17 Ocak 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pazartesi anlıklarını kontrol et bir. :D

1) ATV: 11.80, STAR: 9.71, KANALD: 2.80, SMNYL: 2.10, FOX: 1.90

Misal. Bu anlıklarda Yalan Dünya en kötü 3. sırada olur.

Cuma

1) FOX: 12.46, STAR: 10.34, SHOW: 5.17, ATV: 3.90, KANALD: 3.71

Misal. Burda işte Yalan Dünya için iş zor oluyor.

Reyting ne kadar çok olursa olsun pasta 3 yere bölünürse diziye daha çok dilim düşer. Cuma o pasta tam 5 yere bölünüyor.

Normalde hiçbir gün 4 reyting alamayan FOX`un da en güçlü dizisi var Cuma.
Bende diyorum ki Salıyı ele alalım bu hafta çok kötüdüydü. Salı olsa YD eminim 1. olurdu AB'de. Bu öyle günde AB'si 6+ ise o gun 8+ görüp zirve bile olurdu:X Ben YD'yi totalde de görmesem olur :A Total oldugunda Alemin Aslanını izlerim daha iyi :F Total yapma şu diziyi:F

Çok iste çok olsun. :Z Mezarlıkta neler olacak bakalım? 😱 Bu bölüm çok iyiydi ya yükselmesi lazım. Düşerse üzülürüm. :T:
Senaryo bu bölüm biraz total dizisi ağırlıklıydı ama çok heyacanlı süper bölümdü.özerlikle Orkunun manga şarkısıyla olan sahneler.umarım dizi geçen bölümkü reytinglerini korur 🙄

Evet onuda tek başına yazarmış,hiç geri dönmeyecek mi acaba,ne yaşandı ki aralarında
Bi kere kadın için hastalı gibi bi yorum yapmiştim:( aralarında bişey yaşandiğini düşünmüyorum😕 Aralarinda birşey olsaydı 2 projeye de bi bahane bulunup baştan başlanmazdı:( Sonradan önemli birşey oldu ki yarıda bırakıldı:(

Bende diyorum ki Salıyı ele alalım bu hafta çok kötüdüydü. Salı olsa YD eminim 1. olurdu AB'de. Bu öyle günde AB'si 6+ ise o gun 8+ görüp zirve bile olurdu:X Ben YD'yi totalde de görmesem olur :A Total oldugunda Alemin Aslanını izlerim daha iyi :F Total yapma şu diziyi:F
İyi ama Totali 4+ olsa iyi olur. Kanal D`nin bir şey yapacağından korkuyorum. :(

Çarşamba olsa daha iyiydi. Şu Dila bitseydi bi rahatlardım yeminle. :D Starla FOX`un en güçlü dizileri Cuma. Show`un Totalde 2. güçlü dizisi Cumada. Bu ne sazı eline alan Cumaya geliyor. :(

İktidar ve gündeme dair miydi göndermeler?
Küçük Geline karşı gönderme vardı. :D Yönetmen ağlayın seyirci göz yaşı seviyor. Ne kadar göz yaşı o kadar reyting dedi. :D

Kızlarını sevdiklerine vermeyen ailelerin çocuklarının yarasına da parmak bastılar. :D

"Bu boş mezarda açarsa sende geleceksin demektir. Dilek tuttum baba, bu gül açtığında sende geleceksin!" #SonKozum

Medcezir - Yeni bölüm
Reklam dönüşü 23.39

İyi ama Totali 4+ olsa iyi olur. Kanal D`nin bir şey yapacağından korkuyorum. :(

Çarşamba olsa daha iyiydi. Şu Dila bitseydi bi rahatlardım yeminle. :D Starla FOX`un en güçlü dizileri Cuma. Show`un Totalde 2. güçlü dizisi Cumada. Bu ne sazı eline alan Cumaya geliyor. :(

Küçük Geline karşı gönderme vardı. :D Yönetmen ağlayın seyirci göz yaşı seviyor. Ne kadar göz yaşı o kadar reyting dedi. :D

Kızlarını sevdiklerine vermeyen ailelerin çocuklarının yarasına da parmak bastılar. :D
Gülse Birsel'in göndermelerini bende seviyorum o yüzden sordum sana,cevap verdiğin için sağol.

Karagül de düşmüş bari iyi. :Z Geçen hafta 14 almıştı bu anlıkta. :D

İnşallah TNS`de sürpriz yapar Yalan Dünya. Totalde 4+, A/B`de 7+ alsa harika olur. :ppp:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,336
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato