Merak etme cok yakinda tekrar barisacaklar. Ama hakikaten senarist berbat ama yinede cuma gunu izleyecegim tek dizi ayrica kvp bir bu iki her seye ragmendila hanım bitmiş okeye dönüyor diziden cacik olmaz daha
azer fatma ikilisini baya sevmiştim adamlar yok etti geçti la
ee belliydi bebek mevzusu nu bu kadar uzatırlarsa aldatma işin içine sokarlarsa iki taraf içinAl sana ya fatma azer ayrildi.
Valla eskiden harika idi dizi. Her dizi gibi buda sacmaliyo gittikcedılos artık cerez nıyetıne cuma gunlerı reytıng felan kapısamaz erkan p hatıce sendıl azer war ama onlar bıle bu senaryoyla kurtaramıyor..
ınsanı ceken bısey yok cnku dızıde artık kötü adamlarla doldurmuslar dızıyı ki seven adamı bile kötü adam olsun diye bu hale soktular tekrar
senaryocu degıstıya kardes en kotu senaryocuyu bulmuslarValla eskiden harika idi dizi. Her dizi gibi buda sacmaliyo gittikce
Valla billa ya cok sacmaladi insallah yakinda duzelir. Ama izliyoruz iste. Eskisi gibi tat alamiyorum ama her sey duzelir guzel olur inssenaryocu degıstıya kardes en kotu senaryocuyu bulmuslaren kotu bolumler zaten bu yenı senarıst sayesınde olustu..eskıden farklı bırı yazıyodu eskı bolumlerı hosuma gıderdı.. ne zaman baskasıyla evlendı ne zaman bebek altatma dediler o zaman bıtırdıler dızıyı adamı tekrar cevırdıler
bu saatten sonra duzelmez kı duzelmeye bıterValla billa ya cok sacmaladi insallah yakinda duzelir. Ama izliyoruz iste. Eskisi gibi tat alamiyorum ama her sey duzelir guzel olur ins
Diloş da bitmek bilmedi.
O da etkiliyor Yalan Dünyayı. O olmasa 4'ü geçer.
°°°mobil mesaj°°°