17 Ocak 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende diyorum ki Salıyı ele alalım bu hafta çok kötüdüydü. Salı olsa YD eminim 1. olurdu AB'de. Bu öyle günde AB'si 6+ ise o gun 8+ görüp zirve bile olurdu
Ben YD'yi totalde de görmesem olur
Total oldugunda Alemin Aslanını izlerim daha iyi
Total yapma şu diziyi

Çok iste çok olsun.
Mezarlıkta neler olacak bakalım? 😱 Bu bölüm çok iyiydi ya yükselmesi lazım. Düşerse üzülürüm.
Senaryo bu bölüm biraz total dizisi ağırlıklıydı ama çok heyacanlı süper bölümdü.özerlikle Orkunun manga şarkısıyla olan sahneler.umarım dizi geçen bölümkü reytinglerini korur 🙄

Evet onuda tek başına yazarmış,hiç geri dönmeyecek mi acaba,ne yaşandı ki aralarında
Bi kere kadın için hastalı gibi bi yorum yapmiştim
aralarında bişey yaşandiğini düşünmüyorum😕 Aralarinda birşey olsaydı 2 projeye de bi bahane bulunup baştan başlanmazdı
Sonradan önemli birşey oldu ki yarıda bırakıldı

İyi ama Totali 4+ olsa iyi olur. Kanal D`nin bir şey yapacağından korkuyorum.

Çarşamba olsa daha iyiydi. Şu Dila bitseydi bi rahatlardım yeminle.
Starla FOX`un en güçlü dizileri Cuma. Show`un Totalde 2. güçlü dizisi Cumada. Bu ne sazı eline alan Cumaya geliyor.

İktidar ve gündeme dair miydi göndermeler?
Küçük Geline karşı gönderme vardı.
Yönetmen ağlayın seyirci göz yaşı seviyor. Ne kadar göz yaşı o kadar reyting dedi.

Kızlarını sevdiklerine vermeyen ailelerin çocuklarının yarasına da parmak bastılar.

"Bu boş mezarda açarsa sende geleceksin demektir. Dilek tuttum baba, bu gül açtığında sende geleceksin!" #SonKozum

Medcezir - Yeni bölüm
Reklam dönüşü 23.39

Gülse Birsel'in göndermelerini bende seviyorum o yüzden sordum sana,cevap verdiğin için sağol.

Karagül de düşmüş bari iyi.
Geçen hafta 14 almıştı bu anlıkta.

İnşallah TNS`de sürpriz yapar Yalan Dünya. Totalde 4+, A/B`de 7+ alsa harika olur.

Makina Kafa - Canlı
Reklam 23.45

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...