Total | 0,67 | 74Bülent Ersoy'un konuk olduğu
Demet ve jess reytingleri paylaşırmısın 😊
Bayağı etkilemiş Bülent Ersoy reytingleriTotal | 0,67 | 74
AB | 0,82 | 34
ABC1 | 0,83 | 38
Dilektaşı
Şahane Hayatım
2 hafta sonra seni Şahane Hayatım'a bekliyoruz
Olmmm ne taşı ne dileğiii
Saat 21 de maç izliyoruz
Ṣahane hayatıma baṣarılar
Dilek Taşı.
SK ŞH başa baş gitmişler ve hiçbir grupta burak özçiviti geçememişler ayıp be size artık aaaaaa 🤬 🤬 🤬 🤬 🤬 🤬
Kuz o ormanda neler oluyor görürsek reyting patlayabilir ama @Sherlock ve @MasacRE nin gözyaşları için bir çuval peçete gerekebilir @batuhankaralar @DosiŞahane hayatımı tebrik ediyorum Sandık kokusu da iyi gidiyor
Sercan evli değil mi yaKuz o ormanda neler oluyor görürsek reyting patlayabilir ama @Sherlock ve @MasacRE nin gözyaşları için bir çuval peçete gerekebilir @batuhankaralar @Dosi
Yok gııı boşanıp gelmiş yarışmayaSercan evli değil mi ya
Nerden öğrendin ?Yok gııı boşanıp gelmiş yarışmaya
Bu cahillik şaka mı 😵Nerden öğrendin ?
Ben senin kadar ünlülerin özel hayatıyla ilgilenmiyorum.Bu cahillik şaka mı 😵
Ohaaaaa, ne ara boşandı ya. Daha yeni evlendiYok gııı boşanıp gelmiş yarışmaya
Ne bileyim lo eski eşine sorOhaaaaa, ne ara boşandı ya. Daha yeni evlendi
Alo RTÜKKuz o ormanda neler oluyor görürsek reyting patlayabilir ama @Sherlock ve @MasacRE nin gözyaşları için bir çuval peçete gerekebilir @batuhankaralar @Dosi
Hala dizilerine başlarken şüphelerim var ama uzun bir süre daha geçecek gibi değil. 😅
En iyi dizileri yapan biziz. Bazılarının maalesef değeri bilinmedi, halen hepsi aklımda.Hala dizilerine başlarken şüphelerim var ama uzun bir süre daha geçecek gibi değil. 😅
Kusursuz Kiracı ve Kısmet'i neden bitirdiniz dostum. Sebebi neydi ki? 🥺En iyi dizileri yapan biziz. Bazılarının maalesef değeri bilinmedi, halen hepsi aklımda.
Reyting?Kusursuz Kiracı ve Kısmet'i neden bitirdiniz dostum. Sebebi neydi ki? 🥺
Kusursuz Kiracı yaz dizisi miydi şuan hatırlamıyorum ama Kısmet en az 6 hafta daha gidebilirdiReyting?