+18 Aşk-I Muhteşem 11.Bölüm---Prenses Bülent'in Görümcesi Selena Obez Hatun Sarayda

rtük var panpa
dizide ayrıca kolat ve ganimani ağa da var panpa ::::::

elinde sandalyenin bacağı ile gitti naptığını bilmiyoruz
Hahaha.
Sevdim bu diziyi ben baştan izlemeye çalışacağım.
Ama kolat ve ganimani totalleştirmiştir şimdi dizini.

Hahaha.
çok fazla yer almıyorlar panpa
kolat ağa daha kurulmamış israil diye bir devlet için bülent i uyarıyor sadece

Hahaha.

buloşun AB si ağır basar kolatın totali bamya kadar kalır ab ye hitap ediyor dizi
)

Evet son sahneler ağır ab'likti mesela.
Totalin anlayacağını sanmam.

o sandalyede büloşla brütüs arasındaki güreş sahnesini söylüyorsun.... acayip bi AB lik vardı o pozisyonlarda ama ağır çekimde bir daha görmek lazım tam bir fikre sahip olamadım
)

o sandalyede büloşla brütüs arasındaki güreş sahnesini söylüyorsun.... acayip bi AB lik vardı o pozisyonlarda ama ağır çekimde bir daha görmek lazım tam bir fikre sahip olamadım
)

Bir daha midem kaldırmaz herhalde ab'ci olmama rağmen.
))

)
büloş hiçbir zaman kazanamıyor ki şansına hep bamya düşüyor tekrar oynatsan nolacak

))
büloş düşündüğünüz gibi biri değil

Son düzenleme:
))

sanattta realizm ve sürrealizm akımlarını bilirsin bu senaryo sürrealist b,r bakış açısıyla hayattaki gerçekleri olduğu gibi açıklıyor yani bir prensesinde bir insan gibi güdüleriyle hareket ettiğini yeri geldiğinde aşık olduğunu yeri geldiğinde bamyayla yeri geldiğinde at bacağıyla gününeü geçirebilmenin peşinde olan gariban bir insan olduğunu şeettiriyoruz izlemek lazım bunları hayatın gerçekleri bunlar büloşları anlamak için çaba sarfetmek lazım dimi yani?

büloş hiçbir zaman kazanamıyor ki şansına hep bamya düşüyor tekrar oynatsan nolacak

demekki problem buloşta bunda bir psikolojik bozukluk var niye hep sivri şeylerin peşinde koşturuyor bunun halkına hizmet etmek gibi bir derdi yokmu?
)

şimdi büloş halkının cinsel ihtiyaçlarını karşılıyor diyip bu sorudanmda sıyrılabilirsin tabi o kadar kolaya kaçma halk ekmek bekliyor
)

Sizi @pompy'e havale edeyim ben.
Büloşun aşk-meşk fantezileri iyi de senaryoda aksiyon eksik biraz.

ben de reyizin yorumunu merak ediyordum umarım bana gönderme yapmaz

ekmek yoksa pasta yesinler

masa başında olanlar da aksiyon yokmuydu sence
)

aksiyon derken illaki büloşun brütüsü doğramasınımı bekliyorsun sonuçta burda masa güreşi var hem spor hem aksiyon

ben de reyizin yorumunu merak ediyordum umarım bana gönderme yapmaz

ekmek yoksa pasta yesinler

pompy yorum yaparsa tercüman çağır ?

merak etme artık tercümnasız da derdini anlatabiliyor

merak etme artık tercümnasız da derdini anlatabiliyor

derdini anlatması önemli değil, burda yorum yapacak....... derdini anlarız tabi yol tarifi sorsa kolay iş...... birde yorum yaptığını düşün bittik resmen

o 10d ,le yazıyor sen 7d ile d ni büyüt biraz

onun yazım şekli D lerden kaynaklanmıyor öyle bir konu anlatıyorki başıyla sonu birbirine denk değil yazdığı yazıyı kendisi okuyup anlıyormu ondanda şüphem var.... ama büyük azim var arkadaşta, bu azmini takdir ediyorum.... pompy nin yaşı küçükse geleceğin yıldızı olacak demektir ama yaşı dediği kadar büyükse direk bir doktora tedavi olması şart...

büloş namuslu bir kadındı aslında hep kocasının bamyalığından mütevellit böyle oldu

slim geniş bir adam fazla geniş

her türlü boynuzlanmaya müsait slim, adam olsa bamyaslim, büloşu kazığa geçirir bir odaya hapseder madem bamya kesmiyor kazık halleder bu işi
)