17 Ocak 2024 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kuruluş Osman - 144. Bölüm | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Yeni kategori yapmışlar resmen 1. olduk demek için, müzik hesabı yıkama yağlama yapıyor resmen :A

1.png
2.png

Karşısında 3 dizi ve 1 yarışma programı yayınlanmasına rağmen Kuruluş Osman beşinci sezonuna gümbür gümbür devam ediyor. :bhr:

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Kuz o ormanda neler oluyor görürsek reyting patlayabilir :A ama @Sherlock ve @MasacRE nin gözyaşları için bir çuval peçete gerekebilir :F :F @batuhankaralar @Dosi
Kız geldiğinden beri Sercanın dibinde... En son Sercana bacak şov yapıyordu, sercanda libido tavan 🤣😂 çayır çimen 😂🤣😂🤣🤣
------

Karşısında 3 dizi ve 1 yarışma programı yayınlanmasına rağmen Kuruluş Osman beşinci sezonuna gümbür gümbür devam ediyor. :bhr:
Allahım bu çocuğun hortlayan bıyıklı aşkı deli edecek beni.. Melek büyü mü yaptı bilmem ki 😁🤣 @Zeyno @xemrexxx

Şahane Hayatım'a yeni senarist can suyu oldu helal olsun. Senarist değiştikten sonra böylesi toparlanmalar az görülmüş şeydir dizi tarihinde.

• Beğendim
Kız geldiğinden beri Sercanın dibinde... En son Sercana bacak şov yapıyordu, sercanda libido tavan 🤣😂 çayır çimen 😂🤣😂🤣🤣
------

Allahım bu çocuğun hortlayan bıyıklı aşkı deli edecek beni.. Melek büyü mü yaptı bilmem ki 😁🤣 @Zeyno @xemrexxx
meloş teyze en sinsidir diyorum hep :F

------

İlk paragraf çok tehlikeli aman abi dikkat et. :A

• Beğendim
Şahane Hayatım'a yeni senarist can suyu oldu helal olsun. Senarist değiştikten sonra böylesi toparlanmalar az görülmüş şeydir dizi tarihinde.
Adam Meral Okay gibi bir duayenden sonra 100 bölüm daha Muhteşem Yüzyıl'ın senaryosunu yürütebildi, rastgele bir senarist getirilmedi yani :A

• Beğendim