birine diyoz öteki başlıyor yalan reyting koyarak kimseyi kışkırtmavay arkadaş vadi naapmış öyle ne acıdır böyle her konuda vadi de vadide yakup bi sakin ol ezildiniz diye 20 reytinglik vadiye saldırma
fetih ezmeye başladı
Tartismaya neden olacak yaziya , yazilmasi lazim bu yazi bana degil.
- - - Ekleme - - -
aynen
Adam fetih öbgz geçer demiş sen berene bağlamışsın konu dışına çıkan sen oluyorsun.
vay arkadaş vadi naapmış öyle ne acıdır böyle her konuda vadi de vadide yakup bi sakin ol ezildiniz diye 20 reytinglik vadiye saldırma
fetih ezmeye başladı
Adam fetih öbgz geçer demiş sen berene bağlamışsın konu dışına çıkan sen oluyorsun.
ezer demekle geçre demenin farkını biliyo dimi
Alıntı yaparak cevaplasa eyvallah üstelik bugün hakkında konuşulmuş objektif ol önce.
Takas kemdi kendine konusma , 20 reytingmis.. Fetih persembeye gelse vadiyide yerdi.
- - - Ekleme - - -
Gecer dememis yer demis, ve obgzk yiyoyosa biu'yi yutar. Ama nedense herkez obgzk odaklanmis. Sen buranin editorusun ama arkadaslarinin yaptiklarini gormezlikten geliyosun. Bu bi editore yakismiyo....
Alıntı yaparak cevaplasa eyvallah üstelik bugün hakkında konuşulmuş objektif ol önce.
Zaten objegtif, cidden sizin objegtiflik anlayisinizi merak ediyorum.
Taraflılıkla alakası yok sana özel olarak o yorumu yapmamış ki konu dışına çıkan sen olduğun için uyardım.
farkı gör önce ezer demek ne demek sanki biri 3 reytingte diğer 10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?