Rezil Çiçekler 13 bölüm sürmüştü @denizz19 uğursuzluğunu kırdı çok sürmedenDenizim ayağının uğuruyla diziyi zirveye çıkarmıştı o hafta yalnız.
Rezil Çiçekler 13 bölüm sürmüştü @denizz19 uğursuzluğunu kırdı çok sürmedenDenizim ayağının uğuruyla diziyi zirveye çıkarmıştı o hafta yalnız.
İzlemesen anlarım da izlediğin bir programın reytinglerinin düşük gelmesine sevinmene bir anlam veremiyorum.Survivor yakında 5 altına düşer gibi. Bölümler sürekli olaylı ama o bile kurtarmıyor. 😂
Yooo ben halktan biriyim çok şey ifade ediyor nanikSenin öyle uygun görmen kimse için bir şey ifade etmiyor yalnız kendin için eder ederse o da.
Herkesin aynı kişiyi anlaması tesadüf değil demek ki forumda set ziyareti yapan başka kişiler de var halbukiDenizim ayağının uğuruyla diziyi zirveye çıkarmıştı o hafta yalnız.
Total grubu mu hayatımYooo ben halktan biriyim çok şey ifade ediyor nanik
Halkta olsan sosyete de olsan senin görüşlerin insan olarak bir şey ifade etmiyor.Yooo ben halktan biriyim çok şey ifade ediyor nanik
------
Herkesin aynı kişiyi anlaması tesadüf değil demek ki forumda tek set ziyareti yapan kişi yok halbuki
Sana göre öyle nanik kuduruk seniHalkta olsan sosyete de olsan senin görüşlerin insan olarak bir şey ifade etmiyor.
Yok gııı b grubuTotal grubu mu hayatım
Gerçekleri duyunca diyecek lafın kalmadı tabi.Sana göre öyle nanik kuduruk seni
------
Yok gııı b grubu
Ne gerçeği 😱 ayol senin dediklerini normal karşılıyorum çıkarın var sonuçta kuytuda köşede buluşuyonuzGerçekleri duyunca diyecek lafın kalmadı tabi.
Senin bilmediğin hiç de tadamayacağın bir bağ var aramızda; DOSTLUK.Ne gerçeği 😱 ayol senin dediklerini normal karşılıyorum çıkarın var sonuçta kuytuda köşede buluşuyonuz
Senin bilmediğin hiç de tadamayacağın bir bağ var aramızda; DOSTLUK.
Sen kıskançlıklarına devam et gerçekleri çat çat vurmaya devam edeceğim yüzüne.
Ezbere biliyorum hepsini çok şükür.