17 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aga seni bulmuşken kaçırmayalım şu rekorlar konusuna 3-5 rekor atta öyle git aga hadi ya
bi sen söylüyon rekorları

https://fav10.net/f220/ku...konusu-174561/

konu harika olacak 100 e 24 madde kaldı

bu hafta vadinin yükselemeyişi ile ilgili tez yapmak gerek aslında...

Serap Paköz'ün programi bir türlü istenilen amaca ulasamadi reyting anlaminda, ama geçen sene de böyle kötü baslamisti ancak bir dosyadan dolayi çok yükseldi reytingleri..

hayır yükselmesi format değiştirdiilk çıktıgında dert dinliyordu sonra o müğeye özendi kayıp buldu falan.. müğeden kalan reytinglerle toparlandı. şimdi atv deyken son dönemdeki formatnıdeniyorlar ama karşısında aynı format ve daha iyisi dururken izlenmesi zor

Allah gani gani rahmet eylesin kendisi izlediğim ve ailecek izlediğimiz tek haber spikeriydi.

ya ne zaman baksam ilerlemiyo bu liste....gece 23 e kadar toplu olarak 24 madde atcam kurtulcaz bu derttende....

aga aslında 90 falan olmuştu ama bazı maddeleri birleştirdim yakın olanları falan bi de kimse söylemiyo aga sana bağlı gece 24 maddeyi toptan atarsın

[TABLE="class: cms_table_MsoNormalTable"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD] [FONT=&amp]KURTLAR VADİSİ PUSU
[/TD]
[TD] ATV[/TD]
[TD] 20:59:45[/TD]
[TD] 01:35:48[/TD]
[TD] 16,31[/TD]
[TD] 36,49[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

sbt den en az 17 beklerdim anlıklarda hep 17 ye yakın gittik mühendise göre 17-18 lere ulaşmış ara ara[/FONT]

bu haftaki hafif düşüşün analizleri.....1.bu hafta vadinin son bölümü 10.yıla denk geliyordu ...ama ne pana film nede atv bu konuda kılını kıpırdatmadı...anlaşılan rekor falan bu adamların umrunda değil.....haftalar öncesinden çalışmalar yapılsa idi 17 yi bırakın 20 reyting bile hayal değildi benim için....2.bu bölüm tarihin en iyi bölümlerinden biri olcak dendi...önceki haftakıler kadar tat almadım ben..bu izleyicide ters etki yaratmış olabilir...vadi hayranlarını büyük beklenti içine soktular...3.m.ali birandın ölümünün yeni bölüm öncesine denk gelmesi soğuk duş yarattı izleyicide...4.sbt de yükselirken reytingler tns desabit kalması diğer gecelerdede benzer sonuçlar olması ölçümlerde hata çıktıda liste kafadan mı yazıldı acaba dedirtti insana...vadi yükseldimi düştümü bilmiyoruz bari sabit verilim reytinglerimi dediler..bunlar benim düşüncelerim...:up:

- - - Ekleme - - -

aga aslında 90 falan olmuştu ama bazı maddeleri birleştirdim yakın olanları falan bi de kimse söylemiyo aga sana bağlı gece 24 maddeyi toptan atarsın
akşama toplu olarak atarım okey....

- - - Ekleme - - -

vadi geçen hafta 14.90 lardaydı sbt de....bu hafta her iki gruptada 2 reyting yükselmiş...tns de sabit kalmış sadece....tns de tüm diziler yükselemedi bu hafta...tns ocaktan sonra hane sayısını artıracak falan diyolardı..34 ilden 40 ile çıkcak denek illeri falan diyolardı..alakası varmı bilmem..tns total sbt totalden yüksek çıkardı hep...bu hafta tam tersi olmuş..nasıl iş anlamadım ben....:up:

aga dediklerine imzamı atarım

Her gelen dediğin kim benmi
)
İlk bölümüyle geçtiği gibi haftayada geçecek intikam

Dün aksam ki bölümün reytingini SBT vermis.. TNS'de hafif düsüs de olsa, Reytingimize masallah binkere tabi.. Efsane, dün gecede imzasini böylece atmis oldu..

vadi farkı diyecen geçecen haftasonu şov yapan acun perşembe vadi özetiyle aynı gidiyo

- - - Ekleme - - -

polat nasıl düzelecek bilmiyom adam ölmüş resmen yazık ya
rüyası unutulcak sahne değil vatan tanımı süper olmuştu o sahne herşeye bedel be sadece o sahne yeter

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]17.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]20:58:55[/TD]
[TD="align: center"]23:16:29[/TD]
[TD="align: center"]12,26[/TD]
[TD="align: center"]28,92[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

Beren Yok iken 15 Olması Gerekirdi Düşüşte

aga yanlış yere baktın 15 değil 16

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]17.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]20:58:55[/TD]
[TD="align: center"]23:16:29[/TD]
[TD="align: center"]15,82[/TD]
[TD="align: center"]36,01[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ki beren le ne alakası var ki beren varken vadi daha yüksekti herşey vadiye bağlı rakibi yok

Vadi düşmüş haftaya da 1-2 reyting düşer herhalde, gittikçe düşüşe geçecek gibi Vadi bu sene.

haha vadi 0.1 düşünce düşmüş 1-2 reyting düşer yav bu söylediklerinize kim inanır

vadinin 15.75 lik banko kitlesi var 5 haftadır bunun üstünde gidiyo ne düşmesi aralıksız 10 haftadır artıyo nerdeyse
vadi tğm karşıtlarına rağmen en yakın rakibine muhteşeme 4-5 reyting fark atarak türk halkının sevgilisi bu böyledir gardaş istesende istemesende
haftaya artacağı kesin

KVP bekledigimden düsük almis ama bu oranlar da süper
Yst özetimizin elinden son anda kurtulmus
tebrikler pana

reytingler iyi olsada Onur Tan beklentileri büyük tuttu hakikaten fragmanda öyleydi ama bölüm süper bi bölüm değildi ayrıca Mehmet Ali Birand ın ölümü şok etkisi yarattı izleyicide reytinglerde bu yüzden düşük geldi

Aslında sonuç normal.

Çünkü Onur Tan'ın dediği gibi Son yılların en heyecanlı bölümü falan değildi. Heyecanlıydı ama diğer bölümlere nazaran heyecanlı sayılmazdı.

Ama En Çok SBT'ye sövdüm.