Rezil Çiçekler 13 bölüm sürmüştüDenizim ayağının uğuruyla diziyi zirveye çıkarmıştı o hafta yalnız.![]()
Rezil Çiçekler 13 bölüm sürmüştüDenizim ayağının uğuruyla diziyi zirveye çıkarmıştı o hafta yalnız.![]()
İzlemesen anlarım da izlediğin bir programın reytinglerinin düşük gelmesine sevinmene bir anlam veremiyorum.Survivor yakında 5 altına düşer gibi. Bölümler sürekli olaylı ama o bile kurtarmıyor. 😂
Yooo ben halktan biriyim çok şey ifade ediyor nanikSenin öyle uygun görmen kimse için bir şey ifade etmiyor yalnız kendin için eder ederse o da.![]()
Herkesin aynı kişiyi anlaması tesadüf değil demek kiDenizim ayağının uğuruyla diziyi zirveye çıkarmıştı o hafta yalnız.![]()
Total grubu mu hayatımYooo ben halktan biriyim çok şey ifade ediyor nanik![]()
Halkta olsan sosyete de olsan senin görüşlerin insan olarak bir şey ifade etmiyor.Yooo ben halktan biriyim çok şey ifade ediyor nanik
------
Herkesin aynı kişiyi anlaması tesadüf değil demek kiforumda tek set ziyareti yapan kişi yok halbuki
![]()
Sana göre öyle nanik kuduruk seniHalkta olsan sosyete de olsan senin görüşlerin insan olarak bir şey ifade etmiyor.![]()
![]()
Yok gııı b grubuTotal grubu mu hayatım![]()
Gerçekleri duyunca diyecek lafın kalmadı tabi.Sana göre öyle nanik kuduruk seni
------
Yok gııı b grubu![]()
Ne gerçeği 😱 ayol senin dediklerini normal karşılıyorum çıkarın var sonuçta kuytuda köşede buluşuyonuzGerçekleri duyunca diyecek lafın kalmadı tabi.![]()
Senin bilmediğin hiç de tadamayacağın bir bağ var aramızda; DOSTLUK.Ne gerçeği 😱 ayol senin dediklerini normal karşılıyorum çıkarın var sonuçta kuytuda köşede buluşuyonuz![]()
Senin bilmediğin hiç de tadamayacağın bir bağ var aramızda; DOSTLUK.
Sen kıskançlıklarına devam et gerçekleri çat çat vurmaya devam edeceğim yüzüne.![]()
Ezbere biliyorum hepsini çok şükür.