erler film lo bu halkın yapım şirketi4 yıllık konusu yok en fazla 2 yıl gibi..
erler film lo bu halkın yapım şirketi4 yıllık konusu yok en fazla 2 yıl gibi..
Ben de yoktum. @xBUGRAx tek başına coşturmuş konuyu. ( Beğenini verdim güzel göndermeler.Ben olmayınca konu pek coşmamış.![]()
Ama imkansız abi, cidden konu yok..erler film lo bu halkın yapım şirketi![]()
Anticiler sizi. ss Ama halkın dizisi Küçük Ağa karşısında ne yapsanız boş.Ben de yoktum. @xBUGRAx tek başına coşturmuş konuyu. ( Beğenini verdim güzel göndermeler.)
akasya durağında knou mu vardı sankiAma imkansız abi, cidden konu yok..![]()
Halkın dizisi Vadi bir kere 😎Anticiler sizi. ss Ama halkın dizisi Küçük Ağa karşısında ne yapsanız boş.![]()
Anticiler sizi. ss Ama halkın dizisi Küçük Ağa karşısında ne yapsanız boş.![]()
Akasya Durağı'nda birçok şoför ve ailesi vardı yani konu çoktu, ayrıca Resul Ertaş gibi zeki bir adam yazıyordu. Küçük Ağa sadece tek bir karakter üzerine kurulu.akasya durağında knou mu vardı sankigerçi bu dizi şu anda ad ın 10-15 katı kalitede daha oraya yolu çpok
![]()
zeki senarist mi vışşhh.
Akasya Durağı'nda birçok şoför ve ailesi vardı yani konu çoktu, ayrıca Resul Ertaş gibi zeki bir adam yazıyordu. Küçük Ağa sadece tek bir karakter üzerine kurulu.![]()
Konu o değil neyse 10 bölüm sonra görürüz.zeki senarist mi vışşhhpompy yazmış gibiydi
![]()
bekleyip görelim bence 8 reytingin altına düşmez o da kanal d ye de salı gününe de yeterKonu o değil neyse 10 bölüm sonra görürüz.![]()
6.5 ten 11'e fırlıyor. Aynı şey. Ortada büyük bi boşluk var. Kabullen ya da kanullenme, gerçek bu.yst reklam düzenini bilmeden konuştun yine 45 dakkanın 32dk. sı reklamdı o yüzden 4-5 lerde aldı diğer türlü 6.5 falandı hemde okadar iyi yetenekler yoktu başta acun sona koymuş