- Reaksiyon puanı
- 58,908
- Puanı
- 1,060
Hahaha.rtük var panpadizide ayrıca kolat ve ganimani ağa da var panpa ::::::
elinde sandalyenin bacağı ile gitti naptığını bilmiyoruz
Hahaha.rtük var panpadizide ayrıca kolat ve ganimani ağa da var panpa ::::::
elinde sandalyenin bacağı ile gitti naptığını bilmiyoruz
çok fazla yer almıyorlar panpaHahaha.Sevdim bu diziyi ben baştan izlemeye çalışacağım.Ama kolat ve ganimani totalleştirmiştir şimdi dizini.
Hahaha.Sevdim bu diziyi ben baştan izlemeye çalışacağım.Ama kolat ve ganimani totalleştirmiştir şimdi dizini.
Evet son sahneler ağır ab'likti mesela.buloşun AB si ağır basar kolatın totali bamya kadar kalır ab ye hitap ediyor dizi)
Evet son sahneler ağır ab'likti mesela.Totalin anlayacağını sanmam.
o sandalyede büloşla brütüs arasındaki güreş sahnesini söylüyorsun.... acayip bi AB lik vardı o pozisyonlarda ama ağır çekimde bir daha görmek lazım tam bir fikre sahip olamadım)
büloş hiçbir zaman kazanamıyor ki şansına hep bamya düşüyor tekrar oynatsan nolacako sandalyede büloşla brütüs arasındaki güreş sahnesini söylüyorsun.... acayip bi AB lik vardı o pozisyonlarda ama ağır çekimde bir daha görmek lazım tam bir fikre sahip olamadım)
büloş düşündüğünüz gibi biri değilBir daha midem kaldırmaz herhalde ab'ci olmama rağmen.))
Bir daha midem kaldırmaz herhalde ab'ci olmama rağmen.))
büloş hiçbir zaman kazanamıyor ki şansına hep bamya düşüyor tekrar oynatsan nolacak
büloş düşündüğünüz gibi biri değil
büloş hiçbir zaman kazanamıyor ki şansına hep bamya düşüyor tekrar oynatsan nolacak
büloş düşündüğünüz gibi biri değil
Sizi @pompy'e havale edeyim ben.sanattta realizm ve sürrealizm akımlarını bilirsin bu senaryo sürrealist b,r bakış açısıyla hayattaki gerçekleri olduğu gibi açıklıyor yani bir prensesinde bir insan gibi güdüleriyle hareket ettiğini yeri geldiğinde aşık olduğunu yeri geldiğinde bamyayla yeri geldiğinde at bacağıyla gününeü geçirebilmenin peşinde olan gariban bir insan olduğunu şeettiriyoruz izlemek lazım bunları hayatın gerçekleri bunlar büloşları anlamak için çaba sarfetmek lazım dimi yani?
ben de reyizin yorumunu merak ediyordum umarım bana gönderme yapmaz
ekmek yoksa pasta yesinlersanattta realizm ve sürrealizm akımlarını bilirsin bu senaryo sürrealist b,r bakış açısıyla hayattaki gerçekleri olduğu gibi açıklıyor yani bir prensesinde bir insan gibi güdüleriyle hareket ettiğini yeri geldiğinde aşık olduğunu yeri geldiğinde bamyayla yeri geldiğinde at bacağıyla gününeü geçirebilmenin peşinde olan gariban bir insan olduğunu şeettiriyoruz izlemek lazım bunları hayatın gerçekleri bunlar büloşları anlamak için çaba sarfetmek lazım dimi yani?
demekki problem buloşta bunda bir psikolojik bozukluk var niye hep sivri şeylerin peşinde koşturuyor bunun halkına hizmet etmek gibi bir derdi yokmu?)
şimdi büloş halkının cinsel ihtiyaçlarını karşılıyor diyip bu sorudanmda sıyrılabilirsin tabi o kadar kolaya kaçma halk ekmek bekliyor)
ben de reyizin yorumunu merak ediyordum umarım bana gönderme yapmaz
ekmek yoksa pasta yesinler
merak etme artık tercümnasız da derdini anlatabiliyormasa başında olanlar da aksiyon yokmuydu sence)
aksiyon derken illaki büloşun brütüsü doğramasınımı bekliyorsun sonuçta burda masa güreşi var hem spor hem aksiyon
pompy yorum yaparsa tercüman çağır ?
merak etme artık tercümnasız da derdini anlatabiliyor
o 10d ,le yazıyor sen 7d ile d ni büyüt birazderdini anlatması önemli değil, burda yorum yapacak....... derdini anlarız tabi yol tarifi sorsa kolay iş...... birde yorum yaptığını düşün bittik resmen
o 10d ,le yazıyor sen 7d ile d ni büyüt biraz
bülent in gözü parada pulda değil ki o tatmin olmanın derdindeSümbül Ağa+5000 yeniçeri iyiymişama akçe desen daha iyiydi
bülent in gözü parada pulda değil ki o tatmin olmanın derdinde
büloş namuslu bir kadındı aslında hep kocasının bamyalığından mütevellit böyle oldubence parayıda kaçırmaz beşbin akçeyi rulo yapıp değişik bir fantazi deneyebilir büloş)
büloş namuslu bir kadındı aslında hep kocasının bamyalığından mütevellit böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?