bölüm efsanetül mefsane listesinin 1.numarasında yer alan bir kalite manifestosuydu
ab de tekrar bu seviyeye inecekti biz de demiştik o kadarını my izleyicisi olarak
ab grubu kaliteye göre izler geçen haftaki bölümün üzerine bu sene türkiyede hiçbir dizi daha kalitelisini yapamaz

Sevdaluk gelecek hafta özetli yayına girerse geçen haftaki oranlarına dönecektir eminim.

büyük ihtimal öyle olmuştur gülüyor ve geçiyorum hele son cümleye koptum

Hem Muhteşem Yüzyıl hem Sevdaluk ciddi düşmüşler..

My iki grupta da rahat bir şekilde zirvede.
Özellikle ab'de sert düşmüşüz ama haftaya toparlarız bu hafta tüm yapımlar düşüyor zaten.

Maç iyi gitmiş.

Sevdaluk düşmüş ama maçtan etkilenmiş olabilir. Haftaya yükselebilir bence.

Merhamet ab'de iyi gitmiş. 5'i geçtiği sürece sıkıntı yok..

Vicdan'ın totali çok kötü, ab'si idare eder. Yükselmesi lazım ama zor gibi artık..

Doksanlar eh işte.

Kanal D haber yine şov yapmış. İnşallah hep böyle oranlar alır.

Fox haber de çok iyi gitmiş tebrikler.

Merhamet.. Sözün bittiği yer.

Dizi ab'de gayet iyi, 5 üzeri aldıkça bi sorun teşkil etmiyor ama geçen haftaya göre düşmüş.. Toteli de 3 üstü.

Muhteşem yüzyıl iki grupta da düşüş yaşamış, özellikle ab'de 3 buçuk reytinge yakın bi oranda düşerek, rekor kırmış diyebiliriz.

Sevdaluk'a kimse laf etmesin. Şu bi gerçek ki kimse bu oranları beklemiyodu diziden..
Sevdalukta düşmüş iki grupta. Bölümün durgun olması en büyük etken bence, bir de üstüne maç olunca; maça karşılıkta özetsiz yayına girince kaçınılmaz son olmuş.

Vicdan totel de aşırı kötü, ab de iyi sayılmaz.. Yeni diziler gelince ya direkt biter yada 23:15'e alınıp iyice düşer..

Doksanlar totel de iyi ab kötü.

Kanal D haber iki gündür uçuyor adeta

Milyoner ab katagorisinde yine göz dolduruyor.

Düzelttim

my beklediğim gibi sert bir düşüş yaşamış
sevdaluk totalde kıl payı my nin özetini geçerken ab de özeti bile geçememiş

MY iki grupta da iyi gitmiş ve birinci olmuş. Ama geçen haftaya göre düşüş var.

Sevdaluk geçen haftaya göre düşmüş. Bunda maçın etkisi olabilir. Acaba özetle başlasa ne olur.

Kanal d total de haber ve AS tekrarları ile iyi gidiyor. Ab de de ise merhamet ve vicdan idare eder. Kanal d haber çok ama çok iyi.

Atv çarşamba kötü gidiyor. Eğer maç olmasa bu gün kötü gidecekti. Maç iyi gitmiş.

Sevdaluk tempo artirmali bir kaç bolum iki grupta da kötü düşmüş.

Yanlız @denizz19 dizi bitti sanmışsın da, bitmemiş 22.00'da. Yarım saatlik bi kaybın var
Yok o saate kadar surdugunu biliyorum da ben izleyemedim net gidince bugun tamamlarim.
Haftaya yukselecektir tempolu bir bolumle.

Muhteşem Yüzyıl düşsede kalksada hala en iyi ve en rakipsiz.O nedenle ancak tebrik edilir boş sevinçlere kapınılmaz.
Zaten bunu bilenlerde en iyi dizi olduğunu bildikleri için Düşmesine yer sarsmışçasına anti yorumlar yapanlar genelde.

Dizinin dün akşam ki bölüm yine başlangıç bölümü gibiydi.Çünkü genelde 3-4 bölüm böyle gidiyor bir anda olaylar çığrından çıkıyor ve kimse inanamıyor böyle bir bölüm olacağını.

Yinede güzel reytingler almış.Fakla ve rakibi olmadan.

Sevdaluk düşmüş.Pis Yedili yarın kötü giderse Sevdaluk'un yeni günü belli oldu demektir.
Biraz abarttım ama böyle devam ederse Pis Yedili yine gününe döner.Zaten ikiside Totalde iyi gidiyor Absi düşük pek bir şey kaybetmez Show.

Fox Haber çok iyi gitmiş.Nasıl bir boşluk yakaldıysa artık baya esmiş.

Totalde ilk 10'da dizi yok zaten.Ab'dekilerde idare eder gitmişler.

Sevdaluk bir total mi olmuş ve ya A\B izleyicileri dizini daha farketmedimi 😕 özetsiz saat 20`de hangi dizi başlasa böyle düşer
uzun özet`le başlasa 6-7 alır yine