legolas9900
Favori Üye
1)my de öyle bir bölüm 10 bölümde bir gelirMy geçen haftaya göre çok düşmüş.Hele ab grubunda 13 den 9 lara kadar düştü bir anda
Sevdaluk özetli başlamasına rağmen total de iyi ab de ise kötü gitmiş.
demene gerek yoktu panpa geçen haftaki bölüm efsanetül mefsane listesinin 1.numarasında yer alan bir kalite manifestosuydugeçen hafta demiştim fazla gaza gelmeyin diye hemen düşmüş)))
boş bi gün olduğunun altını tekrar çiziyorum
sevdalukta düşmüş ama özetsiz başlaması hataydı kesinlikle hemde maç varken
Tam reytingleri ekliyordum @Yakomoz-Asi reyiz benden hızlı davranmış
büyük ihtimal öyle olmuştur gülüyor ve geçiyorum hele son cümleye koptumdemene gerek yoktu panpa geçen haftaki bölüm efsanetül mefsane listesinin 1.numarasında yer alan bir kalite manifestosuyduab de tekrar bu seviyeye inecekti biz de demiştik o kadarını my izleyicisi olarakab grubu kaliteye göre izler geçen haftaki bölümün üzerine bu sene türkiyede hiçbir dizi daha kalitelisini yapamaz
büyük ihtimal öyle olmuştur gülüyor ve geçiyorum hele son cümleye koptum
ee tabi gülüp geçicem ciddiye alıncak bişey yok kigülüp geçebilirsin 5 yaşındaki çocukların bile yer aldığı grup kaliteyi belirlemez mantıken
Düzelttim1)my de öyle bir bölüm 10 bölümde bir gelir
2)sevdaluk özetsiz başladı
sonuçlara bakarsak my yine çok iyi gitmiş geçen haftaki bölüm kalitede uçlardaydı bu sene öyle en fazla 2 bölüm daha gelirbu bölüm hürrem teyzenin rolü arttı yine kadının afk den getirdiği bir totallliği var
sevdaluk düşmüş özetsiz başlaması+maç etkisi de olabilir ama öyle olsa bile total 7 ab 5 olur en iyi yine beklenen seviyede değil bu arada o ka emek-para harcayıp bu kadroyla üstelik komedi dizisi oalrak total dizisi olmak zor iş tebrikler
merhamet ab de iyi gitmiş
kanal d haber iki gündür coşuyor
Yok o saate kadar surdugunu biliyorum da ben izleyemedim net gidince bugun tamamlarim.Yanlız @denizz19 dizi bitti sanmışsın da, bitmemiş 22.00'da. Yarım saatlik bi kaybın var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?