Total | 0,67 | 74Bülent Ersoy'un konuk olduğu
Demet ve jess reytingleri paylaşırmısın 😊
Bayağı etkilemiş Bülent Ersoy reytingleriTotal | 0,67 | 74
AB | 0,82 | 34
ABC1 | 0,83 | 38
Dilektaşı
Şahane Hayatım
2 hafta sonra seni Şahane Hayatım'a bekliyoruz
Olmmm ne taşı ne dileğiii
Saat 21 de maç izliyoruz
Ṣahane hayatıma baṣarılar![]()
Dilek Taşı.
SK ŞH başa baş gitmişler ve hiçbir grupta burak özçiviti geçememişler ayıp be size artık aaaaaa 🤬 🤬 🤬 🤬 🤬 🤬
Kuz o ormanda neler oluyor görürsek reyting patlayabilirŞahane hayatımı tebrik ediyorum Sandık kokusu da iyi gidiyor
Sercan evli değil mi yaKuz o ormanda neler oluyor görürsek reyting patlayabilirama @Sherlock ve @MasacRE nin gözyaşları için bir çuval peçete gerekebilir
![]()
@batuhankaralar @Dosi
Yok gııı boşanıp gelmiş yarışmayaSercan evli değil mi ya
Nerden öğrendin ?Yok gııı boşanıp gelmiş yarışmaya![]()
Bu cahillik şaka mı 😵Nerden öğrendin ?![]()
Ben senin kadar ünlülerin özel hayatıyla ilgilenmiyorum.Bu cahillik şaka mı 😵
Ohaaaaa, ne ara boşandı ya. Daha yeni evlendiYok gııı boşanıp gelmiş yarışmaya![]()
Ne bileyim lo eski eşine sorOhaaaaa, ne ara boşandı ya. Daha yeni evlendi
Alo RTÜKKuz o ormanda neler oluyor görürsek reyting patlayabilirama @Sherlock ve @MasacRE nin gözyaşları için bir çuval peçete gerekebilir
![]()
@batuhankaralar @Dosi
Hala dizilerine başlarken şüphelerim var ama uzun bir süre daha geçecek gibi değil. 😅
En iyi dizileri yapan biziz. Bazılarının maalesef değeri bilinmedi, halen hepsi aklımda.Hala dizilerine başlarken şüphelerim var ama uzun bir süre daha geçecek gibi değil. 😅
Kusursuz Kiracı ve Kısmet'i neden bitirdiniz dostum. Sebebi neydi ki? 🥺En iyi dizileri yapan biziz. Bazılarının maalesef değeri bilinmedi, halen hepsi aklımda.![]()
Reyting?Kusursuz Kiracı ve Kısmet'i neden bitirdiniz dostum. Sebebi neydi ki? 🥺
Kusursuz Kiracı yaz dizisi miydi şuan hatırlamıyorum ama Kısmet en az 6 hafta daha gidebilirdiReyting?![]()