Ben Total ve AB'yi ölçebiliyorum sadece.
haftaya abc yide denk getirirsin artık her hafta tecrübe kazanıyorsun
Ben Total ve AB'yi ölçebiliyorum sadece.
vadinin kemik kitlesi 7 şuanda ama o dediğin kararsız kesim eski vadi izleyicileri ve vadiden başka bişey izlemek istemiyorlar bugün eğer vadi atılım yaparsa zaten uçar potansiyeli büyük ama öyle bir atılım yapamıyoruz bu sezon o yüzden kemik reytinglerle idare ediyoruz diğer dizilerin pek şansı yok o yüzden alırsa vadi alacak o da alamıyor böyle 7 reytingle 1.oluruz işte6 veya 7 bişey farketmez bir reytingin algısımı olur al o da sizin olsunben daha bundan iki sezon önce seninle böyle atışırken bişey söylemiştim dedim vadinin kemikleşmiş sabit kitlesi total 6 veya 7 civarı ab 4 veya 5 civarı en boş bölümlerde alacağı oran budur dediğim aynen gerçekleşiyor orda bir şaşma yokvadinin bu perişan haline rağmen diğer diziler 10 reytinge ulaşıp vadiyi ikiye katlamıyorsa bu vadinin başarısını göstermiyor diğer dizilerin başarısızlığını gösteriyor şu an perşembe günü en az bir 15 reytinge yakın kararsız bir kitle var başarı bu kitleyi kendisine çeken diziye ait olacakvadi zaten başarılı olmuş olsa kemikleşmiş seyircisine bu karasız kitleden en az 3 veya 4 reyting katması lazımdı demekki başarısız her hafta 6 reytingle birinci oluyorsanız yatın kalkın diğer dizilerin başarısızlığına dua edin biz başarılıyız diye övünmeyin adaletli olun
vadinin kemik kitlesi 7 şuanda ama o dediğin kararsız kesim eski vadi izleyicileri ve vadiden başka bişey izlemek istemiyorlar bugün eğer vadi atılım yaparsa zaten uçar potansiyeli büyük ama öyle bir atılım yapamıyoruz bu sezon o yüzden kemik reytinglerle idare ediyoruz diğer dizilerin pek şansı yok o yüzden alırsa vadi alacak o da alamıyor böyle 7 reytingle 1.oluruz iştedizinin şanını gösterir bu tablo başka bişey değil
anlatamadım galiba derdimi. 7 reytinge falan sevinmiyoruz biz reyting rekorları kırmış bir diziyiz zamanında tekrarlarımız 15 reytingi geçiyordu mesele şu üzülerek söylüyorum tabi bunu; senaryo anlamında yerlerdeydik bikaç bölüm öncesine kadar rezil durumdaydık bi ton yeni dizi başlamıştı hepsi iddaalıydı normal bir dizi olsa mesela dağılır giderdi. ama vadinin öyle sağlam kitlesi var ki bunca şeye rağmen 7 rtg ve zirveyi alabiliyor büyüklükten bahsettiğim buşanı şhreti toplasan 6 ila 7 arasında gidip gelen bir total rakam var sizinki şan şöhretse peki pazartesi salı çarşamba günleri 12 lere reytingini çıkaran dizilerin şöhreti ne oluyor onlar o zaman takla atıp dansetsinler6 ile şan oluyorsa 12 yi yakalayan çiftetelli oynar
kösem sağlam bir senaryo ve akıcı bir tempoya sahip olsaydı şimdi bu şan ve şöhretinizden eser kalmayacaktı haal umudumuz var bu hafta bayağı heyecanlı sahneler vardı bu şekilde devam ederse yakında ab grubunda 8 i yakalayacağız ondan sonra bizi kimse tutamaz
Total 3,20
AB 5,24
ABC1 4,55
Dünkü gelmesini düşündüğüm tahminler ve alınan sonuçlar...
Total 3,11
AB 5,45
ABC1 5,30
Bir tek ABC1 grubunu iyi analiz edememişim @destere @xemrexxx @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @vadikızı o kadar hata kadı oğlunda da olur.
AynenEn iyi yine totali analiz etmişsin.
O zaman burayı kilitleyin@Doğu tartışma buradaymış tabi öbür konu kilitlenmez
aksine biz çok iyiyiz safiye sultan hazretleri darbe yapıp yönetime el koyduO zaman burayı kilitleyinNeyse aman bana ilişme bugün havamda değilim bilhare tartışırız.Zaten Vadi de yoktu dün
2-3 bölüm sonra Star Tv darbe yapıp diziye el koyacak bekle sen ahahahaaksine biz çok iyiyiz safiye sultan hazretleri darbe yapıp yönetime el koydu
AynenBen bu işin ehli olmuşum ya
bu zamana kadar yapmadıysa 26 ya kadar sabreder2-3 bölüm sonra Star Tv darbe yapıp diziye el koyacak bekle sen ahahaha
Ama diziyi izlemem lazım.AB'de hala desteğe ihtiyacın var.Neyse sen ilk bölüm başlayan bir dizinin tahminini yap ve tuttu o zaman inanırım.
Naz Elmas'a küçükken gözlerine aşıktım .İnsan gözlerine baktıkça gözlerinde kaybolası geliyorkösem yine harika gitmiş perşembenin üstünden dozer gibi geçmiş helal olsun beroşumabiraz daha zorlasa nerdeyse 6 reytingi tutturacakmış ab grubunda
dünki bölüm son 20 dakika harikaydı hep o şekilde devam etse eminim yükseliş devam edecektir
yeter in ilk hallerinden eser yok millet sıkıcı konuya yeter artık demiştir
kördüğümde naz elmas ı öldürmenin cezasını çekiyorlar o kadar güzel bir kadın diziden çıkarılırmı daha beter olur inşallah
portakal sıcak gündemden faydalanmasını bilmiş herzamanki gibi
Televizyon ,gazetelere filanda bakmadım dünyadan haberim yokYok artıkAga dün kendini mağaraya falan mı kapadın
En iyisi aslında.. Sadece Perşembeden Perşembeye açacaksın TV'yi.. Zaten gündemde can sıkan olaylar var.Televizyon ,gazetelere filanda bakmadım dünyadan haberim yok
O kadar insan şehit oldu Kösem denen dizi yayınlandı.Neyse ki yine diplerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?