Yaz dizisi değildi Ağustos sonu başlamıştı. Kısmet daha dayanırdı bence.Kusursuz Kiracı yaz dizisi miydi şuan hatırlamıyorum ama Kısmet en az 6 hafta daha gidebilirdi
Yaz dizisi değildi Ağustos sonu başlamıştı. Kısmet daha dayanırdı bence.Kusursuz Kiracı yaz dizisi miydi şuan hatırlamıyorum ama Kısmet en az 6 hafta daha gidebilirdi
İkisinede haksızlık edildiğini düşünüyorumYaz dizisi değildi Ağustos sonu başlamıştı. Kısmet daha dayanırdı bence.
Evet haksızlık edildiİkisinede haksızlık edildiğini düşünüyorum
@Aserat duymasın ama toprağını kazdık. Gömmek için Sandığın gelmesini bekliyoruz.Sandık Kokusu'nu silkeletin biraz.
Neyse AB ve ABC1'de en çok izlenen dizi hala.
Kız geldiğinden beri Sercanın dibinde... En son Sercana bacak şov yapıyordu, sercanda libido tavan 🤣😂 çayır çimen 😂🤣😂🤣🤣Kuz o ormanda neler oluyor görürsek reyting patlayabilir ama @Sherlock ve @MasacRE nin gözyaşları için bir çuval peçete gerekebilir @batuhankaralar @Dosi
Allahım bu çocuğun hortlayan bıyıklı aşkı deli edecek beni.. Melek büyü mü yaptı bilmem ki 😁🤣 @Zeyno @xemrexxxKarşısında 3 dizi ve 1 yarışma programı yayınlanmasına rağmen Kuruluş Osman beşinci sezonuna gümbür gümbür devam ediyor.
Adam Meral Okay gibi bir duayenden sonra 100 bölüm daha Muhteşem Yüzyıl'ın senaryosunu yürütebildi, rastgele bir senarist getirilmedi yaniŞahane Hayatım'a yeni senarist can suyu oldu helal olsun. Senarist değiştikten sonra böylesi toparlanmalar az görülmüş şeydir dizi tarihinde.
Papaz her zaman pilav yemez.Adam Meral Okay gibi bir duayenden sonra 100 bölüm daha Muhteşem Yüzyıl'ın senaryosunu yürütebildi, rastgele bir senarist getirilmedi yani
Yılmaz Şahin diziyi bizzat yazmıyor adı senaryo danışmanı olarak geçiyor. (Asıl senarist Çağla Kızılelma)Adam Meral Okay gibi bir duayenden sonra 100 bölüm daha Muhteşem Yüzyıl'ın senaryosunu yürütebildi, rastgele bir senarist getirilmedi yani
Allahım bu çocuğun hortlayan bıyıklı aşkı deli edecek beni.. Melek büyü mü yaptı bilmem ki 😁🤣 @Zeyno @xemrexxx
Cnm ana planları ve öyküleri Yılmaz Şahin kuruyordur elbetteYılmaz Şahin diziyi bizzat yazmıyor adı senaryo danışmanı olarak geçiyor. (Asıl senarist Çağla Kızılelma)
Ana plan ve öykü de Meriç Acemi'ye ait. Dizinin jenerikte bu yazıyor.Cnm ana planları ve öyküleri Yılmaz Şahin kuruyordur elbette
Bölüm hikayeleri için de Çağla Kızılelma yazıyor danışmanlık derken neyin kast edildiğini bilmiyorum.Cnm ana planları ve öyküleri Yılmaz Şahin kuruyordur elbette
Hikayeyi o başlattığı için öyle yazıyor yoksa şu an dahli yok.Ana plan ve öykü de Meriç Acemi'ye ait. Dizinin jenerikte bu yazıyor.
O biraz zor. Özellikle AB ve ABC1'de daha da yükselecektir. Diğer dizi de Total kitlesine oynuyor, mantıklı aslında.@Aserat duymasın ama toprağını kazdık. Gömmek için Sandığın gelmesini bekliyoruz.