18 Aralık 2012 Salı Reyting Sonuçları

Durumun polatla berenle alakası yok olay bu yorumu tabiki yanlış ama bu ezer laflarını çoğu kişi kullanıyor malesef.

ezer demek de polatı katmak da kışkırtmak oluyor fazla fark yok üstelik insan izlemediği programlar hakkında kesin yorumlar yapmamalı

Surada obgzk'yi benden baska kimse savunuyomu ? Hayir. O halde laf bana geliyo. Eger editorluk objegtifligine erismemissen niye bu gorevdesin?

Anlatamıyorum galiba konu dışına çıkılmaması için uyardım ezer lafı tabi yanlış ama bunlar sende dahil çoğu kişi tarafından kullanılıyor.

Merhaba, takas;

Forumumuzda geçtiğimiz günlerde kopya konu açılmasıyla ilgili yasak getirilmiştir. Buna göre foruma başka bir siteden kopya konu açmaya çalışan kişilere 2 ceza puanı verilecektir.

Cezalı duruma düşmemek için lütfen hemen kuralın ayrıntılarını okuyunuz. Kuralla ilgili detaylı bilgi için tıklayın.

profilinize bakın sizde de bu var mı :D

Vadiciler benim dusmanim bile olamaz..bazikari dizileri ayiriyo ama onun otesinde kanallari bile ayirip , ahlak bozanlar ve bozmayanlar var! Onlarin kafasi nasil isliyo , onu dusun bence...
Sanal ortamda bile bu kin nedir anlamadım pes.

- - - Ekleme - - -

Vadiciler benim dusmanim bile olamaz..bazikari dizileri ayiriyo ama onun otesinde kanallari bile ayirip , ahlak bozanlar ve bozmayanlar var! Onlarin kafasi nasil isliyo , onu dusun bence...

aga uğraşanla daha fazla uğraşırım sen boşver ne güzel mesajlar yazıyon sanki anlayacak da

herkez tarafindan kullaniliyosa , cvp niye bende patliyo ??

Polata bağladığın için dedim demez olaydım anlayacağın yok..

- - - Ekleme - - -

Merhaba, takas;

Forumumuzda geçtiğimiz günlerde kopya konu açılmasıyla ilgili yasak getirilmiştir. Buna göre foruma başka bir siteden kopya konu açmaya çalışan kişilere 2 ceza puanı verilecektir.

Cezalı duruma düşmemek için lütfen hemen kuralın ayrıntılarını okuyunuz. Kuralla ilgili detaylı bilgi için tıklayın.

profilinize bakın sizde de bu var mı :D

Var var :D

21:30 - 21:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 8.05 , 2) FOX: 7.34 , 3) ATV: 6.87 , 4) TRT1: 5.05 , 5) STV: 2.99
Ortada mac falan yok ama biu cokmus buna bi bahane nasil bulucaksiniz ?? 😀d

Ya Biü çöker zten bi kaç haftaya gene zirve ÖBGZK'ye kalır.

fetih 15 reytingteymiş reyting kurdu diyo :D

- - - Ekleme - - -

mahsun halleder koyar bi cenaze sahnesi dayar müziği tamamdır :d

- - - Ekleme - - -

Kin beslemek icin birisine deger verip sonrada , o degeri haketmeyene kin beslenir.. Ben kin falan beslemiyorum.

- - - Ekleme - - -

Obgzk reklam donusu. Bu aralikta 14 dk reklamdi...

- - - Ekleme - - -

anlasildi biü havasi her zaman bitik haftaya bu listede atv olmaz:d

😀d