18 Şubat 2014 Salı Reyting Sonuçları

Küçük osman iki grupta da lider :D reklam düzeni eğer iyi olsa 15 bile alabilir. Dizi yine de totalde 13'ü ab de ise 12'i geçmiş tebrikler :D

Acun iki grupta da iyi gitmiş. Ancak neredeyse küçük ağanın özetine geçilecekmiş.

Kaçak malesef iki grupta da çok kötü gidiyor :( acil çözüm bulunulmalı yoksa sonu iyi olmaz.

Ekip 1 klasik stv dizisi total iyi ab kötü:D

Seksenler ab iyi :D total kötü :(

Beni affet coşmuş her zaman ki gibi :D

ya forumda çoğu kişiyi anlamıyorum şu anlıklar geldi geleli yok boşlukta uçmuş boşlukta yükselmiş falan 100 mesaj zaten sadece öyle Allah aşkına izlemeyen izlemez boşlukta olsa bile sizin mantığınızla düşünürsek arkadaşım hoşgeldin 22:30-00:30 arası yayınlanıyo asıl o boşlukta (sizin mantığınıza göre) başlarken 4 ile başlıyo sonra 7-9 ları görüyo süper diyosunuz boşlukçu falan demiyosunuz yapmayın Allah aşkına izlemeyen izlemez bi daha diyorum
YST total 8.86 reyting alarak abde 8.46 alarak müthiş bi yükseliş yaşamış helal acun medya :)
Kişiye göre değişen bi durum değil bu, anlıklara bak istersen. Küçük ağa devAm ettiği müddetçe yst 5 alıyor, ka bitiyor 11'e fırlıyor. Bu şimdi boşluk olmuyor mu? :):) bazı şeyleri kabullensen iyi olur. :)

Küçük osmanım yine haftalıklarda karadayının bir hayli önünde 2 grupta da. :)

Geçen dediğim gibi Küçük Ağa saati uzayınca yükselmemiş. :) Büyük tebrikler, çok iyi oranlar. :)

Kaçak düşmüş, acil çözüm bulunmalı. :)

Yetenek Sizsiniz Türkiye böylesine zorlu bir günde iyi oranlar almış tebrikler. :)

Seksenler TRT 1'e göre iyi, tebrikler. :)

Geçen dediğim gibi Küçük Ağa saati uzayınca yükselmemiş. :) Büyük tebrikler, çok iyi oranlar. :)

Yetenek Sizsiniz Türkiye böylesine zorlu bir günde iyi oranlar almış tebrikler. :)

Az da olsa yükselmiş ka. Ki o rezalet reklam düzenine rağmen. :)

Kişiye göre değişen bi durum değil bu, anlıklara bak istersen. Küçük ağa devAm ettiği müddetçe yst 5 alıyor, ka bitiyor 11'e fırlıyor. Bu şimdi boşluk olmuyor mu? :):) bazı şeyleri kabullensen iyi olur. :)

Küçük osmanım yine haftalıklarda karadayının bir hayli önünde 2 grupta da. :)
yst reklam düzenini bilmeden konuştun yine 45 dakkanın 32dk. sı reklamdı o yüzden 4-5 lerde aldı diğer türlü 6.5 falandı hemde okadar iyi yetenekler yoktu başta acun sona koymuş

küççük ağa uzadı ama reklamlandı panpa alışınca 14 ü bulur :) zaten başladığından beri hafif hafif yükseliyor :A

Küçük Ağa'nın dünkü bölümü yine süperdi silmiş süpürmüş ortalığı. :oley: Oranlarını yine yükseltmiş. :oley: Özetimiz de süper. :D

Yst Küçük Ağa'nın tanıdığı boşluk fırsatını değerlendirerek iyi gitmiş. :)

Bir zamanlar totalde 7-8, ab'de 5-6 alan Kaçak Küçük Ağa karşısında 4'lere düşmüş. :) Dizi meğersem boşluktan izleniyormuş. :):)

Seksenler ab'de gayet iyi gitmiş.

Arka Sokaklar da düştü her hafta 6 alıyor eskiden daha fazla alıyordu ama şimdi eski oranlarından uzakta ilk sezonları iyiydi ama sonra saçmalamaya başladı ve ben bile bıraktım diziyi :D
2 total heyecanı kattı mı 9-10 u buluyor hemi de 8.senede :F küçük ağa 4 sezon sürse yeter küççük osman büyür zaten 4 seneye :F